ליהי בעל בן

Klayhamn

New member
../images/Emo240.gif ליהי בעל בן

בשיחה עם קרן: "בא לי יום שלם לא לראות אותו...."

Klayhamn

New member
מה הבעיה להבין?

הסברנו לך מההתחלה שהיא לא מעוניינת בו

didush100

New member
לא יודעת נו

אבל אתמול היא כן היתה מעוניינת ובשיחה עם אורן היא אמרה שכיף לה איתו ושהיא נהנית אבל יש לה ספקות

Klayhamn

New member
תחשבי על זה ככה

מה היא צריכה להגיד כדי "לשמור על האש נמוכה" אבל בלי לעשות שום דבר? היא עשתה צעד דרסטי ממש לפני ההדחה (נשיקה), מאז כלום, מתחמקת ממנו וכו', אבל אם היא נשאלת ספציפית היא דואגת להעביר מסרים ש-"זה עדיין רלוונטי". כך בדיוק היית מצפה שמישהי שלא מעוניינת במישהו, אבל עושה "כאילו" היא מעוניינת, תתנהג

Klayhamn

New member
לא

והנה עכשיו היא מדברת עם קרן על אורן.... "הוא אמר לי משפט שגרם לי עוד פעם להירתע מבן... הוא אמר לי בואי נלך שבן לא יתעצבן..." שניה לפני כן היא אמרה לה: "ידעתי שאני לא הייתי פרנואידית בקשר לאורן, ושהוא היה בעניין"... עזבי את מה שהיא אומרת, שימי לב ל איך היא אומרת -- על בן היא תמיד מדברת דברים שליליים (קמצן, לא רוצה לראות אותו, קנאי, מגעיל, מזוויע, מוזר) ועל אורן רק דברים חיוביים (הוא היה בעניין, הוא חמוד)

didush100

New member
וואי אתה מדפיס ממש מהר חחחח

חבל דווקא בן ממש חמוד בעיניי

אם אורן יגלה בה עניין ממשי, ויתחיל קטע, יש

סיכוי גדול, שהיא תדחה גם אותו. גם אתמול, מעבר לכך שאולי זה סוג של אסטרטגיה, כדי להישאר, נראה לי, שהיא הלכה עם בן, כי הוא התחיל לראות סימני ריחוק ממנה, וכן גילה סימני תהייה לגבי אפשרות להתקרבות לעדי. היא הריחה את הריחוק, וקפצה על הטרף, רק כדי להכניע אותו ושוב לאבד בו עניין.

Klayhamn

New member
נכון

לא זו בלבד, אלא שבן הוא היחיד מבין הבנים שהביע בה עניין מפורש.. אורן לא הביע בה עניין כזה. ליהי גם לא מטומטמת, היא יודעת שאם בן מעוניין בה אין לה סיכוי עם אורן... ולכן לא היה לה הרבה מה לעשות חוץ מאו להיענות, או לחכות שהיא תודח... אז היא נענתה

Klayhamn

New member
אף פעם לא אמרתי שהיא או קרן טפשות

רק אמרתי שהיא נגררת ושבקרן יש רוע פנימי

didush100

New member
חחחח אוקי הוגן למדי

קליי אתה צריך להתחשב בי יש מצב שליהיא/אתי מודחות מחר

Klayhamn

New member
אבל מה איכפת לך

חשבתי שהפייבוריטית שלך היא קרן... אני מבטיח לך שהיא תהיה בגמר, איך אני איתך?

didush100

New member
בואנה איך אתה כותב כ"כ מהר?

אני אוהבת את שלושתן ובגללן כיף לי לראות אז זה קצת יבאס אותי וגם מבאס אותי לראות את ליהיא ובן כי הם ממש חמודים בעיניי מה אני אעשה אני רומנטיקנית חסרת תקנה

Klayhamn

New member
הבנתי

תתנחמי בזה שבקרוב יגיעו 3 בנות חדשות ויהיו דברים חדשים להתווכח עליהם :)

didush100

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בן ואורן ממש חמודים ובא לי לראות אותם עם מישהי אני מקווה שליהא תתעשת אבל אם לא שיקל פידבק מכיוון אחר רק לא מליז ועדי כמובן

למעלה