אני דמי-מינית

Mariposa Azul

New member
../images/Emo240.gif אני דמי-מינית

הכרתי מישהו חדש.. שכבנו כמה וכמה פעמים.. ונהנתי מאוד... - זו פעם ראשונה שזה קורה לי.. לכן הגעתי למסכנה שאני דמי.. אבל עכשיו התעוררה בעיה אחרת (שידעתי על קיומה אבל שייכתי אותה קצת לכל נושא הסקס..) אני בעייתית ברמות בקשרים
אני לא יודעת איך להתנהל בקשר... יש ריבים, וחוסר הבנות... שהאמת שאני כן מנסה לדבר ולהבין אבל נראה שהוא לא יודע איך מדברים... ובקיצור נראה לי שאני אשאר לבד לנצח...:&#39

snoopytush

New member
אוי זו ממש לא בעיה

קני בסטימצקי איזה ספר שמסביר איך לנהל משא ומתן ואיך לריב נכון ואיך לבנות זוגיות לא חסרים כאילו. תקראי קצת תחשבי תיישמי וזהו:) ואשרייך את אכן דמי.

קשר זה מיומניות

וכמו כל מיומנות אחרתהיא משתפרת עם התרגול, פעם עושים טעות פעמיים אבל בסוף מצליח . פשוט צריך להמשיך ולהתמיד וכמובן לרצות שזה יצליח.

Saladin

New member
אני שלושת רבעי.

האמת שהחורף הזה עשה אותי א-מיני לגמרי, ממש בעיה.

שאלה קטנה

מה לפני זה חשבת שאת ? את מתכוונת דמי שאת נהנית רק עם מישהו שיש לך רגש אליו ? זה פעם ראשונה שנהנית מזה, או פעם ראשונה שבכלל ניסית..?

Mariposa Azul

New member
לפני זה חשבתי שאני א-מינית

זו לא הפעם הראשונה שניסיתי.. אבל בהחלט הפעם הראשונה שנהנתי.. למרות שגם הסיפור הזה כבר התנפץ..

Mariposa Azul

New member
גם זה עוד בתהליכים..

למדתי שאני לא יודעת על עצמי כלום לגבי הנושא הזה.. נשברתי והחלטתי בכל זאת ללכת לטיפול בנושא.. נראה מה יצמח לי מישם :)

Berethor

New member
שמח לשמוע

שמח שנהנת ולא סבלת. האמת שהבנתי שיש לך בעיות עם קשרים רציניים, כבר מההודעות הראשונות שלך.

למעלה