• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

polo03

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo211.gif ../images/Emo72.gif ../images/Emo120.gif../images/Emo23.gif

../images/Emo51.gif

קראתי את הכתבה... אני לא מבינה למה הכתבים האלה מתעסקים הזה כל כך הרבה........ אף אחד מהם - לא קרן ולא איתי אמרו שזה נכון והכתבים האלה כבר מחליטים שקרן לא באה להופעה בגלל איתי....

גם אני אם היתי מפורסמת והיתי נפרדת מחבר שלי

היתי מנפנפת ב"אין תגובה!" אבל אם זה היה שקר הם כבר היו אומרים "קשקוש מוחלט" או משו כזהה.. קיצר הסקתי שהם באמת נפרדו..

גם אני אבל הם ממש חופרים על זה (הכתבים)

והם לא באמת יודעים... הם סתם מדברים... אולי קרן סתם לא רצתה לבוא להופעה
למה ישר להגיד שזה בגלל איתי

אגב, זה לא שאני אומרת שהם צריכים להגיד שהם

נפרדו אבל זה נראה כאילו הכתבים לקחו את הפרידה יותר קשה מהם... כל הזמן מתעסקים בזה..... אז מה אם הם נפרדו
עכשיו כל פעם שאחד מהם יגיע לאירוע או הופעה והשני לא יגידו שזה בגלל שהשני כן היה
זה דבילי לגמרי

נעה 124

New member
../images/Emo12.gif אני מקווה שזה לא נכון

למרות שהם צריכים לעשות מה שטוב להם..

OpenYourEyes

New member
אם כך מזל שלא איחדנו ת'פורומים ../images/Emo3.gif

גם אני מקווה שזה לא נכון, קשה לי לדמיין את קרן בלי איתי, הם נראו כמו הזוג הנצחי. אם זה נכון, מאחלת להם רק טוב!

Nimrod121

New member
אני מקווה שהידיעה הזו לא נכונה.

כי בדרך כלל מדורי הרכילות נוהגים לעוות את המציאות ולכתוב דברים מוקצנים יותר. במידה וזה נכון, אני רוצה לאחל לקרן את כל האושר שבעולם. וכמו שנעה אמרה, הם צריכים לעשות מה שטוב להם. וחבל שמדורי הרכילות מתערבים בזה. זה תמיד מעצבן.

shir828

New member
:| שמועות? הלוואי... אני ממש מקווה שזה לא נכו

וסתם עיתונאים משועממים לא ראו אותם לרגע ביחד (קרן הלכה למקלחת בשביל לשכוח אותו רק קצת..*) אז ישר חשבו שהם נפרדים. שיעסקו בעיניינים שלהם.. הרי איתי מתעסק ברגשות וקרן בדיסק הבא
תודה... *הומור.

LEEkm

New member
לאאאאא../images/Emo10.gif../images/Emo201.gif../images/Emo7.gifאני כ"כ מקווה שזה לא באמת

+

למעלה