M i k e s F a n

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo189.gif../images/Emo189.gif../images/Emo189.gif

תודה לך מתוקה תמיד כייף לי לקבל פירגון המעריצים שבאים לפורום, רק שאלה קטנה לי אליך: אם היית באזכרה איך זה שלא הכרנו
הייתי ב- 3 השנים האחרונות בי"ד באייר.. אם יש לך תמונה את מוזמנת להציג את עצמך אולי נזהה אותך
ומאי הקטנה שלך.. היא היחידה או יש לך עוד ילדודס

yonit107

New member
../images/Emo24.gif

לסיגל המתוקה השנה באזכרה של מייק ברנט הייתי עם בעלי מוקדם בבוקר ומבית הקברות נסעתי ישר לשדה תעופה בעלי הכין לי הפתעה ליום הולדת נסיעה איטליה לשלושה שבועות ב - 10.5 תאריך יום ההולדת שלי . כל השנים אני הולכת בשעות הבוקר וחוזרת לעבודה אני עובדת בחיפה אז הנסיעה לבית העלמין היא לא כל כך רחוקה .כשהייתי בהריון עם מאי 9 חודשים לא הלכתי לבית הקברות כי אמרו לי שזה לא טוב . ובמאי 2003 גם לא הלכתי להזכרה כי ילדתי את בתי מאי . לסיגל בתי מאי היא היחידה ואני עובדת
על עוד אחד. המשך יום נפלא ושבוע טוב סיגלוש

mike 1970

New member
ברוכה הבאה יונית

אני לא כל כך מוכר בפורום, וגם לא פעיל בו ממש, אבל פה ושם אני לפעמים כותב איזו הערה או משהו... רק רציתי להגיד (אם כבר כולם פה מדברים כבר) שאני בן 19, ולפני שנתיים התחלתי לשמוע את מייק בראנט שהפך אצלי לאחד מאלילי המוזיקה... אני כעיקרון יותר בעניין של מוזיקה שנות ה-60, אבל מייק בראנט הוא זמר שאני שומע המון, יש לי פוסטרים שלו על הקירות, דיסקים שלו... נראה לי שאני הכי צעיר כאן, אבל נראה לי שלמוזיקה אין גיל... בקיצור ולעניין ברוכה הבאה...

yonit107

New member
../images/Emo20.gif

מייק שלום קודם כל תודה על הברכות אני בת 37 ואני מעריצה של מייק בראנט מגיל חמש עשרה אהבה שלי למייק מאוד חזקה גם בתי בת ארבע כבר נסחפה לאהבה של מייק אני מאוד שמחה שצעירים שלא נטלדו בתקופת מייק בראנט מתחילים להכיר ולאהוב את השירים ובכלל את הדמות של מייק בראנט וזה מאוד מרגש והלוואי כן ירבו עוד המשך יום נפלא

mike 1970

New member
סתם הודעה ../images/Emo3.gif

מתוך רצון להראות את ההערצה למוזיקה של שנות השישים שכמעט בטוח אתם מכירים ושמעתם את השמות- אלביס פרסלי, פול אנקה, בובי וינטון וכ'ו וכ'ו... הוספתי תמונה של החדר שלי...

באמת לא כתבת כאן כמעט, למזלי, אני זוכרת את

התמונה המטושטשת שלך עם הגיטרה. לא הבנתי לאן נעלמת. אתה זה ששר במועדונים או לא ?

mike 1970

New member
לא אני זה ששר במועדונים

אני לא בנאדם מפורסם. אני כמעט ולא כותב פה בגלל שאני לא כל כך בבית ואין לי מחשב צמוד, אז אני מגיע פעם בשלוש שבועות ונכנס לפורום לראות אם יש חדש... ודי התבאסתי שהיה מפגש ולא הייתי בו, אני כבר המון זמן מעוניין לפגוש את מעריציי מייק בראנט בארץ ולשמוע ולהחוות את מה שאתם חווים...

לא נורא, יהיו מפגשים נוספים בעתיד

מקווה שאחרי שסיגל תחזור מהירח דבש, היא תארגן משהו קטן ואנטימי באיזושהיא מסעדה או בית קפה תל - אביביים.

Kelin

New member
איזו השקעה! אתה מעריץ גם של אלביס וגם של מייק

ועל גיטרה אתה יודע לנגן שיר אחד לפחות של מייק ברנט? ובכלל... סיפרת על עצמך אבל לא הזכרת את שמך
ברוך בואך לפורום
קלי

mike 1970

New member
קלי, בקשר להודעה שלך

קוראים לי אורי דבש... אני מנגן על הגיטרה בערך שנה... דווקא את השירים של מייק אני לא יודע לנגן, אני עובד על זה... אבל אולי עוד בעתיד, אני בשאיפה לדעת כמה שיותר...

