ות הפופ

../images/Emo9.gif

מת על הפינה הזאת. אבל אפשר לשאול מאיפה המקורות? מלא בלוגים של הורדות לא חוקיות נסגרו ומאז אני מוצא את עצמי פחות מעודכן מתמיד.

../images/Emo26.gif

בלוגים http://best-damn-blog.blogspot.com/ http://flopofthepops.blogspot.com http://www.theprophetblog.net/ אתרים ריהאנה - rihannadaily.com בריטני - breatheheavy.com ליידי גאגא - gagadaily.com קייטי פרי - katyfan.com ג'סטין - worldofjustin.com mediatraffic HitsDailyDouble אתרים רשמיים של זמרים, בילבורד וכו' פורומים כריסטינה - afterld.com בריטני - breatheheavy.com/exhale עשו לי פירמוט במחשב אז הכל נמחק.

בריטני באולפן הקלטות

אתמול "בריטני" כתבה בטוויטר שלה שהיא באולפן ההקלטות. What's uuupppp tweethearts? Spending the day in the studio recording. היא הייתה שם עם אבא שלה, אדם (אחד המנהלים שלה) וטרסה שעבדה איתה בBlackout וCircus. לפי מה שהבנתי טרסה עוזרת לה לבחור את השירים שיהיו באלבום. נ.ב. אל תאמינו לכל מה שאתם קוראים! בשבוע האחרון היו הרבה שמועות בקשר ליציאת הסינגל והאלבום החדש. הסינגל החדש צפוי לצאת בספטמבר כי הכל קורה בספטמבר (בושם חדש, פרק מחווה בGlee שבו בריטני תופיע, candies, פוטושוטים) אבל התאריך שכביכול אושר – 7.9 לא רשמי. סתם המצאה של המעריצים. באתר breatheheavy.com פורסם שבריטני מעדיפה לקחת את הזמן ושהאלבום לא ייצא לפני 2012, זה לא נכון. בריטני באולפן הקלטות

candyheart

New member
חמודה מאוד!

זה תמיד מוזר לי שבהרבה פאפרצי היא נראית יותר טוב מחלק מהפוטושוטים האחרונים. ואני מאמינה שהאלבום הבחדש יצא בסביבות תחילת 2011 אם לא יותר מוקדם.קשה לי להאמין שהיא תחכה עוד שנה שלמה,במיוחד כשהמנהל של breatheheavy הוא בולשיטן אחד גדול. בכל מקרה,כיף לראות אותה מתחילה להקליט!

היא לא מתחילה להקליט

היא התחילה לעבוד על האלבום החדש ביולי 2009 (כשהיא הקליטה את 3 בשוודיה) ומאז היא הייתה כמה פעמים באולפן ההקלטות. בשוודיה http://www.killthelights.org/thumbnails.php?album=6960 באוגוסט 2009 היא הייתה לפחות פעמיים. http://www.killthelights.org/thumbnails.php?album=7521 בינואר 2010 יומיים לפני הגראמי היא הייתה פעמיים באולפן הקלטות. בחודש שעבר היא גם הייתה שם. קשה לי להאמין שבריטני תוציא אלבום בתחילת שנה. ג'ייב לא יפספסו את המכירות של הקריסמס. כמעט כל האלבום שלה, כולל האוספים יצאו בנובמבר/דצמבר. הבעיה זה שהשנה יש לה תחרות קשה (טיילור, מייקל, סוזן בויל, בלאק אייד פיז, קניה ווסט). המנהל של breatheheavy הוא בולשיטן אחד גדול

candyheart

New member
נו,אז חוזרת להקליט../images/Emo3.gif

בכל מקרה כיף לראות אותה באולפן ההקלטות.זה נותן לה איזושהי רשמיות כזו. הקטע הוא שאין לה עוד הרבה זמן אם היא רוצה לשחרר אלבום השנה,ואני מקווה שלא יעשו את האלבום מהר מדיי כדי להוציא אותו השנה,כשאפשר להשקיע בו יותר.אבל גם לחכות עד סוף השנה הבאה נשמע מוגזם.בכל מקרה,שתעשה מה שהכי טוב בשבילה ובשביל המוזיקה שלה.

