yonit107

New member
../images/Emo24.gif

שלום לכולם אפשר להצטרף אליכם שמי יונית אני בת 37 ואני מעריצה הרבה שנים את מייק והיום החלטתי להצטרף לכל מעריצי מייק ברנט אני גרה בקריות שזה בחיפה אני נשואה ויש לי ילדה שקוראים לה מאי היא בת ארבע וחצי והיא מאוד אוהבת את מייק השירים של מייק נשמעים אצלי בבית כל הזמן . קודם כל סיגל רציתי לומר לך תודה על כל התמונות והכתבות וכל המידע שאת נותנת לחברים בפורום ולאחל לך מזל טוב לחתונה הקרבה והמון אושר עם בן זוגך לעתיד . אני אשמח להכיר את כולכם עד שיהיה לכולם המשך ערב מהנה.

M i k e s F a n

New member
../images/Emo57.gif ברוכה הבאה יונית לפורום../images/Emo57.gif

נשמח אם תצתרפי אלינו, הגעת לפורום הרשמי של מייק שפה כותבים ועושים רק מייק ברנט! אני שמחה שאת נהנת מהתוכן בפורום של התמונות והכתבות
אני לא אוהבת סתם לקשקש כדי להעביר דפים..
ותודה רבה על איחולייך, אני מאחלת לך את כל האושר בחזרה ואם את יכולה לספר לנו עוד על עצמך ועל הערצתך.. נשמח מאוד! אני מ. הפורום של מייק ברנט בארץ כבר שנתיים ובינתיים היחידה שלא "פרשה" מעיסוקי ההנצחה של מייק. יש לי סבלנות רבה מאודד
שיהיה לך ערב מקסים וסוף שבוע נעים
סיגל
----------------------------------------------------> ראי באיזה תמונה איכותית מייק מקבל את פנייך
וזה-
מפני

yonit107

New member
../images/Emo42.gif

לסיגל ולכל חברי הפורום בוקר טוב אני מאוד שמחה להתחיל להיות חלק מהפורום הנפלא הזה של מייק ברנט המדהים אני רוצה לספר לכם שלפחות פעם או פעמים בחודש אני עולה לקברו של מייק להניח זר פרחים אני התחלתי לאהוב את מייק בגיל חמש עשרה אני מאוד אוהבת לשמוע את השירים ואת הקול המדהים של מייק כשהתחתנתי היו הרבה שירים של מייק בחתונה יש לי הרבה פרגון מבעלי על האהבה שלי למייק . תודה לך סיגל חמודה על קבלת הפנים עם תמונה מדהימה של מייק יום טוב והמשך יום נעים וחמים

ברוכה הבאה יונית, את קרובה לגיל שלי וגם יש לך

בת שהשם שלה מאוד קרוב לשלי. אהבת את מייק בזמן הצלחתו, או רק לאחר מותו ? התמונה שסיגל נתנה בתשובה אליך היא תמונה מתוך ה די וי די קי סורה, שם הוא שר על חוף הריביירה הצרפתית את " זהו פסטיבל נפלא ". אני מאוד אוהבת את הקליפ הזה, שמה הוא חתיך בצורה בלתי רגילה ( לפי דעתי האישית ), ואיך שהוא רוקד בסוף השיר, מנענע את הישבן והגוף שלו, שמה ראו עד כמה הוא רזה. הצלחת לאסוף פוסטרים שלו ? יש לך את הספר מחיר התהילה ? תקליטים שלו ? סיגל, בקשר לשתי התמונות שביקשתי ממך, אז בקשר למסגרת, כשתרצי, בסופו של דבר, להעביר לי את התמונות, חשבתי שיהיה קשה לי לקחת אותן אצלי הביתה, במידה והם יהיו ממוסגרות. אז חשבתי שאולי עדיף שאני ימסגר אותן קרוב לבית ואת תמסרי לי תצלומים מגולגלים סגורים עם גומי, בבית אני יישר אותם ואשלח אותם למיסגור. אם את חושבת אחרת, תכתבי לי. תודה על תיקון שגיאת הכתיב, באמת חשבתי שסכסית רושמים ככה ולא סקסית, עכשיו אני רואה שרושמים עם ק. ובקשר למייק שרון, מסתבר שהוא כן מגיע ליוקנעם. בדף שהופץ בכל הבתים, הוא יהיה המנחה וגם ישיר בערב בטברנה שיתקיים ב 6 לאוגוסט בשעה 9 בערב בפארק נחל קרת ביוקנעם. יהיו גם אומנים אורחים בשם סטלוס ואורן חן שאותם אני בכלל לא מכירה. מחיר כרטיס 50 שקל. עד אז יש זמן, אבל אני מתכננת ללכת.

