M mokasosex New member 25/11/09 #73 חחח ../images/Emo45.gif באוטופיה כבר מזמן הוא היה נושא הלימוד המרכזי.
I InbarKiii New member 25/11/09 #68 יפיוףףףףףףףףף ../images/Emo23.gif אהבתי כלכךךך איך שהוא התלבש בימים האחרונים! חוץ מהג'קט החום שהוא עוד לבש בטור שממממממש לא אהבתי וכשהוא עטף את עצמו בכובע של הג'קט ובצעיף...הוא היה נראה מעולה חח
יפיוףףףףףףףףף ../images/Emo23.gif אהבתי כלכךךך איך שהוא התלבש בימים האחרונים! חוץ מהג'קט החום שהוא עוד לבש בטור שממממממש לא אהבתי וכשהוא עטף את עצמו בכובע של הג'קט ובצעיף...הוא היה נראה מעולה חח
M MIDNIGHT SKY New member 25/11/09 #60 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמחר בבוקר תהיה לנו הצצה לקליפ שלFYE טוב,אצלם זה היום בערב בET!!!!
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמחר בבוקר תהיה לנו הצצה לקליפ שלFYE טוב,אצלם זה היום בערב בET!!!!
ר ר ו ח ל י New member 25/11/09 #67 דיי למה דווקא מתי שאני כל היום לא אהיה בבית?! איזה חרא יש לי שמירה מחר טוב אולי אני אצליח לראות מהפלא'.
דיי למה דווקא מתי שאני כל היום לא אהיה בבית?! איזה חרא יש לי שמירה מחר טוב אולי אני אצליח לראות מהפלא'.