ואני קיוויתי שגילי תגיע לגמר
המנה שלה באמת הייתה לא טובה, אבל גם קיבלה סלסלה בלי הרבה אופציות. אני חשבתי על סוג של פאי במילוי כרוב וכמה מהבשרים, יש משהו בסגנון במטבח מזרח אירופאי. היה מוזר שהיא התייעצה עם אליהב ועשתה בדיוק ההיפך והמראה של בצל בחלב גרם לי לבחילה ממש, אחד המקרים הנדירים שאני אומרת "בההה" על אוכל. קיוויתי שהיא בכל זאת תוציא מנה מנצחת כמו שהיא רגילה וחבל שלא הצליח, היא מאוד מוכשרת. מצד שני, חברים, מה הדרמה בהדחה?! אף אחד עדיין לא מת, המוסיקה ברקע, הבכי וההספדים נראו לי ארוכים ומייגעים מדי. לגבי אבי - כמעט צעקתי "דיייייייי" כשהוא החליט ללכת על משהו מורכב יותר - קציצות. נו, באמת... אך להגנתו, גם חיים כהן הכין קציצות מהסלסלה הזאת אך קצת יותר יצירתיות לא הייתה מזיקה לרמה של חצי גמר. אפרופו יצירתיות - המנה של שי. אהבתי מאוד, האוכל האסיאטי בשבילי באופן אישי זה דבר שלא התנסיתי בו במטבח שלי והוא עשה מנה באמת מעניינת. כל הכבוד שהלך עם התחושות שלו ולא נשבר מההערות הסקפטיות של השופטים. ועמנואל - הכי אוהבת אצלו זה היכולת לחשוב, להבין ולנסות לשפר תוך כדי וקור רוח שלו. נו... טייס.... עשה באמת מנה כפרית מעניינת, וגם אהבתי מאוד את המנה של אייל שני מאותם המצרכים. עכשיו שלישיית הגמר שלי - אליהב, עמנואל ושי