היי עומר,

nan3

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo99.gifהיי עומר,

חג שמחחחחחחחחח, אז ככה, בעצתך כפי שאת יודעת החלטתי להמשיך הלאה, ואף הכרתי מישהו ונראה לי שיכול ללכת טוב ואני רוצה בזה אז ביקשתי לקבל מסר בקשר אליו והרונים שיצאו לי הם בקראנה בקראנה איסה לתשובתך אני מודה לי

היי יקירתי!

אני רואה שיש מצב לזוגיות טובה פה. רק עצה אחת לי אלייך - תרשי לזמן לעשות פה את שלו. קחי את זה כאתגר, ותפתחי את הקשר באיטיות... הצלחה!!!

nan3

New member
../images/Emo140.gifעומר...

היי לך, קודם כל שבוע טוב ושנה חדשה מבורכת ומלאת אור ושמחה... אז ככה, תודה לך על הפירוש... רציתי להתייעץ איתך לגבי משהו אחר.. ה X שדובר בו כל כך הרבה נזכר בי משום מה.. והיום גם ראיתי אותו באירוע חברתי.. ביקשתי מסר מהרונים לגבי ולגביו והרון שיצא הוא פרת'רו... האירי את עיניי (את כל כך טובה בזה..) אוהבת לי

פרת'רו

הרון מדבר על הנסיבות, ואיך אנחנו מנצלים את הזמן שיש לנו פה הכי טוב שאנחנו יכולים בהנתן הנסיבות, שאותן אנחנו לא יכולים לשנות. אי לכך, עצתי לך היא שוב, קצת לתת לדברים להתגלגל בלי שום רעיון על איך היית רוצה שהדברים יסתדרו בסוף... לתת קצת לזמן לעשות את שלו, לדברים להגיע אלייך, במקום לרדוף אחריהם... בסדר?

nan3

New member
../images/Emo140.gifהיי עומר...

הרבה זמן לא דיברנו, מה קורה? אז ככה, אני שומעת בעצתך ונורא כיף לי עכשיו לא לעשות כלום ולתת לדברים להגיע אליי... הורדתי הילוך מה שנקרא... אני יותר רגועה עליי לציין מה שצריך לקרות יקרה.. אבל.........בכל זאת שאלתי את הרונים איך X רואה אותי (חבר שלי לשעבר) הרון שיצא לי הוא ווירד.. מה הוא אומר? מודה לך על התייחסותך... אפשר לשאול שאלה כזו בכלל??

למעלה