שרשור הפרק 17.9.11

האמת לאחותי הייתה חברה שלמדה רפואה

באוני' תל אביב הייתי אמור למסור לה איזה חומר ובאתי לאודיטוריום בבית הספר סאקלר לרפואה ירדתי למטה באודיטוריןם והיו שם מלא בחורות והיא הייתה שם נראית מדהים אבל היא היתה נשואה חחחח בגיל 22

יותר בכיון המדורני - עם מכנסיים

אבל פצצה את יודעת שהרופאות לבני האדם יותר נשיות מהרופאות וטרינריה? הרופאות וטרינריה יותר בוצ'יות כאלה...

RealWorld789

New member
נכון אני מכירה צמד וטרינריות שיש להן

קליניקה משותפת והן לסביות

מכיר את זה , אבל זה לא הלסביות היפות

מניו יורק שרואים בסרטים שבאות למשרד שלהם בקומה 80 ככה וזה ושם ופה או אלו מקליפורניה שהן הכי קוזינות בעולם 190 ס"מ של בלונד טבעי צרובות שמש של גלישת גלים או של שחיה בחופי הפרא של סנטה מוניקה או סנטה ברברה או שהן משחקות כדורעף חופים שם כמו גבריאלה

RealWorld789

New member
באסה!

אהבתי את גילי, לצערי המנה שהיא הכינה בתוכנית היום, לא הייתה ראויה להעלות אותה לשלב חצי הגמר. מצד שני - אם מסתכלים קדימה (או אחורה) - כמה עוד אפשר לסבול את הקציצות של אבי? קציצות עם אורז, קציצות עם רוטב עגבניות, קציצות עם חצילים, קציצות ביתיות, קציצות משודרגות, קציצות עם קישואים, קציצות קציצות קציצות...!!! חלאס - הבנו שאתה תותח בקציצות ולא ממש בדברים אחרים! בהמשך לעניין גילי - לדעתי היא סוחפת. מעבר לזה שיש לה אישיות ממש מעניינת ושהיא רופאה בתחילת דרכה, היא בישלה נהדר ורואים שהיא אחת שמצטיינת בכל. אני ממש מקווה בשבילה שהיא תמצא את הדרך שעושה לה טוב גם ברפואה וגם בחיבה הענקית שלה לבישול.

עבדתי פעם באיכילוב, ולא מבין איך הרופאים

אוכלים שם , באמת האוכל לא ראוי לבני אדם אכלתי רק גבינות ולחם , בבוקר (הסלט היה דוחה) בצהריים לא יכולתי לנגוע בבשר, והפירה היה לו ריח של נפט האמת שאכלתי שם לחם הרבה לחם 12-14 פרוסות ביום

RealWorld789

New member
מזין ובריא.. דבר עם אבי.. הוא יכין לך קציצה

עם הלחם... שתנגב וירד לך בגרון..

אני לא מת על קציצות, אבני אוהב על האש

אבל הקציצות שם נראו כמו ....... אני לא רוצה להגיד כמו מה הטבחים שם היו כאלו שלא קיבלו אותם לעבודה באף מקום ואז אמרו , יאללה בואו ננסה להיות טבחים

אכן כך! אוכל דוחה את השועלים

לאכול ביעל היה יותר טעים אבל לא זול בכלל אגב מנה באיכילוב עלתה לי בוקר -1.5 ש"ח צהריים 2.5 שקל איזה גועל נפש

RealWorld789

New member
למה לא חתכת לארומה? יש בקניון למטה שם

וגם אפשר לשבת קצת בחוץ לנשום אוויר... ממתי לוקחים כסף על מנות בבית חולים בכלל? זה לא אמור להיות פנסיון מלא?

איזה ארומה - אני עבדתי שם בשנת 2002

בקושי בנו את האגף החדש של טד אריסון זצ"ל

למעלה