מפגש פורום !!!!!

HeAVeN or HelL

New member
../images/Emo240.gif מפגש פורום !!!!!

חברי פורום יקרים, נסיון נוסף לארגון מפגש יוצא לדרך. אנא כתבו לי באילו ימים נוח לכם להיפגש אחרי השעה 18:00 בערב בת"א. אני משערת שהכי נוח לכולם יהיה חמישי דווקא. החודש יש ימי ה'- 12.5, 19.5, 26.5. אני אישית, חשוב לציין ב12.5 יכולה רק אחרי 7 בערב...ולכן אעדיף את ה- 19.5. למי תאריך זה לא מתאים? שיגיד עכשיו או שינצור פיו לעד חחחח

shlomitzi

New member
לי זה נראה מתאים

אבל אני יכולה לבוא רק בקטנה אם זה בערב כי ינירי צריך ללכת לישון בשלב מסויים... נגיד עד 20:00 ככה מקסימום. יאללה בואו נעשה את זה עבר כבר מספיק זמן לא?

AeroTom

New member
אני אולי מעדיף דווקא יום שהוא לא חמישי

אבל בכל מקרה אשתדל להגיע בכל יום שייקבע אם זה יהיה בשש-שבע בערב ככה. או מוקדם יותר ואגיע קצת באיחור בטח.

SaintJohn

New member
יופי של יוזמה ../images/Emo45.gif

כל עוד זה אחרי 18:00 - אני שם.

אני אוכל להגיע רק בימי חמישי, ככה"נ...

אבל לא כדאי להתחשב בי עד כדי כך, גם ככה אני מגיעה עם ילד ואצטרך לרדוף אחריו חצי מהזמן.

shlomitzi

New member
יום שישי לא טוב לך?

וגם אני באה עם הילד אז נוכל לרדוף אחריהם ביחד
ובכלל ממש בא לי לפגוש אותך בלי קשר!!

HeAVeN or HelL

New member
גם יום שישי (לא השבוע) זו אופציה מבחינתי

מי שבעד שישי שישים -
מי שבעד חמישי שישים -
אל תגידו שאני לא יצירתית :p ושלומית, למה שלא תבואי עם הילד? כבר הינו בנוכחותו כשהיה בבטן :)

SaintJohn

New member
../images/Emo72.gif

ואפשר לעשות פינת משחקייה לילדים
לא יכולתי שלא לחשוב על זה שבמפגשים הראשונים היו כמה וכמה בני 15-16, והיום אנשים מביאים את הילדים שלהם למפגש...

SaintJohn

New member
Been there, done that

נראה לי שזה היה במפגש פורים בדיזנגוף סנטר לפני איזה 6, 7 או 50 שנה, שאני ונועה זרקנו כדורים צבעוניים אחד על השניה, לא?

shlomitzi

New member
נו נהדר עכשיו באמת יש מעריצים

צעירים במיוחד חחח אגב זה עוד קיים המקום הזה בדיזינגוף? אני בהלם אני שיחקתי שם כשהייתי קטנה!!

SaintJohn

New member
נראה לי שלא, אבל יש מקומות אחרים לילדים

כמו למשל על הגשר בין הבניינים.

shlomitzi

New member
../images/Emo72.gif../images/Emo42.gif

גם מבחינתי זו אופציה. בכל מקרה חשבתי להביא את יניר איתנו אבל לא נוכל להשאר עד יותר מדי מאוחר. אם זה ביום שישי אז אין בעיה כזו. וגם צריך לקחת בחשבון שאם משה לא יגיע בזמן לקחת אותנו אז גם לא נוכל לבוא... בקיצור מה שבא לכם אני זורמת. ואגב הילד מאוד השתנה מאז אבל הוא עדיין אוהב את אירוסמית'

בָלבָל

New member
אני ממש בעייתי בתקופה זו

הלימודים שלי 3 פעמים בשבוע עד 9 בימים לא כלכך קבועים, ימי שישי עמוסים באירועים.. בקיצור תקבעו ומקווה שאוכל להגיע.

מעיינש0

New member
סחטיין על היוזמה

ידעתי שהתמונה שהעליתי תעשה לכם חשק!
אני עובדת במשמרות אז ההגבלה היחידה שלי היא שאני אדע שבוע מראש, בשביל לבקש לא לעבוד באותו זמן... וחוץ מזה ממש בא לי!!! הלוואי שזה ייצא לפועל

למעלה