ות הפופ! - 16.4
T theone24 New member 16/4/11 #2 ליידי גאגא חושפת את עטיפת אלבומה החדש. כל מה שעבר לי בראש ראיתי את זה היה WTF?!?! אבל אני מניח שזה מיוחד ( ).
ליידי גאגא חושפת את עטיפת אלבומה החדש. כל מה שעבר לי בראש ראיתי את זה היה WTF?!?! אבל אני מניח שזה מיוחד ( ).
S spiceupmylife1 New member 16/4/11 #3 ואווו באמת WTF גאגא הזאת שתהיה בריאה אני אומרת שהוא לא יצא ב23 למאי אלא הרבה לפני....
M Music Man XD New member 16/4/11 #4 מצד אחד - מיוחד. מצד שני -הפונט נראה כ"כ זול! אם כבר מדברים, שרשור מצחיק בהשראת עטיפת האלבום : (אשמח אם תכנסו ותגיבו ) http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2253&MessageId=151571932
מצד אחד - מיוחד. מצד שני -הפונט נראה כ"כ זול! אם כבר מדברים, שרשור מצחיק בהשראת עטיפת האלבום : (אשמח אם תכנסו ותגיבו ) http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2253&MessageId=151571932
ד דר אמברלה New member 16/4/11 #8 עטיפה שלא עברה את הפיינל קאט בשנות ה80 אצל איירון מיידן או קאבר לפורנו ערפדים. זה האסואציציות שעלו לי. הפונט מכוער והכוונה טובה אבל זה פשוט מכוער ביצועית.
עטיפה שלא עברה את הפיינל קאט בשנות ה80 אצל איירון מיידן או קאבר לפורנו ערפדים. זה האסואציציות שעלו לי. הפונט מכוער והכוונה טובה אבל זה פשוט מכוער ביצועית.
מ מריאנה 22 New member 16/4/11 #10 WTF??? לא כ"כ אהבתי אבל זה די "מיוחד". אני אישית לא כ"כ התלהבתי גם העטיפות הקודומות שלה לא היו מוצלחות.
WTF??? לא כ"כ אהבתי אבל זה די "מיוחד". אני אישית לא כ"כ התלהבתי גם העטיפות הקודומות שלה לא היו מוצלחות.
M Music Man XD New member 16/4/11 #11 תראו! מישהו הכין את זה בפוטושופ והעלה לרשת. זה הרבה יותר טוב מהעטיפה המקורית לדעתי. הפונט בעטיפה המקורית פשוט כל כך זול!
תראו! מישהו הכין את זה בפוטושופ והעלה לרשת. זה הרבה יותר טוב מהעטיפה המקורית לדעתי. הפונט בעטיפה המקורית פשוט כל כך זול!
M Music Man XD New member 16/4/11 #19 הקונספט קצת דומה, אבל בגדול התוצאה שונה (מבחינת פונט, צבעים וכו'..)
ד דר אמברלה New member 17/4/11 #24 חייבים לפרגן לכריסטינה - בביוניק היא יצרה רף חדש של כישלון שיהיה קשה להתעלות עליו
M Music Man XD New member 17/4/11 #25 איזו היסחפות פרועה! ../images/Emo6.gif ממש ממש לא. אני מבין שכבר שכחת את סיארה
ד דר אמברלה New member 17/4/11 #26 סיארה אפעם לא הייתה חשיבות בעולם הפופ ואפעם לא ממש עניינה. כריסטינה כן. והיא יצרה רף שקשה לעלות עליו