../images/Emo24.gif
אנשים יקרים, לאחר פרמוטים ושטויות סוף כל סוף יכולה אני לגלוש במרחבי האנטרנט הסבבי!
רק שזה ממחשב ענתיקה, עם עכבר מה זה מעצבן וישן (אין לו ג´ולה), ומקלדת תקועה, אבל נקייה (לא להרבה זמן
)...
כדאי לכם שהתגעגעתם אליי מאוד-מאוד! אני כן
הממ.. אם אני לא מוצאת לפחות 3 שרשורי סגידה וגעגועים אליי, אז.. אני.. אז.. אממ.. יהיו לי 3 שרשורים פחות להשלים..
אני מתכוונת להשלים את ככככככככלללללללל השרשורים שהחסרתי.. אני מקווה שזה לא המון
אממ.. ועכשיו בקשר לחדשות אצלי:
אחוקי שלי חזר אחרי איזה יומיים בטירונות
הווווו, אני די שונאת אותו, ולא התגעגעתי אליו, אבל זה הרגשה כיפית שהוא חזר
בכל זאת.. חיה עם הבנאדם 14 שנה..
... המדים הצבאיים ממש לא מחמיאים לו..
חפיף. אמממ.. הוא הביא איתו... *אוספת את הריר שלי*... את טום קרוז! סתם, סתם.. הוא הביא איתו רובה..
אבל אסור לי לגעת בו
הוא גם אמר לי שיש שם כדורים, אבל זה ברור שזה רק כדי להרחיק אותי מהרובה.. אני ילדה זהירה הרי
וזייהו בקשר לאחי.
עוד הערה חשובונת: הגעתי למסקנה שמעריב לנוער עוקבים באובססיביות אחר מה שקורה בקהילות תפוז. כל איזה שניה הם מראיינים מנהל אחר למדור אונליין, וגם למשל בגיליון של השבוע, נתקלתי בכמה דברים שנשמעו לי מאוד מוכרים (מעניין למה): א - בשער של הגיליון היה רשום "היהפוך נמר חברבורותיו" - פיקס מה שרשום בטאגליין של איזה פורום שכולנו מכירים. וכן, אני יודעת שזה לקוח מאיזה אמרה ידועה, אבל בכל זאת! ב - יש שם כתבה ענקית על חלומות ובין היתר - על צלולים! דה, כאילו, צלולים זה מה זה טרנד בתפוז לאחרונה (לפחות מבחינת הקהילות שאני מכירה|סנוב|). וזייהו, אני בטוחה שיש עוד העתקות אובססיביות ומעיקות. והם גם גונבים את כל הרכילויות שלהם מגיא פינס השולת!
המפ... אנשושים! ´תגעגעתי!!!!!!!!! לכולם.. כמו שירוש(החנבה), מורוש, עומרוש, איילוש, רוחיוש, לאקוש, ערנוש, פגעשוש, דניטוש, בריטוש, בריתוש, הרמפ.. רזניקוש, הרמפ.. הגרוש
הרמפ.. ויש גם את שרונוש, סניצ´וש, הרמפ.. אממ... שחפוש, הרמפ.. מיכל נבו! (זכרתי זכרתי זכרתי!!
)
נב: אווו, החליפו חסות
איזה חסות כוסית
משוגעת עליכם, שרילוש..
אנשים יקרים, לאחר פרמוטים ושטויות סוף כל סוף יכולה אני לגלוש במרחבי האנטרנט הסבבי!