ות הפופ 7.9.10

Shiri from the block

Active member
מתי קאשה עבדה עם בריטני?../images/Emo12.gif קאשה כתבה שיר שיש בו שורה שמזכירה את בריטני.. אבל היא מעולם לא עבדה איתה

קייטי פרי תשפוט בX Factor?

מדובר בגרסא של ארה"ב. אם קייטי תסכים להצעה היא תקבל 340 אלף דולר לשבוע כדי להיות שופטת בגרסא האמריקאית של X Factor לצידו של סיימון קאוול. התוכנית צפויה להתחיל ב2011. ההצעה כנראה הגיעה אחרי שקייטי כחלק מקידום האלבום החדש שלה שפטה בגרסא הבריטית.

candyheart

New member
דווקא יהיה נחמד אם היא תשפוט

אני זוכרת שהיא היתה שופטת אורחת באודישנים של "אמריקן איידול" השנה והיא היתה מאוד נחמדה.הבעיה היא ששיפוט קבוע בתוכנית ריאלטי בדרך-כלל יותר מתאים לזמרים חסרי קריירה,לא למישהי שמכניסה כל הזמן שירים למקומות הראשונים במצעדים.

HanAn189

New member
וואי יהיה מעניין! ../images/Emo45.gif

קייטי קייטי קייטי
צבעונית ומגניבה

../images/Emo240.gif Rihanna - Only Girl (In The World)

http://www.youtube.com/watch?v=MkRGGy65_y4 הסינגל החדש שלה. ריהאנה חוזרת למסיבה. אני פחות אהבתי אבל עם הקליפ זה יתחבב. סורי עם הודעתי לא מהממת ומאלפת ומפוצצת מידע כמו של יוסי (שימו לב זוהי אינה עקיצה!)

candyheart

New member
חביב.

ירידה מ-RR לדעתי.זה פשוט שיר דומה למה שכולם מוציאים כרגע.ממש לא משהו מיוחד. דרך-אגב,פרסום שיר חדש יותר מתאים לפינת Suck My Pop,שם מפרסמים שירים קליפים,והופעות חדשות.סתם בשביל הפעם הבאה.
ותודה על כל העדכונים!

theone24

New member
זה...חמוד...בערך.

נשמע די ממוחזר ודי דומה לכל ההפקות של גואטה כרגע. אומנם לא נפלתי מהאלבום הקודם, אבל היו בו כמה יציאות מעולות. זה מרגיש קצת כמו נפילה... ואתה חושב שההודעות שלי מהממות מאלפות ומפוצצות במידע? אוווווווו

אלבום חדש לג'סיקה סימפסון?

ג'סיקה סימפסון צייצה בטוויטר שלה וכתבה שהיא עובדת על אלבום קריסמס חדש שייצא בסוף השנה. ב2004 היא הוציאה את The Christmas Album שהגיע למקום ה14 בארה"ב. האלבום מכר יותר מחצי מיליון עותקים בארה"ב. אלבומה האחרון שלה יצא ב2008 והגיע למקום 4 בארה"ב. זה מה שהיא כתבה בטוויטר "I'm making another Christmas record!!!!!!!!! My BF @mcstephyblanche just made my office a winter wonderland! I'm SO inspired!" גם מריה קארי וסוזן בויל מוציאות אלבום קריסמס השנה.

גאגא גרמה למשבר אישיות בין הזמרות?

זה מה שהזמר Mika חושב. מיקה אמר כי ההצלחה של ליידי גאגא גרמה ל"משבר אישיות" בין הזמרות. הזמר אשר כרגע עובד על אלבום האולפן השלישי שלו, טוען כי זמרות רבות מדי מעתיקות מהכוכבת, והן נאבקות כדי להתחרות בה. "מוזיקת הפופ כרגע ממש מוזרה", הוא אמר לDaily Star. גאגא גרמה לכל זמרות הפופ להיות חלק במשבר המטורף הזה. אני לא חושב שגברים מרגישים את זה, זה יותר עניין נשי. אני מצפה לראות איזה דברים חדשים יש בחוץ. על האלבום הבא שלו הוא אמר: It’s very simplistic pop music, not as layered as the last one. כל העידכונים מFOTP forum. אני ימשיך יותר מאוחר.

למעלה