דיון

../images/Emo240.gif דיון

עד כמה אכפת לנו מה חושבים עלינו? האם יש כאלו שמזיז לנו יותר מה יחשבו עלינו? ועד כמה נלך רחוק בשביל מה יגידו ניתן להוסיף שאלות נוספות אשמח לתגובות

chocolada1

New member
מאוד משפיע עלי

כמה שאני מנסה להתגבר על עצמי מה אני יכולה לעשות? זה חלק מהתכונות שלי

זה באמת קשה

לי אישית אכפת רק מאלו שאני מעריכה האחרים ממש לא מזיזים לי אבל אם משהו/י שאני מעריכה יפגע בי או יחשוב אחרת ממה שאני חושבת אני יעשה נראה לי הכל שיקבל את דעתי או לחילופין אנסה להשתכנע שאכן דרכו צודקת

תלוי מי זה..

אם זה מישהו /ישאני אוהבת אז זה אכפת אבל לא בהכרח גורם לילשנות תלוי מה הנושא אם זה אנשים זרים אז זה לא מזיז לי כי הם לא מכירים באמת..ואי אפשר לרצות את כולם אז ברור שיהיו אנשים שימצאו מה לאמר תמיד..

נכון מאד!

האם באילו שאכפת לך מהם קיים דירוג כאילו שמממש אכפת לך ותעשי הכל שיחשבו עליך רק טוב? וכאלה אכפת אבל לא נורא יעבור להם?

תלוי מה רוצים שאשנה

יש דברים שאני לא אשנה גם אם זה אנשים שקרובים אלי מאוד אחרי הכל אני רוצה לחיות את החיים שלי איך שאני חושבת ולא לפי איך שהם רואים

קליט

New member
כולנו מושפעים מהסביבה

ועושים הרבה כדי לרצות אותה, ולא נעשה משהו שלא מקובל בסביבה

כן

אבל יש כאלו הנשואים בנשואין קטולים למה יגידו ויש כאילו שיחושו אי נעימות אבל יעבדו על פי צו מצפונם ולא ישנה להם מה יגידו אם הם בטוחים שדרכם צודקת מבין?

קליט

New member
יש לנו קשר מאוד חזק לסביבה

אנחנו לא מפגינים נגד הרופאים כי מותר להם לשבות ולהרוג בנו - לא ? . . הרי יש ~זכות~ השביתה ! . ולא עולה בדעתינו אחרת . יש אין ספור מעשים שאנחנו עושים ולא עושים בגלל הסביבה . . .

קליט

New member
לא רק סופרים

אנחנו חושבים כמו הסביבה . ואנחנו גם מתנהגים לא כפי שבא לנו . אף אחת מאתנו לא תלך עם כובע קש גדול או עם מיטריה כדי להגן על עצמה מפני השמש, או אם בגד שלא באופנה, הרבה מאתנו לא ילכו עם נעלי בית ברחוב או בלי גרביים או אפילו עם סל למכולת כמו שהלכו פעם, הרבה מאתנו לא ירימו בקבוק פלסטיק ריק שמתגולל ברחוב ויניחו אותו במתקן המיחזור, ההרגשה שלי שיש עוד המון המון הנהגות כאלה, ובצדק, אף אחד לא רוצה שירכלו עליו שמשהו השתבש אצלו, ובכלל - יש דברים שלא מתאים לנו לעשות, והמעמד מחייב שנתלבש כפי מה שמתאים והולם למעמד שלי ויהיי מה .

shlomiff

New member
לצערי מאוד

משפיע עלי מה יגידו או יחשבו.. וברור שיש כאלה שאתה סופר מאוד ויש כאלה שבכלל לא.. כל צורת הלבוש וההתנהגות של רוב האנשים זה שונה אם אתה ליד אנשים או לא ובמיוחד אצל רוב החרדים זה מאוד מורגש שברחוב מתנהגים מכובד ובבית שונה....

זה בהחלט נכון

השאלה עד כמה זה נוח לנו? וכמה זמן זה ימשך, האם נכנע לתכתיב הסובבים או נשים פס באיזה שלב?

shlomiff

New member
לדעתי

זה אולי טיפה ישתנה. כי כל אחד רוצה שיקבלו תילדים שלו למוסדות ובשידוכים... ולכן לא יתנהג יוצא דופן. ויש את האלא שיגידו לא שם פס- וידפקו. אני חושב שעדיף כלפי חוץ להציג. ולא כדאי לשים פס- כי זה שווה תרווח..

יש בזה משהו

ורובינו לא תמיד אנחנו עצמינו כפי שאתה אומר לפעמים מציגים את הדמות שמתאימה לדוגמה להורים

shlomiff

New member
יאפ..

עדייף לחיות בשקר ולעות בבית מה שבא לך- מאשר לשחק אותה גבר - ואחרי זה להדפק - בשידוכים ובמוסדות ובעוד דברים.. זאת דעתי...

למעלה