daveScorpions

New member
../images/Emo24.gif

אוקיי אז ככה בגלל שאנחנו שוב דועכים (ככה כותבים את זה) חשבתי לי מה יכול להכניס קסת פלפל לפורום אז מה דעתכם על אממ משהו בסגנון הזה למה שלא תספרו מה הדבר האחרון שעשה לכן את זה :) מה אתן הכי אוהבות? מה המוזיקה שאתן שמות כדי להכנס לאטרף (בבקשה אל תגידו לי שאני היחיד שעושה את זה) ואיזה מוזיקה אתן שומעות בזמן מצב רוח רע ?

daveScorpions

New member
אממ מישהו חייב להיות ראשון לא? ../images/Emo3.gif

אוקיי אז ככה אממ הדבר שעושה לי את זה: אממ כן כן אני יודע אני חרמן אבל ישבנים ישבנים ועוד ישבנים וכמובן עיניים! אממ הדבר שאני הכי אוהב אממ שאלה טובה
נראה לי שהדבר שאני הכי אוהב זה להיות בשדה ירוק (אפשר גם מתחת לאיזה עץ) לטייל לבד (או עם מישהי כמובן) כשמסביב אין אף אחד ופשוט לשכב על הדשא :) המוזיקה שמקפיצה אותי (כשאני גורר את עצמי לחדר כושר כמובן) אממ אני פריק של סרטי רוקי (האגרוף) אז יש לי את הפסקול המקורי וזה מספיק כדי להכניס אותי לאטרף
אני מקרה עצוב אני יודע המוזיקה שאני שומע בזמני דכאון קליני אממ אני שומע בד"כ שירים שקטים של Scorpions, היהודים, Nickelback, אהוד בנאי ואממ השיר שהכי עושה את זה בתקופה הזאת זה Red Hot Chili Peppers - Under the Bridge

daveScorpions

New member
אממ

שכחתי יש גם את Freak ששכחתי כבר של איזה להקה הוא אתם יודעים cuse im a freak im a wirdo... what the hell im doing here i dont belong here שיר מדהים

daveScorpions

New member
אוקיי שוב עדכון חי מהשטח

אני שיכור מאוד שיכור
and i like it בכל אופן זה בכלל creep ולא freak *מעיף מהשולחן את בקבוקי הטובורג הריקים* והשיר הוא של radiohead

cowgirl Ms

New member
אוקיי...../images/Emo80.gif

הדבר האחרון שעשה לי את זה...? המממ... אם אני יודעת למה אתה מתכוון אז שחברה שלי שמה עיפרון שחור בעיניים, זה היה מקסים *.* או וזה מהשכבה שלי שנאה כמו יוקי\ בריאן שפשוט דורש זיון. ואם יותר לפרט, מה עשה לי את זה בו... אז ההליכה האדירה והסקסית שלו.... אלוהים אני רוצה אותו אצלי בחדר עם אזיקים ו.... O_O אני אפסיק כאן..... ^^;;;;;; מה אני הכי אוהבת? את מיקו, הילד שלי ^.^ המוזיקה שאני שמה כדי להיכנס לאטרף? הממממממממ........ דיר אן גריי... המוזיקה שאני שומעת כשאני במצב רוח רע? כנסיית השכל.

אני..../images/Emo6.gif

הכי עושה לי את זה שפתיים סקסיות...יאמיייי אני הכי אוהבת לעשות? לישון..לאכול ולהיות עם חבר שלי.. מה מכניס אותי לאטרף? א-י-נ-פ-ק-צ-י-ה!! אין אני פשוט משתוללתתתת שאני בדיכאון..? אביב גפן..

MikeY fReAk

New member
טוב נו../images/Emo3.gif../images/Emo79.gif

ידיים
.. ועיניים
מזתומרת מה אני אוהבת;[ אטרף.. היו פעמים שהיו לי יותר מידי אנרגיות [הכל טבעי
] ופשוט שמתי אין מקום אחר [מטורפת על משינה
].. והיה איזה בוקר שסתם רציתי להכין משהו לאכול ואני שונאת לעשות את זה בלי מוזיקה אז אני שמה כנסייה:], וכבר נכנסתי לזה ^-^ מצברוח רע.. היהודים. שמעתי יותר מידי משינה, והמילים מתקשרות לדברים שמעדיפים לשכוח. אז בינתיים היהודים זה מוזיקה טובה שלא כואבת לי[=מתקשרת למקרים שהיו לי..]. וזהו

daveScorpions

New member
משהו שאת אוהבת :)

משהו שעשית והיית מתה לעשות שוב כי זה גורם לך להרגיש הכי טוב שבעולם או למישהו הכי טוב שבעולם ^^'

princess black

New member
me me me !

מה שעושה לי את זה- העצמות האלה שיש מתחת לצוואר בחיבור לגוף (אהההה
) אני אוהבת הרבה דברים..בעיקר טיולים
אטרף= פסקולים של סרטים
דיכאון= היהודים/ אביב/ כנסייה/ muse

אהממממ...../images/Emo54.gif

הדבר האחרון שעשה לי את זה?.. לראות את החברה שלי :) הכי אוהבת?... יש 2 דברים... את החברה שלי ואת ליאלי שלי מוזיקה שמכניסה אותי לאטרף? אינפקציה :)))) מוזיקה שיש לי מצברוח רע? הכנסייה :)

princess black

New member
אוי התאהבתי באייקוניי ראש השנה

בראש השנה בראש השנה פרחה שושנה אצלי בגינהנהנהנהנה! אין לי בכלל גינה.. וגם אם היתה לי לא היתה פורחת בה שושנה.. אולי היה פורח בה קישוא

למעלה