kalispera

Koritsi

New member
../images/Emo24.gifkalispera

מה המצב אנשים? אז ככה, עד שאדון וולאניס יטרח להזיז את התחת שלו לארצינו הקטנטונת, אני חיייייבת ללכת לאיזו שהיא הופעה של זמר/ת יווני, ואפילו ישראלי- יווני יתקבל בברכה... אז כמה שאני משוגעת על סטאלוס, שלדעתי הוא זמר ואדם מקסים ובאמת יווני בנשמה אפילו שלא במוצא, אני רוצה לגוון קצת!! אז יאללה... הצעות בבקשה... ואגב, שמתם לב שאין ממש זמרות ישראליות- יווניות בארץ? אני לא מכירה אפילו אחת...

Koritsi

New member
חחחחח../images/Emo6.gif

לבוא לשמוע אותך שרה מהמקלחת זה לא בדיוק מה שהתכוונתי אז... i'll take your word for that... וברצינות... יש זמרות (אבל טובות) ששרות ביוונית בישראל?

ישנם עוד שתי זמרות קבועות במועדון

פוסידון ברשל"צ ששרות לא רע יוונית...ישנה עוד זמרת ירושלמית בשם "איילה הוד (דורי) (נשמת הבוזוקי) השרה גם יוונית, אמנם עדיין לא מפורסמת אך בקרוב להערכתי עוד נשמע עליה...

Koritsi

New member
בקיצור...

חיזקתם את טענתי שאין זמרות בישראל ששרות יוונית, לא מוכרות בכל אופן, ובכל מקרה, עדיין לא מצאתי הופעה טובה ללכת אליה בקרוב... :(

F a d i

New member
קוריצאקי...יש זמרת אחת שאני לא מכיר

בכלל ולא יצא לי לשמוע אותה,אבל כנראה אכיר שבוע הבא בהופעה בנהריה-מוזמנת שמה "לימוד עובד" ומופיעה בהרכב שנקרא "הקולות של פיראוס" (ראי שרשור נפרד בהודעה של יאסו) ויש עוד זמרת-"בתאל ברנט"..והיא נשמעת בסדר גמור ויש עוד זמרת חדשה בתחילת דרכה-"ילדת פלא" כמו שאהבו לקרוא לה כאן(בעבר שמתי שירים שלה בפורום) והנה קישור לשירים שלה ב"במה" מקווה שעזרתי

פאדי ידידי, איך נעלמה לי הזמרת הזו?

תודה על העלאת האתר למודעות חברי הפורום, ממש יופי של זמרת עם קול משגע וחם, אני לא מבין איך עדיין אין לה פריצת דרך...מה חבל...מה גם שהיא ירושלמית "ממש נוגעת ליד"...

orna44

New member
יש בערך

יש מישהי ששרה ביוונית (שפת אם שלה) - גילה חסיד. אפשר להתקל מידי פעם בהופעות שלה, אבל הפרסום מאוד מצומצם. ראיתי אותה וזה לא משהו סוחף בסגנון מועדונים, אבל חביב. ישנן כאלה ששרות בעברית שירים מיוון, ניצה טרמין למשל (נפלי של אלקסיו זה השיר המוכר ביותר). אני מניחה שגם היא מופיעה מידי פעם. שוב לא מדובר בסגנון של מועדונים. הזמרת הישראלית הכי יווניה בעיני היא יהודית תמיר. כבר כתבתי כמה פעמים כמה אני מתה על השירה שלה. היא פשוט נולדה לשיר בסגנון הזה. לדעתי היא לא מופיעה ואם מישהו ישמע על הופעה שלה - שיגיד מייד! יש לה קול יווני שחבל על הזמן. כשרון מבוזבז. מגיע לה יותר הצלחה ויותר השמעות ברדיו מאשר את הו רומאו כל הזמן. השיר שלה עם אמאל מורקוס וגליקריה (טוב, לא שלה, של צרויה להב, אבל בהשתתפותה) עורר בזמנו מהומה בין אנשי הימין הישראלי.

למעלה