אולי התמונה שסיגל נתנה בתגובה ליונית היא

מהשיר הבא אחרי זהו פסטיבל נפלא וקוראים לו " רק דמעה אחת " שגם הוא צולם על אותו חוף ים, ולצערנו לא צלמו את הקליפ הזה עד הסוף.

yonit107

New member
מייק ברנט

מאיה בוקר טוב חמודה נעים מאוד להכיר אותך יש לך באמת שם שקרוב להבת שלי מאי ואנוחנו פחות אויותר בנות אותו גיל אני התחלתי לאהוב את מייק ברנט לאחר מותו כמייק כבר לאהיה בחיים אני הייתי בת חמש עדיין ילדה קטנה מאז שהתחלתי לאהוב את מייק ברנט אהבה שלי אליו גוברת מדי יום מדי שנה אני מאוד אוהבת לשמוע את השירים שלו הבת שלי שהיא בת ארבע וחצי מאוד אוהבת את מייק סחפתי אותה לתוך עולמו של מייק המשך יום נפלא ונעים

גם אני התחלתי להעריץ אותו כשכבר לא היה בין

החיים. לי עדיין אין פינה שלו בחדר שלי, כי אני מחכה לפוסטרים הגדולים שסיגל אמורה לעשות לי, לפי בקשתי. אולי לא בחודשים הקרובים, בגלל עיסוקיה הרבים מספור של סיגל, אבל כשהיא תביא לי, אני אתלה אותם בחדר שלי. תודה רבה לך סיגל על המתנה בערב במסעדת LA MER, את התמונה הקטנה הממוסגרת שמתי בנתיים בסלון וכולם מתפעלים. באמת שכל הדבר הזה עולה לך כסף ואני לא ציפיתי מבחורה שעומדת להתחתן שתתעסק בדיוק עכשיו בעשיית מתנות לחברי הפורום. יונית, לפני שעברתי לגור כאן ביוקנעם, גרתי 17 שנה בקרית ביאליק. באיזה קריה את גרה ?

yonit107

New member
מייק ברנט

מאיה אני גרתי גם בקרית ביאליק ברח השקדים מגיל שמונה עד גיל 11למדתי בבית ספר הבונים , היום אני גרה בשכונה חדשה סביוני ים בקרית ים

M i k e s F a n

New member
אין בעד מה../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif

לא אכפת לי להוציא מהכיס שלי בשביל המעריצים בארץ שיהיה לכם בכייייייייף
אם אף אחד לא עשה את זה עד היום... אני תמיד הראשונה לתת דוגמא

Malka61

New member
ברוכה הבאה יונית ../images/Emo140.gif

נעים מאוד שמי מלכה בת 46 מנס ציונה, יש לי ילדה בת 23 וקוראים לה גם מאיה והיא זו שבעצם הפנתה אותי אל הפורום המקסים הזה של הזמר שאני הכי אוהבת ושומעת את שיריו ללא הרף בבית, ברכב ובמשרד את האמת לא חשבתי שיש לו כל כך הרבה מעריצים עד היום ובמיוחד 30 שנה אחרי שהוא נפטר, זה מחמם את הלב לראות את כל מה שעושים בשבילו זה עושה לי חשק להיות חלק מכל ההנצחה הזו.

yonit107

New member
../images/Emo39.gif

מלכה שלום ונעים מאוד אני התחלתי להעריץ ולאהוב את מייק בגיל חמש עשרה שהתחלתי לשמוע את השירים של מייק ולקרוא המון כתבות עליו פשוט התאהבתי והתמכרתי למייק לקול המדהים והמצמרר ליופי המדהים כמו מלאך פשוט התאהבתי בדמות שנקראת מייק ברנט אני שומעת רק את השירים של מייק כל דיסק או די וי די שיוצא אני קונה יש לי בבית פינה מיוחדת למייק שבניתי לעצמי עם תמונות ממוסגרות המזל שבעלי מפרגן לי על כך גם ביתי הקטנה מאי שהיא בת ארבע וחצי נסחפה לשיריו של מייק. אני הולכת פעם או פעמיים בחודש לבית העלמין להניח זר פרחים על קברו של מייק ופשוט להתיחד איתו .מייק אצלי בנשמה ובלב כל הזמן . מלכה המשך יום נפלא ושמחתי להכיר אותך ואשמח לדבר איתך

