../images/Emo24.gif ../images/Emo101.gif../images/Emo45.gif

איך לעזאזל לא ידעתי שיש פורום של משמרת שלישית?! איזו הקלה לדעת,איך אני שמחה !!
לגבות ! עכשיו אני צריכה להתעדכן במה שקורה פה.. יש משהו מעניין?

אני בטוחה,רועי

אבל יותר מעניין אותי מה קורה פה..
ראיתי דווקא כמה דברים מעניינים והגבתי,אבל למה אותו שרשור לא עולה למעלה כמו בפורומים אחרים?

Lt ResheF 55

New member
אחרי 72 שעת

שירשורים מפסיקםי לקפוץ אלא אם כן רשמת פחות מ 10 תווים בשרשור חדש יותר את מוזנת לכתוב מי את ולהוסיך תמונה

Lt ResheF 55

New member
אי אי אי!!!!

שמתי לב שהזכרת! מה בכלל המשפט הזה אומר? עדיין אין לי מושג! what the hell does that mean?with bells on?!(bosco

תתבייש לך../images/Emo31.gif

לא מכיר כל משפט בע"פ?? סתם
זה כשבוסקו חזר לתחנה אחרי שהוא היה בטיפול נפשי והוא ישב בלוקרים,אז פיית' באה והוא שאל אותה אם מחר הם חוזרים להיות בניידת ביחד..?-אז היא אמרה לו-yeah sure,with bells on ואז בוסקו הקורע מצחוק הזה אמר לה: what the hell does that mean?with bells on? חולה עליו,הוא כ"כ מצחיק!!
אבל הכי הכי שווה,זה ג'ימי !!!

Lt ResheF 55

New member
תתביישי לך את

הבנת הנקרא אני יודע מאיפה המשפט אבל לא הבנתי מה המשמעות של WITH BELLS ON או שכמו שבוסקו הגיב What the hell does that mean, with bells on????

יאללה מכות ../images/Emo122.gif

ל ח ץ
זה אומר,בתרגום חופשי,עם צלצולים ורעשים..או עם פעמונים וצלצולים..משהו כזה..בקיצור,בשמחה רבה,בוסקו !
אבל זה תמיד נשמע יותר טוב באנגלית.

Principesa Reut

New member
נכון...../images/Emo70.gif ../images/Emo8.gif

with bells on זה ביטוי שלקוח מהחתונות הנוצריות שיש בהן צלצולי פעמונים. משתמשים בביטוי הזה כשרוצים להגיד שמשהו שמח מאוד עומד לקרות...

בשמחה ../images/Emo25.gif

יש הרבה חמודים גם בארץ
ראיתם את הפרק אתמול?הפרק האחרון של העונה..(הקודמת) בטח חלקיכם יודעים מה יהיה ההמשך,עם פרד וההתקף לב..דוק וקרלוס(החמוד) והאמבולנס שלהם..הפסקת החשמל בעיר.. אבל אני עוד לא ראיתי את הפרק ה-1 של העונה הבאה..אולי אפשר רמז למה שיקרה..?

אבל../images/Emo10.gif

אני אצטרך לחכות לנצח עד שזה יגיע לישראל
אנשים,תנו לי רמז

למעלה