Lifes Music

New member
יש לנו בערך אותו דבר

רק לך יש פעמיים 8 ולי פעמיים 7..אם יעבירו שעה מהשמונה לשמונה שני זה יהיה בול כמו שלנו כמו שהסברתי לך היום

ezer780

New member
חרא

אני נתקעתי בכיתה של מאפנים אין לי אם מי לדבר שם כל הפסקה צריך ללכת לכיתה אחרת יאנו בסההההההההההההההה אבל אם המדריכים יצאה לי טוב יש לי מדריכה אחלה אבל המחנך שלי שהוא גם הראש צוות שלי ידידה הוא המדריך הכי טוב בעולם חוץ מזה הכל טוב

Lifes Music

New member
אתה תתקן אהרון חשמל.חחחחחחח

תיכנסו לו מאחור לעומק......חחחחחח חשמלוך.......

חחח אצלי סבבה

יש לי מדריכה סבבבבבבבבבבבה וקורס סבבבבבבה והכל טוב שיהיה ללללללללללללכולם בהצלחה!!!

whitiger

New member
פפףףף בטחחח

ואמרתי לך את זה כבר אז ששאלת מי איתך בכיתה..

whitiger

New member
למה הוא לא שולח?!

סתם.. כעיקרון הצוות בסדר רק שמעצבן שגם האינטרנים נשארו לנקות..

FeaR FactoR

New member
קצת מעפן

עם כל החדשים. כאילו, כבר הייתי שנה ראשונה, אז למה אני מרגיש שאני חוזר על זה?

Lifes Music

New member
דווקא נחמד

המחנך שלי הוא המנהל...
ויש לנו ת המערכת הכי טובה משכבה..פעם אחת עד שעה 9 פעם עד שעה 8 פעם אחת עד שעה 6 ופעמיים עד שעה 7...כל יום מתחיל בשעה ראשונה(8:15)...יש לנו פרוטקציות...רק באסה זה המדריכה החדשה יש לה אי קיו 1 נשבע לכם...בארתי אליה היום שאני צריך להחליף את הנעליים ב 2 מידות היא אומרת...נראה מה נעשה...בעעע

אני כן נדפקתי

כתה של מלשנים אחושרמוטה...... חניך תורן בכלל איזה הומו אומלל שחושב שהוא יחלק ***לי*** פקודות פחחחחח הרג אותי! המדריכה הכי הרגה אותי, אמרה לי להוריד את היהלום שיש לי בשן וזה נשמע דפוק אחושרמוטה ממתי אסור לשים יהלומים!? קיצר אם יש פה מישהו מ-י'5 תדעו שאני לא שמחה להיות בכיתה הזאת ועוד ללמוד כל יום עד 4 ועשרים

Lifes Music

New member
אצלי כיתה

ברולך השם כולם נרמאלים חוץ מאיזה 2........ו 3 חניכי תורך לשעבר
אבל בסדר ואחלה מורים

יש לך יהלום בשן../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

איך הוא מחזיק על שן? יש לך תמונה של זה? חחחח ובקשר לשעות: למה ציפית? אני בטוחה שאמרו לך לפני זה עד איזה שעה תלמדי בבית ספר, לא כך? אז למה הלכת לטכני בכלל?

למעלה