ליבלוביות;;
אהבה,פתאום היא מתפרצת-ומה היא רוצה? שאלה טובה
טוב,אז. בנות. אני אוהבת אתכן,כמו שלא אהבתי אף אחד מעולם(אמא לא נחשבת,היא יוצאת מהכלל,נכון?><) ואני חולה לכן על העכוזון,כי אתן הכי מתוקות ותומכות ויפות ומכושרות וחכמות שיש.
את התודה המיוחדת,אני רוצה להקדיש לכמה בנות באמת מיוחדות,הכי מיוחדות בארץ:
לאה,שאפילו ברגעים הקשים ידע להצחיק ולדחוף אייקונים חסרי משמעות(ועוגיות קוקוס כשרות לפסחO
טלם,הילדה הכי בובה ותומכת,שיודעת לעשות שמח,וכשהיא מחייכת-אני מרגישה כמו מלכת העולם
ניצן,האשת סוד האגדית שלי. אני לא יודעת אם היא קוראת את זה,אבל אם כן,אני רוצה שכולם ידעו,שבמשך שנה,היא תמיד תמכה ויעצה,והקשיבה לי גם כשהייתי נודניקית מתמיד ולה בעצמה היו צרות על הראש. ואיך שהיא יודעת לעלות חיוך על הפרצוף...
יובל,הילדה הכי מאגניבה בכל המזרח התיכון. הכי משוגעת, הכי טבעית, בלי העמדות פנים, פשוט מותק אמיתית,מצחיקה,רעננה, לא מנסה להיות אחרת, כי היא לא צריכה, היא גם ככה מושלמת
ועכשיו,לילדה שבאמת אין כמוהה, איך אומרים? את הדברים הכי הכי טובים,שומרים לסוף. דנה,דנה עיפרון כחול,דנה שינשאנ,דנה הכי הכי. אם אני אתחיל לפרט עד כמה שאני מעריכה ואוהבת אותה,אני אגמורה כשהיה אמא. אז, דנה, לפעמים,בייני לבין עצמי,אני תוהה אם את מלאך, אם את המקום שבו מרוכז כל טוב הלב שבעולם, כל האהבה, הכל. אני אוהבת אותך כל כך,שאין דרך לבטא את זה.
יום מדהים,שבוע נפלא,שנה מאושרת,חיי מלאך. אוהבת אתכן הכי שיש,ומודה לכולכן על כל העזרה והתמיכה, שונ,הקטנטנה