פשש איזה קיר עם כבודד

קוראים לי מור ואני בת 20 אם לא הספקת להכיר ואני מעריצה אותך על טעם במוזיקה ועל הקיר! חחח:)

פששש קיר עם כבוד....

קוראים לי מור ואני בת 20 אם לא הספקת להכיר ואני מעריצה אותך על טעם במוזיקה ועל הקיר! חחח:)

mike 1970

New member
תודה על המחמאה ../images/Emo13.gif

חשבתי שאני הכי צעיר פה, ועכשיו אני רואה שאת בת 20, איך הגעת לשמוע את מייק? האמת לא הספקתי להכיר אף אחד אבל הבנתי שרוב הפורום זה אנשים ששמעו את מייק בתור ילדים...

M i k e s F a n

New member
ברוך בואך אורי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אל הפורום היחיד של מעריצי מייק ברנט
ואתה לא הצעיר היחידי כאן.. יש פה מעריצים מכל הגילאים גם העומדים וגם היושבים
מגיל 18 ועד 50.....ורדית שלנו הכי ותיקה, אחריה יש לנו את מלכה'לה ודליוש המקסימות שלנו
קיצר......... תשתולל ותהנה- כי יש פה ממה להנות
אההה ויש לך חדר מקסים אז תהיה גאה בעצמך כי יש לך טעם מיוחד במוזיקה
סיגל..

חח בכיףףף...

אני תמיד שמעתי מוזיקה טובה בבית וזה ככה מאז שאני זוכרת את עצמי עד היום והכל בגלל אבא שלי...שהשריש בי אהבה למזויקה טובה ואיכותית...בין לבין כמובן שגם מייק ברנט היה כלול...ולפני שנתיים ראיתי את הסרט עליו ומאז זה קצת השתנה.... לא סתם אני אוהבת את הקיר שלך חחחח נולדתי בשנתון הלא נכון זה בדוק!

Kelin

New member
היי יונית../images/Emo210.gif

ברוכה הבאה לפורום אני גם די חדשה כאן, כלומר הייתי נוכחת כל הזמן אבל התביישתי קצת לכתוב
שמי קלי... אנחנו באותו הגיל בעצם אני גם בת 37... מדרום הארץ (באר שבע) מעריצה של מייק מגיל צעיר, אפשר לומר מה"מטורפות" שבמעריצותיו אז... בשנות השבעים הקסומות, מה הייתי נותנת כדי לחזור לתקופה ההיא כשהיינו שומעות את מייק בפטיפון של ההורים, תולות פוסטרים בכל החדר ועוקבות אחרי "להיטון" ללא הרף...
סוף שבוע נעים לכולם, קלי

yonit107

New member
../images/Emo189.gif

הי קלי מתוקה קודם כל יש לך מאוד יפה אני מאזור הקריות בחיפה אני מעריצה את מייק מגיל חמש עשרה אני הולכת לקבר של מייק לפחות פעם פעמיים בחודש אני מניחה זר פרחים ומתייחדת יש לי בבית המון תמונות של מייק שתלויות בחד שינה במטבח את כל הדיסקים שיוצאים אני קונה יש לי אהבה מאוד חזקה למייק והיא מתחזקת מיום ליום אני שומעת את השירים של מייק 24 שעות בכל מקום שאני נמצאת אני נשואה ויש לי ילדה שקוראים לה מאי היא בת ארבע את מאי שחפתי גם לאהבה של מייק אני אשמח להכיר אותך שיהיה המשך יום נעים ושבת שלום

Kelin

New member
תודה יונית../images/Emo210.gif

לצערי לא זכיתי "להכיר" את מייק כשהיה בעודו בחיים... במותו אני הייתי רק בת 5 שומעת עם אחיותי היותר גדולות את שיריו וכל נעורי אהבתי אותו, חיפשתי עליו כל פיסת מידע, בכל חוברת של "להיטון"... בתקופת הבית ספר והתיכון עדיין היו משמיעים את שיריו זה היה אז 10 שנים למותו ומדי פעם היו כותבים עליו בעיתון או משמיעים אותו ברדיו, הוא היה אליל גם לאחר מותו ועד היום בעצם. העבירי לילדתך את אהבתנו למייק ברנט. שבת שלום ומבורך, קלי

yonit107

New member
../images/Emo189.gif

קלי מתוקה גם אני לא הכרתי את מייק אני אפילו עוד לא היית בת חמש אבל שהתחלתי להעריץ את מייק הייתי בת חמש עשרה ומאז אהבה שלי לא פסקה למייק שבת שלום ומבורך קלי

למעלה