../images/Emo240.gif יש לך 13 דקות... זוז!
כזכור 13 דקות, שבין השעות 13:43 - 13:56 ביום חמישי שעבר נקבעו כעת מיוחד לסגולה, שכל תפילה, שתישמע באותה עת, תתגשם. פנה אליי מישהו בטרוניה: אני התפללתי באותה עת למשהו אישי ולא נעניתי. למה? השבתי לו: יהודי יקר! הקב"ה שמע לתפילתך. רק אתה לא שומע את קולו של הקב"ה: "קול קורא:
במדבר, פנו דרך ה'! ישרו בערבה מסילה לא-לוהינו!..." (ישעיהו פרק מ').
בדיחה יהודית מספרת על יהודי, שהלין בפני רבו על רוע מצבו הכלכלי, והרב יעץ לו לנסוע לאיזו עיירה רחוקה ולהגיע לגשר שעל הנהר ושם ימצא את אוצרו. היהודי אכן עשה כן, הגיע לגשר, הסתובב אנה ואנה ואוצר אין. היתכן, שהרב סיפר לו בדותא?! בשל אמונתו החזקה החליט להישאר במקום עוד רגע קט אולי ירמזו לו משמים, היכן נמצא האוצר. בינתיים פגש בו אחד מבני העיירה ושאל אותו לסיבת עצבונו. היהודי השיב לו לסיבה וההלך הגוי אמר לו: דברי הרב הם הבל הבלים! חלומות באספמיה! גם אני חלמתי חלום, שאי שם בעיירה יהודית בביתו של עני אחד מאחורי התנור נמצא אוצר... היהודי שמע דברים אלו ומיטד החליט לחזור לביתו. אכן מאחורי התנור מצא אוצר יקר מאוד ומאז הלך כוכבו ודרך כלפי מעלה. מקווה, שגם לכם תהיה סבלנות עד למציאת האוצר הפרטי שלכם.
כזכור 13 דקות, שבין השעות 13:43 - 13:56 ביום חמישי שעבר נקבעו כעת מיוחד לסגולה, שכל תפילה, שתישמע באותה עת, תתגשם. פנה אליי מישהו בטרוניה: אני התפללתי באותה עת למשהו אישי ולא נעניתי. למה? השבתי לו: יהודי יקר! הקב"ה שמע לתפילתך. רק אתה לא שומע את קולו של הקב"ה: "קול קורא: