../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

היום ממרומיי גילי אני יכולה לרדת למעמקים שבגיל צעיר לא הצלחתי לטפס אליהם
וזה לא סתם משפט- זה זיכה אותי ב-1500 דולרררררררררררררררררררר! אוף אני מאושרת
- אני תותחית אמיתית
(סליחה על "הצניעות"). כל החיים האלה מלאים בתובנות.

כמו שאת מכירה אותי ...רק ממקום

מכובד!!!(דרך אגב חכם- לא פחות) "כסף בא כסף הולך"- הוא בא גם בא- לא אתן לו ללכת כ"כ מהר

אין לי בעיה בכפולות של 20 ../images/Emo6.gif

ובכלל אני לא יודעת איך פורטים דולרים ובכלל אני רבע פרסיה לא ממלאה לוטו ומה שחשוב לי זה לזכות באושר ולאו דוקא בעושר לא שיש לי משהו נגד כסף חחחחחחחחחחח

ספיישיל

New member
אני כועסת על המשטרה!

כשהמשטרה ראתה שדלתות ביה"כ הולחמו במכוון על מנת להתבצר. הם היו צריכים לפתוח רמקולים ולהודיע שכל מי שבחר להנעל ולהתבצר מול המשטרה- יעצר.ובנוסף,כל תגובה/כוח נוסף מצד המתבצרים יתווסף נגם משפטית. היה צריך להאיר את התנגדותם בלהזכיר להם שזה לא הם נגד המשטרה.אלא זה הם נגד החוק. שיש פה חוק במדינה.מה שיעשו ישמש נגדם עכשיו ובעתיד. הם לרגע היו חושבים על עתידם ולא רק על ההתנגדות ולא מרחיקים לכת. ----כל---- מי שהתבצר בביה"כ היה צריך להעצר- כולם. לא רק מי שנימצא על הגגות. המשטרה,רק אחרי שהתחילו לשפוך חומצות.רק אחרי שהביא כוחות משטרה עם מגנים. הבינו שזה הגיע רחוק ויש ניזוקים. כניראה המשטרה חשבה שיביא תיגבורת, זה יפחיד את המתבצרים והם יתקפלו. למה?... הכוח- הוא השקט! החוכמה בכוח- הוא לדעת לא להשתמש בו! יש גבול לכל תעלול!!! כל מי שהתבצר-כולל המשפחות שנעלו את עצמם מבפנים וציפו לפריצת הכוחות- זו גם התנגדות.שיגידו מה שיש להם לומר בבית משפט. לא נגד כוחות הבטחון. הצבא התנהג למופת. בכפפות משי. יש מי שניצל זאת לטובתו-מתבצרי ביה"כ. בושה לנו בפני העולם.

blonda3

New member
היי אתתתת../images/Emo9.gif

מה עושים בכדי לקבל 1500 דולר???? גם אני רוצה לרדת ממרומי גילי ולקבל, אפשר?.??
סתם מסתקרנת.....

למעלה