keoser

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo28.gif ../images/Emo24.gif

אני מתחיל לשחרר את עצמי. אני מתחיל לרפא את הפצעים הכי עמוקים שלי. אני מתחיל לקבל את עצמי בתור אדם שווה לכל אחד אחר. אני מתחיל להיסתכל על כל אדם כשווה לי. האקסית שלי טילפנה אליי שוב. עניתי. היא הרגישה רע, עם החבר החדש שלה. בד"כ כשמבקשים ממני עזרה אני תמיד עוזר. סוג אדם שכזה, לא יכול להגיד לא לאדם בצרה אלא אם אני מרגיש שמנצלים אותי. אני לא יודע מה משך אותי לשיחה, אולי זה הרצון להתקרב אליה שוב, אולי זה היה הרצון שלי להחלים. לסגור מעגל. להפסיק לשפוט ושנוא את עצמי על "טעויות" שעשיתי בעבר. להפסיק לשפוט את עצמי על תהליך הלמידה שלי בחיים. אני לא חושב שמעולם דיברתי איתה ככה. הייתי הכי ישיר, הכי פתוח, והכי אוהב שאני יכול להיות. למעט חוסר כנות אחד שהיה לי במהלך השיחה. זה השפיע ישירות על מהלך השיחה. במהלך השיחה היא הבינה שיש לה מישהו לדבר איתו, מישהו שלא יתייחס אליה כמו כל השאר. מישהו שהיא באמת יכולה לסמוך עליו. הרגשתי גאה. הרגשתי איך השתנתי בחודשיים האחרונים. הרגשתי פתאום איך כל אספקט בחיים שלי השתנה במהלך החודשיים, מהיחסים שלי עם אמי ואחיותיי, למערכת היחסים שלי עם העולם ועצמי. קיבלתי ממנה שיעור מדהים בקבלה והבנה. לימדתי אותה את מה שהיא לימדה אותי. ידעתי מה היא עושה, באיזה צורה, והפעם, לא הייתה לי את הבעיה לנקוב בזה ישירות -- לא בכדי לפגוע, בכדי לעזור. הרגשתי עוצמתי. היא הרגישה את העוצמה שלי, את הרוגע שלי, את הקבלה שלי, את האהבה שלי כלפי העולם. תמיד חשבתי שהיא יותר ממני, תמיד הרגשתי פחות טוב ממנה. פתאום הבנתי כמה טעיתי. הסתכלתי על שנינו בתור שווים. אני הבנתי שחלק מתהליך הריפוי שלי, כואב ככל שיהיה, יהיה לקבל אותה בחזרה לחיים שלי, במידה והיא לא תפגע בי. חלק מתהליך הקבלה העצמית, יהיה להפסיק לפשוט את עצמי ולקבל לחלוטין את כל הקשר שהיה לנו. ועדיין קשה לי עם זה. מכאיב לי לדעת איך התנהגתי בעבר, היום שאני עירני יותר. זה כ"כ כואב לי להסתכל על הפצעים הפתוחים שלי שאני מרגיש רע פיזית מזה. אני לא יודע איך לרפא את הפצעים עדיין, אני עובד על זה. יצאתי מהשיחה עם הרגשה של הקלה אחרי הוידויים שלה (שכבר ידעתי עליהם), ועם זאת הרגשתי מועקה כבדה לשמוע את זה ממנה. אני עדיין מרגיש את אותה מועקה. משהו מושך אותה בה. רצון לעזור לה. להוציא אותה מזה. אני לא יודע למה. אני מרגיש משיכה לא מוסברת להוציא אותה ממעגל הרעל והפחד בוא היא נמצאת. חלק מסויים בי מרגיש כאילו הוא לוקח אותה תחת חסותו. אני אוהב את התמימות שלה. אותה תמימות הרסנית שהייתה לי. היינו מושלמים, החוסר אהבה עצמית שלה השלים את החוסר האהבה העצמית שלי. בנינו ביחד ממלכה של פחד ואימה. מדהים איך כל מחשבה על זה שולחת אותי לכעס עצמי ושפיטה, אולם אני מתחיל לקבל את זה יותר ויותר מרגע לרגע. כל פעם טיפה טיפה, עד שיהיה אגם :) איך היקום פועל.. אני מרגיש שבאמת קיבלתי את אחת המתנות הכי גדולות בחיים שלי. למדתי איך להסתכל על היקום באהבה, במקום בפחד שנאה וחוסר קבלה לשום דבר. למדתי איך לגרום לאנשים להרגיש *טוב*, לא איך לא לפגוע בהם כפי שתמיד עשיתי. למדתי איך לעזור לאנשים הרבה יותר טוב. התחלתי ללמוד לקבל את עצמי. המסע עודנו ארוך, אך הוא התחיל. תודה. תודה לכל מי שעזר לי איי פעם, כל מי שלימד אותי על הדינמיקה השברירית של היקום.
סליחה על ההודעה הארוכה, היה בי צורך לשתף, לכל מי שבא לו לקרוא על מסע הגילוי, האהבה והקבלה שלי.
באהבה
, יוסי.
 
