purplesun יקרה

רותי 11

New member
../images/Emo24.gifpurplesun יקרה

עניתי לך על השאלה שלך אני מתנצלת שהגעתי אליה באיחור פשוט היא הלכה לאיבוד בין כל ההודעות

purplesun

New member
תודה רבה רותי ../images/Emo140.gif

עכשיו ראיתי .. התכוונתי דווקא באמת לרמת אינטואיציה כי אז לפי דעתי באמת יש את החיבור האמיתי...יש הבנה מושלמת.... אממ חשבתי בעצם על משהו שפעם חשבתי... אפשר להגיד שפה כדור הארץ זה בעצם ה'שלב' הראשון במסע שלנו..... ואולי אחר כך מעבר לכדור אחר כמובן זה השלב השני וכו' כשכל אחד בעצם הולך לכדור אחד לפי מה שמתאים לו ומה שהוא עבר פה...... אולי למרות מה שאומרים לא חוזרים לכדור הזה בגלל מעשים לא טובים וכו'...

purplesun

New member
דרך אגב רותי

כתבת שהעולם פה נקרא עולם החלום, לא ידעתי שכך הוא נקרא. אבל אנחנו כמובן למעשה נמצאים בכל העולמות, אז אפשר להגיע אל עולם הנשמות גם כאשר אנחנו כאן, למרות שיש לנו גוף, לא? כלומר נשמה יש לנו, אז אפשר כמובן להיות ברובד הזה. ככה נראה לי.

רותי 11

New member
ברור, תביני הנשמה

שלנו עצמה היא תמיד נמצאת למעלה (נשמת האם שלנו) רק חלק - הנפש - היא זאת שנמצאת בגוף הפיזי, יש עוד חלקים שלנו של אותו אדם עצמו שלא נמצאים בגוף אני כבר לא מדברת על יקומים מקבילים

רותי 11

New member
מתוקה לא חוזרים לכדור הזה

רק בגלל "מעשים לא טובים" אנחנו כאן לצורך למידה והתפתחות שלנו ושל הבריאה התפקיד שלנו כאן הוא מאוד חשוב אם לא החשוב ביותר בבריאה

LightBoy8

New member
רותי, את יכולה לספר את זה בהרחבה יותר ??

לגבי היקומים המגבילים. אני מבין חלקית את הנושא, אבל הייתי רוצה קצת יותר בהרחבה עליו. ממה הם נוצרים?, איך הם משפיעים עלינו? מה מועיל לנו מהיקומים המגבילים? האם זה טוב? או רע ? וכל מיני דברים שחשוב לדעת על זה. תודה.

רותי 11

New member
LightBoy8 יקירי

ראשית מקבילים ולא מגבילים. הנשמה כשהיא יורדת לכאן לחוויה היא נחלקת ל - 12 חלקים כשלמעשה 2 חלקים נשארים "למעלה" ולא יורדים לחוויה בגוף, ושאר עשרת החלקים האחרים נחלקים על עץ הספירות (עץ החיים) כשנשמת האם שלנו יושבת ב"כתר" והחלק החווה הארצי נמצא בספיר "מלכות". עשרת חלקי הנשמה שיורדים לחוויה ונחלקים על עץ הספירות למעשה החלק שיורד לחוויה הארצית נמצא בספירת מלכות ושאר החלקים נמצאים ביקומים מקבילים, כל פעם יורד לכאן לחוויה ארצית חלק אחר כל פעם יש שינוי בחלוקת הנשמה על עץ הספירות (בכל גלגול וגלגול) כשכל חלק תומך בשאר החלקים האחרים ההחלטות שמתקבלות על ידי כל חלק וחלק הן החלטות כוללות של כל חלקי הנשמה.

LightBoy8

New member
כן, טעות קטנה מצידי../images/Emo3.gif

ובכן, תודה על ההסבר המעניין : ) העניין שאני לא מצליח להבין כרגע, זה עפ"י הסרט "דלתות מסתובבות", שבעלילתו מראים בחורה שחווה עצמה ב-2 עולמות שונים, חייה זורמים בשני כיוונים שונים לחלוטין, ולקראת סוף הסרט מגיעה הפואנטה עצמה
אני מנסה להבין איך זה פועל נגיד על החיים שלי, כי מאין לי לדעת שעכשיו קורה משהו בעולם מקביל, ואיך אני אמור להתייחס לזה? אני זוכר שפעם אמרת לי בשיחה שלנו, שעולם מקביל קורה ברגע שמתקבלת החלטה, אז נגיד וביום יכולות לקרות כמה החלטות מסויימות. ברור שלא כל אחת יכולה לבוא לידי ביטוי מכל סיבה, אבל נגיד ולהחלטות הרלוונטיות לנו - אנחנו יוצרים עולמות מקבילים לכל רגע ומרגישים בו לאחר זמן ? אני מקווה שאני לא מסתובב ביער ללא מצפן, ונשמע הזוי. אני פשוט לקחתי את אוסף המידע שברשותי, וכתבתי כדי לנסות לקחת מהתגובה הבאה שלך את הרעיון עצמו (לפי דעתך). בכל מקרה, אני אשמח שתסדרי לי את ה"מערכת" כדי שאוכל להיות מוכן לשיעור
וכמובן, תודה רבה

בני33

New member
עולם מקביל,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

לאלה שאין הם כל כך מבינים מהו עולם מקביל. הנה דוגמא שיכולה לתת מושג. קחו חגורה,הכניסו את הקצה לאבזם,כמו שבדרך כלל עושים. החזיקו את הידיים בתוך החגורה בקצוות. סובבו יד ימין סיבוב למעלה ויד שמאל סיבוב למטה. קיבלתם משהו כמו הסיפרה 8 . עכשיו דמינו שאתם פסעים במסלול אחד . והמקביל לכם במסלול[בצד השני של החגורה]הנוסף. מה קורה? אתם יכולים להמשיך וללכת ואפילו אחד מול השני,.. נכון ,,,לעולם לא תפגשו כי אלה עולמות מקבילים ולא משוטפים. יום טוב.

רותי 11

New member
LightBoy8 לא חמוד זה

מתייחס לרעיון הזה, אני ציינתי את הקטע של חלקי הנשמה שיורדים לחוויה, מה שיש בסרט דלתות מסתובבות זה מדבר על הסתברויות. ברור שקורה עכשיו משהו בחיים מקבילים שלך ושל כולנו, מה שאתה צריך לעשות עם זה כלום מה שאתה צריך לעשות עם עצמך? זה להיות מחובר לנשמה שלך לאינטואיציה שלך.

LightBoy8

New member
Ok hevanti ahshav

Sorry she ani kotev be English ani ahshav nimza be Internet Cafe Dusseldorf Anyway have a nice week!

למעלה