מוררררר

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif

היי אנשים!!!!! חזרתי משבועיים מעייפים ביוון...כמה טוב לחזור הביתה...כל כך התגעגעתי!!!!!!!!!! ומה איתכם?????איך עברו השבועיים????מישהו בכלל שם לב שהלכתי?????? אני נורא התגעגעתי אליכם!!!!!!! מה התחדש???מה גיליתם?????מה קורה?????

ayaliar

Well-known member
ברוכה השווה

לפיטר יש חבר חיחי זה כל מה שגיליתי

סילביא

New member
גם אני חזרתי

מקורס שאני עושה לפני הטיסה שלי...שבועיים כברויש עוד 10 ימים לפני......סיוט

netaK

New member
ברוכה השבה../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

מה התחדש? אימייל מפאב אימייל מפאב אימייל מפאב אימייל מפאב אימייל מפאב אימייל מפאב אימייל מפאב אימייל מפאב אימייל מפאב אימייל מפאב אימייל מפאב אימייל מפאב אימייל מפאב אימייל מפאב

סילביא

New member
../images/Emo32.gifמסמך אנושי מזעזע

אבא ואמא נסעו לפריז... יעל תמיד רצתה את החולצה שכתוב עליה TOO BUSY TO FCUK באתר האיטנטרנט של החברה שמייצרת את החולצות יש כתובת של חנות בפריז..... יעל שלחה את אמאבא לכתות המדוייקת עם חולצה אחרת שתיהיה דוגמה למידה מתאימה .. חיקתה...ציפתה.....התרגשה...ד מיינה את עצמה עם החולצה המגניבה..... אמאבא חזרו וסיפרו ש..... הגיעו לכתובת המדוייקת שנתתי להם, הכן יש שם את החנות שבה אמורים למכור פריטים של פרנץ' קונקשין (החברה) אבל שם מעולם לא משעו עליהם!!!!! אמאבא חזרו עם בושם...אבל בלי חולצה.....

ayaliar

Well-known member
בגלל שהחברה בריטית

הצרפתים והבריטים לא ממש מתים אחד על השני אולי פעם היתה שם חנות ושכחו לעדכן באתר שכבר אין

סילביא

New member
אבל האתר עדכני מאוד

ימח שמם של הצרפתים האנטישמים!!!! אני רוצה את החולצה המז**נת הזאת!!

RANDYme

New member
רק שתדעו

שגיליתי שגולף מייבאים מדי פעם פה ושם דברים שלהם.. אפשר לנסות לעשות הזמנה מרוכזת של החולצה הזאת אצלהם...חחח... דודה שלי מביאה לי אותה מאנגליה.... הדואר הזה איטי רצח..

מוררררר

New member
../images/Emo99.gifידיד שלי נסע לחול

ודודה שלו שגרה שם מיבאת את החולצות של פסול...אז ביקשתי ממנו להיא לי כזו...הוא אמר שהוא יעשה הכל!!!!! אז אולי תהיה לי כזו עוד כמה ימם!!!!! ולא אמרתי לו איזה צבע...איזה מגניב אם הוא יביא צהוב!!!!!

מוררררר

New member
אני יסביר......./images/Emo9.gif

לי כזו תוכנה שקוראים לה הפוך כל הפוך...אפשר לכתוב דברים באותיתות עבריות ואז ללחוץ על כפתור וזה הופך את זה לאותיות אנגליות...היה אמור להיות כבול...ואז זה הופך לfcuk .....אז כן טעיתי במה שכתבתי והתבלבלתי באותיות...באמת שאני לא יודעת מה עבר עלי....אבל לפחות זה מסביר קצת.....חיחיחי

RANDYme

New member
אבל

למה צהוב? החולצה המקורית לא בלבן?? (ויש גם ירוק..)

למעלה