פעם או פעמיים בחודש ! כל הכבוד

אפילו בני משפחה שגרים קרוב לבתי קברות שבהם קבורים יקיריהם, לא הולכים לבקר אפילו פעם בשנה את קבר הקרוב להם ביותר, ואילו את פעמיים בחודש ? אין מילים בפי. יש מעריצים ומעריצות שחרף הערצתם המטורפת והבלתי נגמרת למייק שלנו, רק בשנה שנתיים האחרונות עלו לקבר שלו בפעם הראשונה. במשך השנים פשוט לא היה להם זמן. והנה את עולה כל כך הרבה. דרך אגב, לפני שבועיים ביקרה אותנו אחותו של אבי, שלבעלה היתה חנות פרחים שנסגרה לפני שנים רבות, בעיר התחתית בחיפה. היא סיפרה לי, שתיירים דוברי השפה הצרפתית, היו עוצרים ליד החנות פרחים שלה ושואלים איפה הקבר של מייק ברנט. במשך שנים היו שואלים אותה איפה הקבר שלו וגם היו קונים פרחים בשביל הקבר. רק לפני שבועיים כשהיא היתה פה וסיפרתי לה על הערצתי למייק, היא סיפרה לי. רק שתראו כמה שנים אנשים מגיעים לקבר שלו. ( חבל שרובם אזרחי חו"ל ). בקשר לבעלך. שאלתי כמה נשים כאן בעבר, מה הבעל שלך מקבל את זה שאת שומעת כמעט כל יום את מייק ? והן עונות, כן, הוא התחתן איתי, ויודע שיש לי שריטה, הוא מקבל את זה, ואני כמובן שומעת אותו במידה, כדי בכל זאת לא לעלות על העצבים. ככה הן אומרות.

yonit107

New member
../images/Emo68.gif

למאיה המתוקה בקשר לבעלי אם לא מפריע לו שאני אוהבת את מייק ברנט בהתחלה שהכרתי אותו זה קצת הפריע לו מן קנאה כזאת את יודעת מזה גברים אבל הסברתי לו שלכל אחד יש מישהו שהוא מעריץ או אוהב וזה טבעי והאהבה שלי למייק לא תגמר אף פעם אפילו לא בעוד שלושים שנה אני מרגישה את מייק כמו אח גדול או כמו אבא שאפשר ללמוד ממייק הרבה דברים למרות חייו הקצרים על האומץ לנסוע לעולם הגדול ולחפש את מזלו במדינה אחרת כדי להצליח לעשות את מה שבאמת אנו אוהבים .
היום בעלי כבר התרגל לזה כי אין לו ברירה הוא מפרגן לי ואם הוא רואה דיסק או משהו שקשור למייק אז הוא קונה הוא פשוט מפתיע אותי

Malka61

New member
איזה כייף כשבעלך מפרגן לך

אין הרבה כאלה שתדעי לך. בעלי גם מפרגן לי הוא כבר ירד ממני מזמן בעניין הזה. בהתחלה זה הפריע לו כול ההערצה שלי אך לאחר מכן הוא קיבל את זה. אשמח להכיר אותך יונית הלוואי ונתראה בקרוב ! עוד מעט נכנסת השבת. שיהיה לכולם שבת שלום !
מלכה

yonit107

New member
../images/Emo24.gif

למלכה גם בעלי בהתחלה היה מקנא את יודעת מזה גברים לבסוף הוא קיבל את זה כי על אהבה שלי למייק אני לא אוותר אני אשמח להכיר אותך והלוואי ונתראה בקרוב שבת שלום מלכה לך ולבנ ביתך

ברוכה הבאה יונית../images/Emo140.gif

נעים מאוד שמי שירן בת 19.5 מאשדוד, אני התחלתי להעריץ את מייק בעקיבות אמא שלי היא מעריצה שלו מגיל 10 אני תמיד לא האהבתי לא שומע את השירים של מייק עד שיום אחד הלכתי עם אמי לראות את הסרט לס מאה טמה בסילמתק בתל אביב ומאז אני לא מפסיקה לשמוע את השירים של מייק... איך את התחלת לעריץ את מייק? אגב כאן תוכלי למצוא את כל המידע על מייק אני מקווה שתהני בפורום כי יש כאן פשוט אנשים מדהימים שיהיה לך המשך יום נעים שירן

