ות הפופ! - 16.4

Simon93

New member
אני מתתתתתתתתתתת על השיר הזה!

הורדתי את האלבום לפני 3 חודשים בערך (אם לא יותר) וזה השיר שהכי אהבתי בו! שיהיה הסינגל הבא!

WhyTheFace06

New member
אבריל לאבין מכריזה על סינגל שני מהאלבום החדש.

אפילו שנדמה שאחרי הכישלון של האלבום החדש במכירות אבריל נרדמה בעמידה, אחרי לבטים בין Push לSmile היא החליטה לפנות למעריצים שיחליטו בעצמם. והבחירה הצפויה היא- Smile. הקליפ יצולם בתחילת החודש הבא... מבחינתי בחירה מאכזבת.

spiceupmylife1

New member
יאייי ../images/Emo13.gif למה מאכזבת?

אני מרוצה אם זה היה פוש הייתי מאוכזבת אני מרוצה
מחעה כבר לקליפ !!

WhyTheFace06

New member
כי הוא לא כל כך משקף את האלבום שלה

בזה שהיא נשארת ילדותית ופקאצה בשיר הזה בדיוק כמו באלבום הקודם, במקום לשחרר איזה בלדה כמו Wish you were here או אפילו Push. בעצם היא הלכה על בטוח בזה שהיא משחררת שיר עם פוטנציאל להצליח במצעדים, במקום לנסות משהו חדש ואחר..... חבל.

theone24

New member
ריאהנה בראיון חדש.

רירי עושה את שלה, ומקדמת את הדואט החדש שלה ושל בריטני, S&M - הנמצא כרגע במקום ראשון באייטונז. לשם כך היא עורכת ראיון קצר ומאוד משעשע עם תחנת הרדיו 92.3 NOW FM ובין שאר הדברים היא אומרת על דעתה על הדואט, איך הוא התחיל ומה היא חושבת על הביקורת על קולה המאפנף של בריטני בו. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Uw4_-t-6SI8

theone24

New member
ליידי גאגא דופקת פוזה עם המלכה הרעה משלגייה.

הטור הבלתי נגמר של גאגא, The Fame MOnster Ball, הגיע לאורלנדו, ארה"ב, וגאגא מצאה את הזמן לקפוץ לעולם וולט דיסני, ולהצטלם עם המלכה הרעה מהקלאסיקה שלגייה ושבעת הגמדים. בין לבין מסר הצוות של גאגא שהיא עשתה כיף חיים בביקור שלה שם. ובחדשות גאגא אחרות. Judas, הסינגל החדש של אמא מפלצת, נמצא במקום ראשון באייטונז ב12 מדינות, כולל ארה"ב. לאחר שהעיף את הרמיקס החדש של ריאהנה ובריטני, S&M, צופים לו לסיים את השבוע במקום הראשון במצעד הבילבורד.

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif לייק תמונה מעולה !!!

ולא מפתיע שגודה העיף את בריטני ורירי אבל עדיין נקווה שהקליפ לא יאכזב... (של גאגא)
שיהיה קליפ לS&M!!!

למעלה