לכל הח'טניקים

רק רציתי לאחל לכם ב-ה-צ-ל-ח-ה בקורס, שתהנו, תעשו כייף חיים, והעיקר שתחזרו עם חוויות
=]]
ולחטים שלי, נתראה ביום ראשון ואתם מוזמנים להתקשר אליי בכל זמן, בכל שעה, מתי שרק תצטרכו או תרצו

Rioter

New member
לילך ../images/Emo24.gif תודה על ה-כ-ל

אנחנו נתגעגע כמו לא יודעת מה, תבואי לבקר כמה שיותר! ובאמת, את המדריכה
תודה תודה תודה!

../images/Emo24.gif

חניכיי ח' בכללי תהנו בקורס! מאחלת לכם שיהיה את כל הטוב שרק אפשר! תדברו הרבה עם אמא ואבא כדי שלא ידאגו... זו חוויה של פעם בחיים... ואתם תגלו את זה אחרי שתעברו אותה... תמשיכו להוכיח ששכבת החמישיות היא השכבה החזקה בסניפים... בלעדיכן אין דור המשך... וחניכי ח' ראשל"צ מערב בפרט... אוקיי...אומנם לא הייתי מדריכה שלכם... ולא הייתי איתכם בהרבה פעולות... אני בכל זאת ממש מתרגשת בשבילכם... אני חושבת שלמרות שאני לא הכי קשורה אני בכל זאת אתגעגע... אני אוהבת אותכם...מקווה שגם אתם אותי:) באהבה רבה... שירלי שוט ראשל"צ מערב..

idanshaf2

New member
מצטרף לברכה ../images/Emo24.gif

תעשו חיים, תלמדו, תהנו אם תבואו בגישה נכונה וראש בטוח אתם תהנו מכל רגע ורגע ותזכרו שגם אם לפעמים קשה וחם, ועייפים ומתגעגעים הביתה, זה כולו שבועיים ובסופו של דבר אלה יהיו השובעיים הכי טובים בחיים שלכם, באחראיות

../images/Emo140.gifצאו, תהנו, תבלו, תלמדו, תחזרו..

...ותגרמו לי לקנא
. שיהיה לכם כייף!!

5may5

New member
../images/Emo26.gifקורס מדריכים 2006 ../images/Emo36.gif

תעשו חיים! שיהיה לכם את הקורס הכי כייפי בעולם! וגם אם לפעמים יש רגעי משבר, אל תתיאשו לעולם!!!!!!! זה שווה את זה! תהנווו והדבר הכי חשוב: שלא תעזו לשכוח את המצב רוח בבית!

cenas girl

New member
קורס מדריכים 2006../images/Emo41.gif

מהקצת שהספקתי להכיר, כאן בפורום, בסיפורים ומהחטניקים מהסניף שלי(סניף ראשון), אתם שכבה מדהימה. באמת. יש לכם את כל הכלים כדי להפוך את הקורס הזה למדהים גם מהצד שלכם, אז רק תשתמשו בהם! קורס מדריכים זה לא דבר קל. זאת החוויה הכי מבגרת, הכי מדהימה והכי מכינה שעברתי בחיים. אז עם כל הקשיים, אתם הולכים להנות כמו מטורפיםםםם, ללמוד המון ולהיות בוגרים בסופו של דבר. אז שיהיה לכם המון,המון,המון,המון בהצלחה! אל תשכחו את כל הדברים ורק תהנו תהנו, זה הזמן שלכם. אוהבת מלאןןן..

=\

תהנו.. אווף..אני גם רווצה.. אני לא מאמינה שעברה שנה.. אני רק זוכרת את היום לפני הקורס שלנו..שכולם התארגנו והכל.. זהו..עוד מעט שישית.. לא רוצה...:( אני רוצה להשאר חמשושית!!!

תודהההה :-*

תודה :)) אני מאמינה שבאמת נהנה :)) אז מחר הטיול איך הזמן עובר פששש חחח :p

למעלה