../images/Emo45.gif

לא רוצה עוד אלבום כמו circus שהיא עבדה עליו רק חצי שנה. לא אכפת לי לחכות עד סוף 2011 אם האלבום הבא יהיה כמו ITZ או Blackout. הפעם נראה שהיא יותר רצינית אז אני מקווה שהיא לא תתן ללארי להתערב בבחירת השירים שיהיו באלבום ושתתרחק ממקס מרטין, דיויד גואטה, Dr. Luke, Darkchild. לא צריך אותם.

candyheart

New member
../images/Emo45.gifמסכימה

למרות שאת מקס מרטין אני אוהבת.אבל תמיד אשמח אם היא קצת תסטה מהכיוון הרגיל שלה ותעבוד עם מפיקים פחות מוכרים.

זה בדיוק הבעיה

המעריצים של בריטני שמעריצים אותה מההתחלה תמיד ירצו שהיא תעבוד עם מקס מרטין רק בגלל העבר שלהם. אבל מה לעשות שהשירים האחרונים שהוא הפיק לה לא ברמה של הקודמים? את Brave New Girl אף פעם לא אהבתי. IYSA אחד הטובים באלבום האחרון ו3 גרוע. אני לא רוצה לשמוע באלבום הבא שירים כמו IYSA או 3. אם אלה השירים שהוא מתכוון להביא לה אז אני מעדיפה שישאר מחוץ לאלבום. מפתיע מישהו שהאלבום הכי טוב שלה (blackout) הוא האלבום שבו אין אפילו שיר אחד שלו? אני סוגדת לblackout בעיקר בגלל דנג'ה אבל בcircus הוא איכזב אותי. אם באלבום הבא הוא שוב יאכזב היא צריכה להפסיק לעבוד איתו. אני בעד מפיקים חדשים כמו אז עם The Outsyders. היא לא מקשיבה לי
בריטני באולפן ההקלטות עם Darkchild

Bright Unicorn

New member
לא מדוייק

אני מהמעריצים ממש של ההתחלה ואני בכלל לא רוצה שהיא תמשיך לעבוד עם מקס מרטין. מסכים עם מה שרשמת השירים האחרונים שהוא הפיק לה היו מאד פושרים גם בעיניי... ומה שהיה אז היה אז. בכלל ריענון במפיקים חדשים יעשה לה רק טוב. אני לא אוהב שהיא חוזרת על אותם מפיקים יותר מדי וגם אם כן היא צריכה לעבוד עם חדשים במקביל. למה לא ללכת לסטיוארט פרייס או מישהו אחד מאותו ז'אנר אחר שיפיק לה את כל האלבום? היא לא עבדה איתו ואני בטוח שהתוצאות איתו יוציאו עשן. חוצמזה שביניינו זאת בריטני ספירס.. כמעט כל שיר שתתן לה להקליט היא תדע איך לעשות אותו הכי מגניב שיש.

../images/Emo45.gif אני עוד אחת מהמעריצים

שלא רוצים שהיא תמשיך לעבוד איתו וגם אני מעריצה אותה מההתחלה (מcrazy). אבל אם תשאל את רוב המעריצים למה הם רוצים שהיא תמשיך לעבוד איתו זה רק בגלל שירים כמו BOMT, stronger, crazy, BTMYH וכו'.

candyheart

New member
אני דווקא אהבתי את השירים האחרונים שהוא הפיק

אבל אני מסכימה שהגיע הזמן שהיא תעבוד עם מפיקים אחרים.כמו שאמרתי,מפיקים פחות מוכרים יכולים להוציא ממנה דברים ממש מעניינים.

theone24

New member
הדבר האחרון שאני רוצה הוא שהיא תעבוד איתו שוב

אני זוכר עוד לפני ש"סירקס" יצא התנגדתי מאוד לעבודה משותפת איתו. כבר מזמן שהוא לא הוציא להיט ראוי איתה. דעתי כדעתך, להוציא את Brave New Girl שתמיד אהבתי. מרטין ודנג'ה איכזבו גם אותי בסירקס, והוציאו שירים בינוניים מאוד. את 3 אני דווקא כן אוהב, הוא חביב וקליל, אבל זה לא מסוג השירים שבא לי לשמוע בחדש. הוא חביב כסינגל יחיד כזה שיחזיק אותנו בהמתנה עד אלבום חדש.

3 היה בסדר כסינגל מאלבום להיטים

אבל אם יהיו שירים כאלה באלבום החדש אני ממש יתאכזב.

theone24

New member
../images/Emo23.gifקיצית משהו.

וזה באמת מצחיק שבפאפרצ'י היא נראת הרבה יותר טוב מצילומי מגזינים למינהם... כל השמועות על האלבום החדש כבר עשו לי כאב ראש. מצד אחד, אני מת על זה. מצד שני, אני מבולבל מאוד.

למעלה