yonit107

New member
../images/Emo24.gif

שירן שלום מתוקה קודם כל נעים להכיר אותך אני מאוד שמחה שדור חדש בגילך שעדיין לא נולדו בתקופת מייק ברנט מגלים שיש מישהו עם קול כמו של מייק שלא מגלים כל יום ועדיין גם לא נולד מחליף אני לא חושבת שיש מישהו שיוכל להחליף את מייק בקול המדהים והמצמרר שלו והיופי האלוהי שהיה לו ועדין יישאר בזכרון צעיר ויפה לנצח .גם הבת שלי מאי שהיא סה"כ בת ארבע וחצי סחפתי אותה לתוך השירים והתמונות של מייק היום היא אומרת לי אמא אני רוצה לשמוע את מייק ברנט אני התחלתי להעריץ ולאהוב את מייק שהייתי בת חמש עשרה כמובן לאחר שמייק כבר לא היה בחיים דרך שירים שנשמעו לפעמים ברדיו על כתבות שקראתי עליו ופשוט התאהבתי וכל יום האהבה מתחזקת למייק יום יום ואני עולה לקברו של מייק לפחות פעם פעמיים בחודש להניח זר פרחים ולהתיחד .

M i k e s F a n

New member
ליונית היקרה ולכל חברי הפורום../images/Emo176.gif

איזה כייף שהגעת אלינו לפורום הרשמי, באמת כל הכבוד לך שאת מגיעה פעמיים בחודש אל קברו של מייק עוד לא שמעתי על מעריצה כמוך
בדרך כלל המפגשים הגדולים נעשים פעם- פעמיים בשנה בתאריך האזכרה של מייק או בתאריך הולדתו... האם הגעת בעבר לאחת האזכרות שלו
השנה זו הייתה שנה שלישית שנוכחתי באזכרה לכבוד מייק ובכלל.. שימו לב שרק כשמלאו 30 שנה לזכרו כל המעריצים התאספו יחדיו והכירו, בעיקר בזכות הפורום שהקמתי לכבודו ובזכות הפרסום בטלוויזיה וכל התודעה מי זה מייק ברנט בעצם... היית מאמינה שלמייק יש דור מעריצים חדש שבכלל לא הכיר אותו ומנציח אותו ככה בחיי היום יום באינטרנט, במפגשים, בטלוויזיה וברדיו
מייק בטח גאה על כל פועלינו בשנים האחרונות ונמשיך כך
קבלו את מייק בתמונה מעלפפפפפת ונקיה מקשקשת
לגזור ולשמור

yonit107

New member
../images/Emo189.gif

לסיגלוש המתוקה אני מאוד שמחה שהגעתי לפורום של מייק ברנט היחיד והמיוחד במינו מכל הבחינות אני גם שמחה להכיר אנשים מכל מיני דורות שאוהבים ומנצחים את מייק ברנט . כשאני עולה לקברו של מייק ברנט אני מרגישה שמייק חלק ממני וזה חלק מהחיים שלי שאני מגדישה לו כדי להנציח אותו בלבי לעד אני חושבת שמייק אם היה בחיים והלוואי אני חושבת שהוא היה גאה במעריציו בדורו ובמעריציו מהדור החדש הנשמה והלב של מייק היו תמיד בישראל . אני אף פעם לא הגעתי לבית העלמין יחד עם חברים בפורום תמיד הלכתי עם בעלי או חברות .במפגש הבא אני מאוד אשמח להפגש והכיר את חברי הפורום מקרוב. ביום ההזכרה של מייק אני תמיד הולכת עם בעלי הוא מכבד את רצוני ובא איתי . אני הייתי רוצה שעוד הרבה אנשים צעירים מהדור החדש יכירו את מייק ברנט את השירים שלו אתדמותו של מייק עצמו שהיה בנאדם מדהים הבת שלי מאי שהיא בת ארבע אוהבת את מייק היא אומרת לי אמא השירים של מייק כל כך מרגשים ומייק כל כך יפה. כשמאי היתה עוד בבטן הייתי שמה אוזניות על הבטן עם השירים שמייק . מאי מאוד אוהבת לשמוע את מייק . כל דיסק שיוצא אני קונה בשבלי מייק הוא חלק גדול ממני יש לי הרבה תמונות של מייק על המקרר בחדר שינה בכל מקום בבית מייק הוא חלק מהמשפחה.

למעלה