!!help

אוריין1

New member
../images/Emo24.gif!!help

היי אני אוריין משבט בית הכרם.. אני צריכה דחוף רעיון למערך מגניב שילהיב חניכות פרחות שרוצות שיהודה לוי ירד להן.. וזה קצת עצוב כי הן בכיתה ד.... בכל מקרה אני צריכה עזרה אז אם יש למישהו רעיון מגניב אני אשמח

Alexis14

New member
אה...../images/Emo113.gif

מערך המורדים? פעולת המרד: ->את נותנת לחניכות להכין הצגה או משהו ממש ממש מושקע ואז כשהן מראות לך את זה את מתעלמת ומזלזלת. ->משחקים את המשחק עם הקובייה והשוקולד, שאם יוצא לך 6 אתה צריך להתלבש בכל מיני דברים ואז לחתוך את השוקולד, וכשאת רואה שהן נהנות ומגיע תורך ולא יוצא לך 6- את אומרת ´טוב, לא רוצה! משנים משחק!´. וסתם תהרסי להם כל מיני משחקים. פעולת הדמויות: ->מכינים משקפי שמש צהובות מחוטי ברזל ו´פנטזיה´ (מריצה). ->אוספים מלא רכילויות, כותבים אותם על פלקט ותולים במרכז השבט (פילר). ->משחקים כל מיני משחקים כמו never, למשל וכל משימה היא משהו שהדמויות עשו, נגיד להתחיל עם הראשג"ד (מיה ובלאס) וכו´. וכל מיני דברים כאלה. ואת יכולה להכין עוד כמה פעולות ובפעולה האחרונה לסכם להן הכל, ולדעתי הן ממש ייהנו מזה.

אוריין1

New member
ואו..

טוב קודם כל ממש תודה... זאת פעולה נחמדה.. הבעיה שהן יותר מידי מושפעות מהמורדים ומתחילות לריב ולסכסך כמו בסדרה.. הן מודות שהן ממש מושפעות מזה.. והצעתי לראשגדית שלי את פעולת המורדים והיא אמרה שלא כדאי.. גם ההורים שלהם לא מתים על זה שהן רואות את הסדרה.. בכל מקרה שוב ממש תודה..

למעלה