שרשור הפרק 17.9.11

לא ממש היה, היה את יעל שבה זקנות הגישו לך

טוסט גבנ"צ במחיר מופקע , והיה את הבית קפה ליד תחנות המוניות בכניסה הישנה שהיו שם ערסים מצד שני ב 17 שקל לשעה בעבודה של 8 שעות אני העדפתי לאכול את הגועל בבית החולים את הכסף שחסכתי - השקעתי באג"ח...

סליחה מה קמצן ? אני עובד שם כמו איזה סוס

עם חבורה של כולרות , מרוויח שכר מינימום ואני אמור לשלם עבור אוכל של טוסט גבינה מחיר מופקע? מה אני עשיר?

היא הכינה איזה דג, ואייל אמר לה משהו

היא התחילה לבכות ולהתעצבן ואחרי זה התנצלה בפניו

peporain

New member
ואני קיוויתי שגילי תגיע לגמר

המנה שלה באמת הייתה לא טובה, אבל גם קיבלה סלסלה בלי הרבה אופציות. אני חשבתי על סוג של פאי במילוי כרוב וכמה מהבשרים, יש משהו בסגנון במטבח מזרח אירופאי. היה מוזר שהיא התייעצה עם אליהב ועשתה בדיוק ההיפך והמראה של בצל בחלב גרם לי לבחילה ממש, אחד המקרים הנדירים שאני אומרת "בההה" על אוכל. קיוויתי שהיא בכל זאת תוציא מנה מנצחת כמו שהיא רגילה וחבל שלא הצליח, היא מאוד מוכשרת. מצד שני, חברים, מה הדרמה בהדחה?! אף אחד עדיין לא מת, המוסיקה ברקע, הבכי וההספדים נראו לי ארוכים ומייגעים מדי. לגבי אבי - כמעט צעקתי "דיייייייי" כשהוא החליט ללכת על משהו מורכב יותר - קציצות. נו, באמת... אך להגנתו, גם חיים כהן הכין קציצות מהסלסלה הזאת אך קצת יותר יצירתיות לא הייתה מזיקה לרמה של חצי גמר. אפרופו יצירתיות - המנה של שי. אהבתי מאוד, האוכל האסיאטי בשבילי באופן אישי זה דבר שלא התנסיתי בו במטבח שלי והוא עשה מנה באמת מעניינת. כל הכבוד שהלך עם התחושות שלו ולא נשבר מההערות הסקפטיות של השופטים. ועמנואל - הכי אוהבת אצלו זה היכולת לחשוב, להבין ולנסות לשפר תוך כדי וקור רוח שלו. נו... טייס.... עשה באמת מנה כפרית מעניינת, וגם אהבתי מאוד את המנה של אייל שני מאותם המצרכים. עכשיו שלישיית הגמר שלי - אליהב, עמנואל ושי

RealWorld789

New member
למען האמת, אם נחשוב לרגע על התוכנית

כתוכנית סעד (
), הכי מגיע לאבי או לשי... הרי גילי רופאה, עמנואל טייס ואליהב עושה בוחטות על שמלות כלה. לאבי ושי יש מקצועות עם הכנסה נמוכה יותר ולכן אני בעד שי מבינהם!

אפשר לחשוב שגילי עושה כסף.... חחחח כלום כסף

על המון שעות עבודה התפלאתי שהיא לא בהפגנות הרופאים

RealWorld789

New member
לדעתי הרופאים קצת בכיינים אחרי התוספות שיקבלו

חוץ מזה, אחרי שהם מסיימים התמחות, ופותחים קליניקה משל עצמם, הם מרוויחים הרבה כסף..

שנות ה60-70 שמות של טיסים "עמוס בו ארי" או

"אורי מעוז" שמות דומים לקציני המוסד ביחידת "מצדה" ( סוכנות הביון הגרמניות מכירות את השמות האלו טוב) ובשנות ה80- ועד היום שמות כמו "גונן צור" "ברק צבר" עמנואל זה שם של טבח או של מלצר

למעלה