שרשור הפרק 17.9.11

yoleis

New member
ביי גילי

המנה שלה האמת הייתה מזעזעת.. בצל בחלב? איככ!! האמת שלא התלהבתי יותר מדי מאף אחד מהמנות. רק של עמנואל נראתה עוד סבירה.

Haad Yao

New member
של שי הייתה עילוי

הייתי בטוחה שהוא עומד להיכשל בענק, אבל הוא הותיר אותי בפה פעור. מעולם עוד לא הצליח אף בשלן שהתעלם מכל הערות השופטים.

טוב, רשמית אני בהלם.

ממש ממש לא ציפיתי שגילי תודח. זה כ"כ לא מגיע לה! היא קבלה את הסל הכי קשה מכולם, שפשוט מכוון למנה מסוימת אחת- השוקורט, וקשה להכין משהו אחר. ועצם זה שהיא ניסתה... והמנה הייתה גם מקורית... לא יודעת, לדעתי גם היה צריך להתחשב איך היא שיחקה אותה כל העונה. חבל, פשוט פספוס. אבי... נו טוב, כבר אין לי מילים. שוב פעם קציצות, שוב פעם ברוטב עגבניות, ושוב פעם שופטים שנופלים מהכיסא מרוב מדהמה. נניח..... שי- שיחק אותה. בחיי, הוא ממש משחק אותה בזמן האחרון, כל הכבוד לו. למרות כל התקוות השחורות של השופטים הוא הפתיע במנת דג מצויינת ומלאת טעמים. שאפו! עמנואל- נו טוב הוא הפייוריט שלי, אז כמובן שאני לא אובייקטיבית :) אבל אהבתי מאוד את מה שהוא הכין, זאת המנה שהכי הייתי רוצה לטעום . אני חייבת לשתף בתהיה- הרי הוא הגיש את המנה אחרון, האם לא יכול להיות שעד שהשופטים טעמו הבשר הספיק להתקרר ולהתקשות? זה כמו שאני מאוד אוהבת סטייקים, ותמיד אני מזמינה אתום או מכינה תמיד הביס האחרון הוא יבשושי וחסר טעם. אין מה לעשות, מנה כזאת צריך לשפוט שהיא חמה מהתנור ולא אחרי 20 דקות... לכן לא יודעת כמה הוגן היה השיפוט כלפיו. אבל הוא עבר וזה מה ששחשוב... (רקחבל שעל חשבון גילי..)

BlackUnicorn

New member
../images/Emo45.gif

בעיניי זה לא עמנואל שעבר על חשבון גילי, אגב, אלא אבי.

RealWorld789

New member
ממש לא, מה מתנשא בה?

היא בחורה חריפה ונבונה, ממש לא מתנשאת. היא לא מתביישת לקלל ולהשתמש בסלנג "רחוב" - זה ממש לא להיות מתנשאת

משלתטנות המתנשאת הזו על יוסף , במילה "סנדויץ"

משהו מתשנשא שטלתני משהו דוחה בבישול בחלב - כאילו טרנדי כזה מקווה שלא תטפל בי אפ אני אהיה חולה לא צריך רופאה מתנשאת , שבוכה בהיסטריה כמו תינוקת מגודלת

RealWorld789

New member
אני דווקא מצאתי בה הרבה חינניות

אחת שלא מתביישת להגיד מה שבראש שלה, עומדת על שלה, אסרטיבית... מה רע ברופאה כזאת שתטפל בך (טפו טפו טפו)..?

הרופאה שטיפלה בי תותחית, לא בוכה

בשניה זיהתה שבר בטבור, דלקת בשורש השן וכו' וזו החדשה שבאה להתמחות , ד"ר יעל א' מה אני אגיד לך יפה יותר מיעלת החן זו שהייתה בתוכנית האח הגדול, שלומדת מדעי המוח אבל רזה מדי גילי הזו מראה על שחצנות שפולטת בלי לחשוב, נכשלה , כי לא ידעה לבשל דברים בסיסים, ועמלה על שטויות

RealWorld789

New member
אני מבינה שהרופאה שלך היא גם רופאה פנימית

וגם רופאת שיניים... סחטיין עליה..

ממש לא היא רופאת משפחה , אבל בנגיעה אחת

בטבור - גילתה שיש לי שם שבר וזקוק לניתוח בנגיעה וראיה של דלקת בשן - גילתה שיש לי דלקת בשורש השן ("ותודה רבה " לרופאת שינים המחורבנת שלי שגרמה לי לטיפול שורש - אפילו אני שהידע שלי ברפואה הוא מנורי , הבנתי שטיפול לא נכון בסתימה - עלול לגרום לטיפול שורש) הם אמורים לדעת הכל אגב ד"ר יעל א' (הדוגמנית) - אמרה לי ששיעול שהיה לי (שיעול שגרם לחנק לפני כחודשיים) זה וירוס שיעבור ולא לקחתי תרופות

RealWorld789

New member
לפחות נהנת מד"ר יעל א' כשטיפלה בך

נראה שהיא השאירה רושם ממש טוב עליך

אחת הנדירות , מקצועית ברמה , גם שכל וגם יופי

אולי הרופאה השניה הכי יפה שראיתי בחיים שלי (יותר יפה מהרופאת שיניים שצולמה במחזור 84 /83 עם התלתלים התמונה נמצאת בבניין גולדשלגר)

למעלה