גלין-גלין !!

סיטרא

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif גלין-גלין !!

אמר לי איזה בחור, אחד מהאריות שבחבורה - כמה שיהיו יותר אייקונים כאלו -
- פחות אנשים יקראו את הפורום, אולי הוא צודק, ואולי לא, אני וודאי לא צודק כי לא ביקרתי בטרקלין היוצאים למעלה מחודש, מכה על חטא, אני טרוד בענייני פרנסה שכידוע טורדין מנוחתו של אדם. יתר על כן, אין ידי משגת לקניית מחשב עובד, עכשיו שביתה במשק, ואפילו אני שובת אז יש מספר ימי חופששששש... ( ללא תשלום, אלא מה ? ) anyway, סתם היה בא לי לשגל מוחות יצירתיים בפורומים מסויימים, אגב אגב ! הייתי בליל הסדר אצל הוריי שליט"א היה חבל"זיישן פיצוציישן, אכלנו מצות ושרנו חד גדיא, שאלתי מה נשתנה ? וענו לי - יצאנו ממצרים לפני זמן רב, ואם לא היינו יוצאים היינו עדיין במצרים, שיחקתי אותה את הבן הטיפש ( שידרוג של תם + רשע ) ושאלתי שאלות כפירה מכל הבא למוח, וכו' אירועים מרגשים ומדכאים כאחד. אוף... נשבעתי שלא אלאה אתכם בסיפורים מההסטוריה, ( פסח דאשתקד דינו כהיסטוריה ) אתמול היה יום השואה והגבורה, לצערי בשעת הצפירה הייתי שקוע בשינה עליזה, איש לא טרח לעדכן אותי לגבי האירועים המתרחשים בחוצות העיר, אבל נשמת ההרוגים מפעם בלבי וזכר משפחתו של אבי שנהרגה בזמן מלחמת העולם - שמורה בלבי, ואין לי צורך בצפירות כדי להזכיר לי אותם. קניתי קופסת סיגריות וטוב לי. שלכם !!
בברכת והיית אך שמח. בברכת שבו לכם פה עם החמור. בברכת לא תחמוד עבד רעך. סיטרא

והחידוש שלי להגדה היה...

שהיום בהגדות המעודכנות צריך לכתוב. כנגד ארבעה בנים דברה תורה. -שבתאי, רשע, תם, ושאינו יודע לשאול...

נסתרת

New member
מה עינינים?

מה שלומךךךךךךךךךךךךךךך איזה כיך לך שיש לךךךךךךךךך חופש אני יזכור את זה

MAYA20

New member
אנחנו אוהבים אותך סיטרא!!!

תהיה חזק!!!! תחזיק מעמד!!!! אתה מסוגל, אני מאמינה בך!!!!
לכבודך:
+
+
+
+
+

אליה1

New member
נחמד לראות אותך פה!!

אז זה אומר שנראה אותך בטיש? תקפוץ קצת לבקר את החבר'ה.

ELI20007

New member
אהלן סיטרא הגדול../images/Emo24.gif

לאן נעלמת אחי? תבוא לכאן יותר ככה נעלם? לא יפה! תבוא לבקר אותנו יותר

למעלה