מפגש פורום !!!!!

HeAVeN or HelL

New member
../images/Emo244.gif מפגש פורום 12.5.11 ../images/Emo24.gif

אני אדחה את התור שלי לרופא ליום אחר :p כולם יכולים לשריין מעכשיו לחמישי הבא מול הבוסים, לא לקבוע תורים ודברים אחרים. אני ממליצה שנפגש בשעה 18 במקום שנוח לכולם להגיע (עזריאלי (פחות מועדף) או דיזינגוף סנטר) ולאחר מכן לקראת השעה 20 כשההורים החמודים פורשים נלך לאיזה מקום כמו באחת הפעמים ונשתה קצת בירה :) לפי הבנתי, אני , נועם, תומר, אלדד, מעין, תמרה, ענבל ושלומית יכולים להגיע? אם משיהו לא יכול להגיע, מסיבה מוצדקת בלבד יקבל פטור
ענבל, לידעתך הכללית יש לי 3 קורסים בעתיים + עבודת מחקר + 2 עבודות שאני עובדת בהן + מתנדבת לפר"ח. ולכן, את באה!!! אם יש מקומות אחרים שנוח לכם להפגש בהם בת"א תציעו. תומר אחרי על אירגון השעשוע כמו בימים הטובים !! נכון ?? חח אני אחראית על המצלמה. מי שרוצה לכתוב לי בהודעה פרטית את הנייד שלו או לקבל את שלי מוזמן, כדי שלא תשכחו כשקבענו להפגש, אשלח SMS לתזכורת. אה כן, ואם אתם בקשר עם עוד חברים שלא מבקרים פה כל כך כמו למשל בוריס שבמקרה ראיתי בתמונה ישנה, תגידו לי את הפייס שלו ואזמין אותו גם :) שיהיה לנו בהצלחה!!

בָלבָל

New member
איש איש ויכולתיו. אני זקנה :)

בכל מקרה, שבוע הבא ממש ממש ממש עמוס.. אולי אגיע קצת מאוחר יותר.

AeroTom

New member
אני סיימתי עם ימי האטרקציות אירוסמית' שלי...

אבל אני אביא DVD's של ה-Unplugged. אין לי מושג באיזו שעה ולכמה זמן, אבל אבוא.

SaintJohn

New member
You should know

פעם כשהיינו מתארגנים למפגשי הפורום, אז היה קטע קבוע של "אל תשכחו להביא מטריה" (או משהו כזה), ואני די סגור שזה התחיל דווקא אצלך. שנים שלא הזכרנו את זה.

HeAVeN or HelL

New member
חחחחחחחחחחחחחח

נכון!!!!!!!!!!!!! הינו נפגשים בחנוכה ותמיד היה יורד גשם חחח

HeAVeN or HelL

New member
תומר וענבל-אין הקלות לפזמניקים!

תבואו לכמה שתאכלו אבל תבואו :) מה אני יכולה להציע חוץ מערב שקט עם בירה שימשוך אותכם לבוא? :p

AeroTom

New member
אגיע, פשוט לא יודע מתי אצא מהעבודה...

אז לא מתחייב על שעה

למעלה