ות הפופ

theone24

New member
גאגא תשחרר 2 אלבומים בשנה הבאה?

בראיון רדיו שערכה הליידי עם ראיין סיקרסט היא דיברה בין היתר על האפשרות שהיא תשחרר 2 אלבומים בשנה באה: "אני יודעת שאמרתי שהאלבום שלי מוכן, מה שבאמת די נכון,אבל אני לא יכולה להפסיק לכתוב מוזיקה. אני לא יודעת מה אני יעשה, אני אולי אצטרך לשחרר 2 אלבומים". לדבריה, ביטול החוק Prop 8 מילא אותה בהמון השראה לכתוב: "הרגשתי כאילו זאת התגלות, כאילו קנה אקדח יורה, כאילו זה הכניס את כולנו למן רוטציה. זה היה כל כך מרגש שזה קרה בגלל, שבשבילי, זה היה הרגע שציין שזה יכול לקרות בעוד מדינות...הייתי כל כך שמחה וישר נכנסתי לסטודיו לכתוב."

candyheart

New member
דווקא היא מהאמנים

שלא איכפת לי לקבל 2 אלבומים מהם,אם הם טובים. השאלה היא אם לקהל לא יימאס ממנה אם היא תוציא שני אלבומים באותה שנה.

theone24

New member
וככה בקטנה...

הליידי מכרה כבר מעל 13 מיליון אלבומים ומעל 51 מיליון סינגלים מ2 אלבומיה המצליחים. בתמונה היא נראת במהלך אחת הופעותיה האחרונות כאשר מגישים לה את הפרס על כך. כל הכבוד לה!

candyheart

New member
כל הכבוד!

הצלחה בלתי רגילה בשביל זמרת שפרצה רק לפני שנתיים!

overexposed

2 טורים בשנה אחת (2009), 2 אלבומים חדשים בשנה אחת (2011) רק אני חושבת שהיא תמות בגיל צעיר?

theone24

New member
האמת, לאחרונה זה עובר לי בראש כל הזמן...

מאז הקליפ של אלחדנרו זה פשוט לא עוזב אותי כל פעם שאני רואה אותה. הבחורה נראית חולה. הנה סירטון בו היא מופיע עם באד רומנס ומקבלת את הפרס על המכירות והיא פשוט נראית מותשת ובקושי זזה: http://www.youtube.com/watch?v=BTt82fMAfjI&feature=player_embedded

candyheart

New member
וואי אשכרה נראית עייפה!../images/Emo12.gif

יש כמה קטעים שהיא נראית על סף התעלפות.בהחלט צריכה לנוח הבחורה.

YugiBoy

New member
לדעתי היא תמות בכוונה בגיל צעיר

או שהיא תקים משפחה ותתמתן, או שהיא תריץ עוד איזה 5-10 שנים בשואו-ביז ותעשה את כל הדברים הכי גדולים שהיא תוכל לחשוב עליהם ואז תתאבד בצורה הכי אגדית, היא רוצה להיות אגדה.

theone24

New member
אני מקווה שאתה טועה...

אבל יש לי הרגשה שזה באמת נכון. אומנם לדעתי היא תרוץ יותר מ5 - 10 שנים, אבל היא כן רוצה לסיים בבום.

זה לא מה שיהפוך אותה לאגדה

אם היא תעבוד בלי הפסקה במשך שנים לאנשים ימאס ממנה (לחלק כבר נמאס) והיא תהרוג את עצמה הרבה לפני שהיא תהפוך לאגדה או תספיק לעשות את הדברים הכי גדולים.

YugiBoy

New member
היא לא תעשה את אותו הדבר כל הזמן

אני מניח שהיא תמצא את הדרכים להשיג את המטרות שלה

זה עצוב שהיא חושבת שצריך למות בשביל

להיות אגדה. זה ממש דפוק. כל אלה שמתו כאגדה לא מתו בכוונה.

YugiBoy

New member
זה לא מה שהיא חושבת

זו פשוט דעתי (וגם אני לא חושב שצריך למות בשביל להיות אגדה. יותר התכוונתי לאיך שהיא תמות מאשר למוות עצמו

אז עכשיו יותר מובן. נקווה שזה לא מה

שיקרה לה. כרגע היא הדבר הכי טוב שיש במוסיקה (דעה נורא בנאלית אבל זה נכון. הצלחה שלה מאוד מוצדקת!)

HanAn189

New member
וואו היא ממש מחזיקה את עצמה.

לא יודע מה עובר לה בראש, אבל היא לא נראית נהנית...

למעלה