באהבה לכולכם!
ח חיים טובים 28 New member 1/10/06 #3 מאוד מאוד מאוד יפה. כולי תקווה (אולי אני נאיבי.. אולי פרנואיד...) שזה אמיתי.
B boaZone New member 3/10/06 #12 ובכן, זה מאוד פשוט... כל מה שאת צריכה זה בריסטול גדול, טוש שחור, נעלי הליכה נוחות, משטח להחתים עליו עצומה, עצומה, עט, עוד עט אחרי שהקודם אבד, מצלמה, צלם, תקציב, אינטרנט... או סתם מישהו.
ובכן, זה מאוד פשוט... כל מה שאת צריכה זה בריסטול גדול, טוש שחור, נעלי הליכה נוחות, משטח להחתים עליו עצומה, עצומה, עט, עוד עט אחרי שהקודם אבד, מצלמה, צלם, תקציב, אינטרנט... או סתם מישהו.
I idonknow New member 1/10/06 #5 זה כזה מתוק! ../images/Emo99.gif ואני גם נורא אוהבת את השיר הזה.. גרר.. אחלה קטע, הסתכלתי עליו מהתחלה עד סוף עם חיוך מרוח על הפרצוף
זה כזה מתוק! ../images/Emo99.gif ואני גם נורא אוהבת את השיר הזה.. גרר.. אחלה קטע, הסתכלתי עליו מהתחלה עד סוף עם חיוך מרוח על הפרצוף
I idonknow New member 3/10/06 #11 sick puppies-all the same זה גם כתוב שם. נראה לי.. צריך לפגוש אותך מתישהו, שמעתי ממקורות ראשונים שאת חתיכת מאגניבה.
sick puppies-all the same זה גם כתוב שם. נראה לי.. צריך לפגוש אותך מתישהו, שמעתי ממקורות ראשונים שאת חתיכת מאגניבה.
פ פרה כתומה New member 3/10/06 #16 בהחלט שמעי אני לא אתווכח עם המקורות. בכל מקרה, חמישי הבא אותו מקום אותה שעה, תצטרפי את חייבת!