יוסי יקירי בלי שום קשר לכתוב../images/Emo23.gif

יש לי סנטימנטים לשם שלך כשמו של בני האהוב. מאחלת לך המשך ועלה למעלה,מצא את אושרך שלוות הנפש והגוף. שולחת לך אור והרבה אהבה חזק אחי. יום טובב של של שמחה הבנה ממני לבנה חברה אמיתיתתת.
 
קראתי והתרגשתי ../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gif

אני יושבת מול המחשב ושיחררתי מין "אהההההההההההההה" שמח עכשיו, בעקבות קריאת ההודעה שלך!!! אוהבת אותך! אוהבת אותי! אוהבת אתה יקום הנפלא הזה! אהבה! נ.ב. זה לא היה ארוך עבורי
 

keoser

New member
יווווווו איזה כיף!!!! :) ../images/Emo42.gif

את יודעת מה הזכרת לי? :) היישר מאינפו של מישהי באיי סי קיו שלי: החיוך מדבק, אתה מקבל את זה כמו שפעת, כשמישהו חייך היום, גם אני התחלתי לחייך. עברתי את פינת הרחוב, והעברתי את החיוך שלי למישהו. ברגע שהוא חייך, הבנתי שהעברתי את החיוך שלי אליו. חשבתי על החיוך, ואז הבנתי את ערכו, חיוך בודד, בדיוק כמו שלי, יכול לטייל סביב העולם. אז, אם אתה מרגיש שחיוך מתחיל, אל תתעלם ממנו! אז בואו נתחיל התפרצות מהירה, ונדביק את העולם! והמקור: Smiling is infectious, you catch it like the flu, When someone smiled at me today, I started smiling too. I passed around the corner and someone saw my grin When he smiled I realized I'd passed it on to him . I thought about that smile then I realized its worth, A single smile, just like mine, could travel round the earth. So, if you feel a smile begin, don't leave it undetected Let's start an epidemic quick, and get the world infected!
 

star nz

New member
חיוך = אהבה

חייך אל העולם והעולם יחייך אלייך !!!!!!! כשאדם נפתח לאהבה האהבה באה, אוטומטית, לחייו. כשם שהפתיח אומר על החיוך, היקום מחזיר לך בדיוק מה שאתה רוצה. האמן בעצמך ואהוב את עצמך על מנת שתוכל לאהוב את הסביבה שלך. היה חיובי בחייך וחייך התמלאו חיוביות. תמיד תראה את פסגת ההר כמטרה למסע שלך, אל תמהר בכדי שתוכל להגיע בבטחה אל המטרה. בהצלחה במסע........ המון אור ואהבה בחייך חבק את העולם והעולם יחזיר לך חיבוק גדול
 

keoser

New member
מסכים ומוסיף... ../images/Emo23.gif

אך לעולם אל תרוץ אל הפיסגה! המסע הוא מדהים ומשגע! :) התעמק בכל צעד ותהפוך אותו לרווי באושר :)
 

cassidi curtis

New member
הממ

אני מצטערת שלא יצא לי להכיר אותך ואני יודעת בוודאות שאין סיכוי רב שזה יקרה בעתיד. מעטם האנשים שיכולים באמת להסתכל על היקום באהבה, ורוב אלה שעוד יודעים לעשות את זה היו פעם התמימים, הילדים, אבל לדעתי החיים היום כבר הרסו את תמימות זו. אני לא מקווה אלא יודעת שיהיו לך חיים נפלאים ומלאי הפתעות.
 

keoser

New member
אני זוכר שבדיוק לפני חודשיים וחצי

הייתי האדם הכי ציני בעולם. כל משפט שני שלי היה ציני. יותר מזה -- הייתי כ"כ ציני, שהייתי מספר לעצמי בדיחות ציניות שהצחיקו אותי. הכל בעולם היה ציני בשבילי -- הרגשתי עם זה טוב, זה היה לי ממש מצחיק שנון וכיף. לאט לאט זה התחיל להשתנות (היום אני ציני לעיתים רחוקות יחסית), פשוט שיניתי את צורת ההסתכלות שלי על דברים. הורדתי את מיגננת הציניות שלי והתחלתי לקבל את העולם כפי שהוא. התחלתי לקבל אנשים, בדיוק כמו שהם. הייתי ממש מקסים ותמים פעם, עם הזמן זה חלף אחרי כמה חוויות לא נעימות שחוויתי. אבל לאחרונה פשוט בחרתי, להתסכל על החוויות האלו בתור מקפצות. בתור חוויות לימודיות שקיבלתי במתנה מהיקום. ללמוד להתמודד, לקבל דברים בצורה שונה. אושר זה לא משהו ששמור לאנשים מיוחדים, אושר זה סה"כ נתיב שבוחרים ללכת בו אחרי בחירות אישיות שלנו. שום דבר לא השתנה בסובבים אותי, שום דבר לא השתנה ביקום -- אני זה שהתשתנתי ובחרתי לראות דברים בצורה שונה. תודה רבה לך, אהבתי את הכנות
 

cassidi curtis

New member
חייח

פעם היית מקסים וחמוד? רק פעם? להשתין על אנשים לא נקרא חמוד :) סתם..... אתה מותק. אני יודעת.
 

keoser

New member
את.. מי שאני חושב שאת? :)

כי אז זה לא הגיוני. :) למרות.. ..? יש מצב..? :)
 
למעלה