ות הפופ 7.9.10

Shiri from the block

Active member
מזה בכלל לא שומעים אותה וטוב שכך!! אני אבדוק את הנושא בחוברת של האלבום כשאני אחזור מהעבודה

ליידי גאגא: "פריס הילטון לא אמנית".

ליידי גאגא גילתה כי היא אינה רואה את פריס הילטון כאמנית רצינית. הזמרת שלמדה ביחד עם היורשת במנזר "הלב הקדוש" שבניו יורק, הודתה כי אנשים לעיתים קרובות מניחים שהיא דומה להילטון, אבל היא מתעקשת שהיא סטודנטית יצירתית יותר. כשהתראיינה לDaily Star אמרה: "אני לא רואה את פריס כאמנית. אנשים מניחים כי כל הבנות שהלכו לבית הספר שלי היו כמו ניקי ופריס הילטון. אבל האמת היא שאני הלכתי לבית ספר מאוד, מאוד דתי. חלק מהבנות היו מאוד מוכשרות, חלק לקחו סמים וdidn’t give a f**k. זה היה כמו כל בית ספר אחר רק שלנו היו נזירות. אני הייתי חכמה, שקדנית תיאטרון וסטודנטית למוסיקה. לא הסתובבתי עם כל הבנות הבלונדיניות הפופולאריות. לא הייתי בלונדינית עד שהייתי בת 20.

Music Man XD

New member
גילתה לי את אמריקה ../images/Emo6.gif

מתי פריס אמרה שהיא אמנית?.. בכל מקרה, אני לא סובל את פריס הילטון

../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

תגובה שאני מסכימה איתה I agree but Gaga should not have said those things. It's already clear to the public that Paris is not an artist but it makes Gaga look like a bitch to say this.

Music Man XD

New member
שאלו אותה על פריס

או שהיא סתם החליטה שבא לה להגיד את זה?.. באילו נסיבות זה נאמר?

האמת שאני לא יודעת

בפורום של הבלוג flop of the pops כתבו את זה אבל לא היה קישור לכתבה. הם רק העתיקו את הקטע שבו היא מדברת על פריס. לא נראה לי שהיא "סתם החליטה שבא לה להגיד את זה". בטוח שאלו אותה שאלות על הילדות או משהו ואז שאלו אותה על פריס כי הן למדו באותו בית הספר.

2Dirrty4U

New member
"אני כזאת טובה, מוכשרת ומצליחה

אני שקדנית תיאטרון וסטודנטית למוסיקה.. והשאר? השאר הם חרא וזבל ספק בכלל בני אדם". זה הרושם שנוצר לי
שתלך להצטלם עוד קצת בעירום עם בשר או בועות סבון עלייה או משהו..

candyheart

New member
היא הופך ליותר יותר מתנשאת

ככל שהזמן עובר. אני לא אוהבת שאנשים אומרים על עצמם שהם אינטלקטואלים וחכמים ובלה בלה בלה...זה משהו שצריך להגיד עליך,לא אתה על עצמך-זה פשוט לא נשמע טוב. יכול להיות שההצלחה ממש עלתה לה לראש? בכל מקרה,אני לא צריכה את ליידי גאגא כדי להגיד לי שפריס הילטון לא אמנית.

theone24

New member
יש לי הרגשה שיש פה ושם קצת פיברוקים בציטוט...

הDaily Star לא ידוע כמקור אמין במיוחד. ברוב הראיונות שלה היא מצטיירת כבן אדם מאוד צנוע למרות ההגזמות שלה בלבוש.

../images/Emo45.gif Daily Star לא מקור אמין

אני לא הופתע אם הם המציאו את זה. גאגא גם אמרה ב2009 על Stars Are Blind שהוא "one of the greatest records ever" אז עוד יותר קשה להאמין שהיא תגיד דבר כזה עליה. http://www.youtube.com/watch?v=SWF3GhS_WQA&feature=player_embedded אבל אני גם לא הופתע אם היא כן אמרה את זה/חושבת ככה (כמו כולם
). בזמן האחרון גאגא אומרת יותר מדי שטויות וזה באמת מרגיש כאילו היא חושבת שהיא יותר טובה מאחרים. וכשאתה חושב דבר כזה על מישהו אז הרבה יותר קל להאמין לדברים כאלה. למשל אם היה כתוב בעיתון הכי לא אמין שקיים שכריסטינה לכלכה על מישהו כולם היו בטוחים שזה 100% נכון (גם אם זה לא). אבל על אנשים כמו גאגא שמתחילת הקריירה נחמדים לכולם ואוהבים את כולם יותר קשה להאמין. עכשיו אומרים שהיא דיברה גם על בריטני בהופעה שלה (בלי להגיד את השם שלה) והמעריצים עצבניים.

לא כל כך הבנתי

קשה להבין משהו כשבexhale הם רק מקללים אותה. ממה שהבנתי מעריץ של בריטני הלך להופעה של גאגא והוא סיפר שהיא דיברה על "זמרת בלונדינית שלא שרה בלייב" (היא לא אמרה על מי היא מדברת). מעריץ אחר טוען שהיא גם צעקה WE SING LIVE @ THIS SHOW! U DIDNT PAY ALL THIS $$ TO COME TO A SHOW TO SEE SOME BITCH RUB HER TITS TOGETHER http://twitter.com/mrkingalexxx/status/23023024548

Shiri from the block

Active member
אני בספק שהיא ככה התכוונה לבריטני../images/Emo12.gif לפי מה שאני הבנתי ושמעתי וראיתי אותה בראיונות אומרת שהיא מאוד מעריכה את בריטני ואוהבת את המוזיקה שלה! היא גם כתבה לה שיר.. היא לא הייתה סתם ככה כותבת שיר לאמנית שהיא לא מעריכה. ככה אני רואה את זה לפחות.

danalove2

New member
אולי לפריס הילטון ?

גאגא אמרה בראיון שפריס לא אמנית אז אני די בטוחה שהיא התכוונה לפריס .

אני לא חושבת שגאגא

ראתה פעם הופעה של פריס. בריטני ידועה כזמרת שלא שרה בלייב. גם אם גאגא לא אמרה את השם של בריטני זה פשוט גורם לאנשים לחשוב שהיא מתכוונת עליה. אני זוכרת שלפני כמה חודשים Kesha אמרה "אני יודעת שאני נוראית בלייב אבל לפחות אני שרה בלייב ולא מתייחסת למעריצים שלי כאל מטומטמים כשאני גורמת להם לחשוב שאני באמת שרה". היא לא אמרה את השם של בריטני אבל כולם ידעו שזה מכוון אליה ותקפו אותה עד שהיא אמרה שהיא מצטערת (שלדעתי זה יותר גרוע שהיא הצטערה).

../images/Emo45.gif יש מעריצים שטוענים

שהיא אומרת את זה בכל הופעה ושהיא בכלל מדברת על עצמה. לא יפתיע אותי אם הם לא הבינו אותה כי אחרי הכל זה לא שהיא אמרה את השם של בריטני. מה הקשר לאם היא מעריכה אותה או לא? גם kesha עבדה עם בריטני ואחר כך טענה שהיא עשתה את זה בגלל שהיא הייתה צריכה כסף. אני לא חושבת שגאגא הייתה מסרבת לעבוד עם בריטני בטח לא כשהיא מעריצה שלה וגם זה היה הרבה לפני שהיא התפרסמה.

למעלה