I´m back!

שמוצה

New member
../images/Emo24.gifI´m back!

חזרתי מהמחנה!!!!! רק אני שרדתי!
נועה250\נועה הפ33ה ודנדוש383 פרשו!
כן, היה ג´וקים
כן, היו לי אבנים בשק"ש
כן, היה אוכל מגעיל
כן, התגעגתי.... אבך הכי חשוב זה שחזרתי עייפה אך מרוצה!!!!!! המון המון
שמוצה!

BIG wannabe

New member
ברוכה השווה ../images/Emo13.gif

אני בין המשוגעים/מסכנים/פראיירים, שקמים בשעות כאלה. במקרה שלי- פראיירים שעוזרים בקייצת.
אבל התמורה (היחידה) שאנחנו מקבלים- היום בערב אנחנו נוסעים לטיול צ´ופר של הבוגרת ברביבים, ונחזור ביום שישי. בקיצור, דניאל (נכון?), תשארי חניכה כל עוד את יכולה (אם את בכלל חניכה..?).

שמוצה

New member
את פלוגית?????? (../images/Emo9.gif)

איזה חרא לך!!!!! למה, למה,למה???? (וכן אני חניכה וכן שמי דניאל...) טוף, בכול מקרה, אני מאחלת לך הצלחה ושלא תצטרכי לנקות שרותים מלוכלכים מדי (אם עוד לא ניקית.....
) נ.ב. היית עכשיו בכפר החורש???? כי אם כן אולי ראיתי אותך..... נ.ב.ש. במחנה ראיתי את הסגן ככה!!!!=
(חיחיחיחיחיחיחיחחי)

france

New member
../images/Emo163.gif

מצטערת על הטמטום אבל מה זה פלוגית? וקייצת? אני מהצופים וכול הדברים האלה לא מדברים אליי

../images/Emo5.gifצופים?!?!?!?!!?../images/Emo5.gif

אנחנו מהנוער העובד(מחוז תיכון שולט!) אממממממ, הקייצת זו הקייטנה שלנו, ויש לנו שם סגן שמחליף לנו חיתולים, ונותן לנו לישתות מהבקבוקי.. אתמול ילד עשה קקי בחיתול,ואיזה מדריך מיסכן היה צריך להחליף לו את החיתול..
דניאל,עשיתי דולי של הנוער,אני מקווה שלא אכפת לך שלקחתי לך את הרעיון.. וסליחה שאני מנצלת,למרות שזה אכשהו קשור בשירשור הזה.. אז הינה הדולי----> ואת שם הבייס אני לא מכירה אז אם מישהו יודע שירשום בבקשה ב-
-נועה

r o n i1

New member
מה רע בצופים?????????

אני במקרה צופיפניקית גאה ולא מוכנה שירדו על הצופים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה לא יפה! ואני עכשיו הולכת לעבוד על דולי צופיפניקית אמיתית שתדעו מה זה הצופים :))

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifרוני,לא ירדתי על הצופים!../images/Emo41.gif|*

רק שאלתי, ואם עשיתי את זה---->
אז אני מיצטערת... סולחת לי?

שמוצה

New member
אם כבר אז כבר....

נועה, היא מאוד חמודה, אבל אני לא אוהבת את הבייס הזה והנה שילי!--------------------------->

שמוצה

New member
תידה רבה!!!!

קייצת= הקייטנה של הנוער פלוגים= כמה מדריכים פראיירים שמתנדבים להכין אוכל, לנקות שירותים ומקלחות, ודברים מאין אלו.... מקווה שזה ענה על שאלותיך,
שמוצונית!

france

New member
שבט כרמל שולט

טוב אז ככה לנו בצופים יש מחנ"ק. אני יצאתי לחמישה ימים ושכב"ג (שכבה בוגרת) שלנו שזה מכיתה ט עד י"ב, יצאו קודם ובנו את המחנה (תורן, חדר אוכל, מרכזי פעילות וכו´) רוב הימים אנחנו שורצים על הערסלים והולכים להציק לשבטים אחרים. לשכבת ז´ (אצלינו מחולקים בכיתה ז´ מוחלקים לגדודונים שכול שכבה מבית ספר היא גדודון) יש יום אחד רפסודיה שצריך לבנות רפסודה , לעשות מורל, תורן ומפרש ואז לצוף עליה בכנרת וזה ההיי לייט של המחנ"ק לשכבת ז´. אנחנו יצאנו כול שכבת ז´ של השבט שלנו ביחד ובמחנה הפכנו להיות קבוצה אחת גדולה וזהו בקימור אחרי חמישה חזרנו והשכב"ג נשאר לפרק ולנקות. אה כן ואנחנו בנינו לעצמנו מבנה שישנו בו.

ס מ ד י

New member
ברוכה השבה

למרות שאני לא יודעת מי את, טוב שחזרת (ואני אפילו לא ממש קבועה כאן... פחחחח)

למעלה