e l a n i a

New member
../images/Emo24.gif

היי לכולם... אני חדשה פה כי גם אני לא ידעתי שהפורום הזה קיים וגיליתי אותו כשעשיתי עריכת מועדפים אז החלטתי להצטרף אליכם...מקווה שתקבלו אותי

apl

New member
../images/Emo39.gif ברוכה הבאה

גם אני חדשה<יחסית> פה..

On behalf of the welcome cometee

ברוכה הבאה
... Rogue ותיק יחסית וידוע ברבים בלשונו החדה, חוש ההומור המטורף שלו וכמובן העובדה שהוא מדבר על עצמו בגוף שלישי... Rogue גם ידוע בכך שהוא מסיים כל הודעה שלו במין הודעת סיום חסרת פשר....

apl

New member
שמתי../images/Emo23.gif שלכולם אותן הודעות

ברוכים הבאים..."אני Rogue הייצור הירוק עם 3 העיניים"
נחמד...:) שנת לימודים מוצלחת לכולם

אני לא יצור ירוק עם שלוש עיניים!

יש לי תסביך חתולים ירוקים עם שלוש עיניים... זה הכל... Rogue הוא בכלל חייזר מכוכב הלכת זוֹג שהגיע לטבריה והתחפש ליצור אנושי... מספר העיניים של Rogue נתון בספק מכיוון שRogue לוטש עיניים לכיוון משרת ראש העיר שמתפנה לה בעוד חודש... ובקשר לצבע הגוף, Rogue נהנה מצבעי שחור וכסף ולא היה מחליף אותם בתמורה לשום צבע אחר... אה כן... וכדי לתאר את מראהו האמיתי של Rogue ללא התחפושת האנושית, אפשר לומר שRogue נראה כמשולש תלת מימדי שסכום זוויותיו שלילי...
שכולם פה ישרדו את שנת הלימודים
על Rogue וחיות אחרות

apl

New member
דומה לזה-../images/Emo5.gif../images/Emo35.gif

לי יש תסביך עם מורים ירוקים עם שלוש עיניים...מישו מעוניין לעזור לי עם זה,או לפחות לדבר איתי על זה?
ואני לא מאסטרית בגאומטריה,אז התיאורים התלת מימדיים שמקשרים אליהם משולשים למיניהם-לא אומרים לי כלום;תרתי משמע

edlessme

New member
לא לא לא! אני לא רוצה לקבל!

אני נותן ונותן ונותן! אני לא רוצה לקבל!! לכי! לכי חזרה לביב השופכין ממנו יצאת יצור באוש (מילה לפסיכומטרי!!) שכמוך! אוסטניס לכל האורטורים שבינינו כן? אבל אל תהיו אלטרואיסטים כמוני... עכשיו לכו לממגורה, תהדקו את האבנט ותאספו כמו אלומות!! הבנתם אותי בני בליעל (מי עוד סיים את הערך של א' במילון של קידום??)

Edlessme... אתה מפתיע אותי

הן דבריך מלאים כבארות חכמה... לא רק שאתה מפתיע בעברית שהייתה מתאימה לNerd patrol אלא גם דבריך שופעים חינניות ומלאים כרימון (רסס). אני מלא פליאה והשתוממות על יפי דבריך. פיך מפיק מרגליות. עיני צבות למראה כתיבתך העשירה. הנני חש עצמי מגומד ליד איש אשכולות שכמוך. צאה אל הבוסתן ופגוש בבעליהן של עיניים שצבען כלשם וניבים שאורכם כמחצית אורכה של כילת היתושים שברשותי. ברם מוכרח אני את עיניך להאיר. הכינוי בני בליעל עולב בי קשות ומלבין פני ברבים. ידוע וברור שRogue אינו בנו של בליעל אלא אחיינו. אבי מולידי הרי ידוע ברבים בשמו עזראל. מי יתן ולא ישמע על כך לעולם. אימי הידועה בשם אינקובטור (משום שהולידה את האינקובוסים) תואשם בכך שזנתה עם גיסה ותהיה ללעג ולקלס. שמור נא מוצא פיך ולא אשליך אותך לגוב שפתחתו היחידה מועדת אל תהום אדירה שחוצה את הארץ מקדמת דנא. Rogue מאיץ חלקיקים

apl

New member
../images/Emo12.gif

ולחשוב שהתחרטתי שלא נרשמתי לקורס. יש לכם עוד חודש בחינה?

edlessme

New member
אמת היא בדבריך

ב1-2 לאוק'... אם אתה לא נירשמת... (חחחח.. כרגע אבא שלי ניכנס לחדר עם ה"זימון" למיבחן) לקורס אז אתה דיי בבעיה... מבחן קשה... ובכל אופן... אם נירשמת למיבחן...מילון... תילמדדדדד... תחרוושששששששששש... שטח את אחורייייךך... חסל את חייך ותקיף אותם בלימוד... עכשיו!... אלא אם כן אתה איש עבדקן עם אוצר מילים בלום שיודע מילים אנכרוניסטיות (ואלו רק אפס קצהו של העיניין... ואני ואפסי עוד... וזהוא רק הצד האלטרואיסט שלי)

למעלה