צהרים טובים לכולם. איך עבר עליכם חציו הראשון של היום??היום מזג האויר היה יותר נורמלי מאמש.
J jacobf2 New member 11/5/04 #1 צהרים טובים לכולם.../images/Emo39.gif איך עבר עליכם חציו הראשון של היום??היום מזג האויר היה יותר נורמלי מאמש.
צהרים טובים לכולם.../images/Emo39.gif איך עבר עליכם חציו הראשון של היום??היום מזג האויר היה יותר נורמלי מאמש.
J jacobf2 New member 12/5/04 #4 עוד פיצוץ גדול ליד כלי רכב ישראליים בעזה.אין עוד פרטים.הידיעה פורסמה בוואלה.צריכים לעזוב את קן הצרעות הנקרא רצועת עזה וכמה שיותר המר!!!!!!
עוד פיצוץ גדול ליד כלי רכב ישראליים בעזה.אין עוד פרטים.הידיעה פורסמה בוואלה.צריכים לעזוב את קן הצרעות הנקרא רצועת עזה וכמה שיותר המר!!!!!!
P pazi66 New member 11/5/04 #2 או, יופי יעקב,הופעת סוף סוף../images/Emo24.gif חשבתי שאני אמשיך לדבר עם עצמי עד הערב אתה יודע מה ? בוא נשמור ביחד על הפורום הריר עד שהחברה יחזרו האמת חשבתי שיש לי בעיה והמחשב שלי לא קולט בני 60 פלוס עכשיו אני רגוע, אני לא לבד
או, יופי יעקב,הופעת סוף סוף../images/Emo24.gif חשבתי שאני אמשיך לדבר עם עצמי עד הערב אתה יודע מה ? בוא נשמור ביחד על הפורום הריר עד שהחברה יחזרו האמת חשבתי שיש לי בעיה והמחשב שלי לא קולט בני 60 פלוס עכשיו אני רגוע, אני לא לבד
J jacobf2 New member 12/5/04 #3 אתמול אכן אחרתי להופיע.... אבל היום אני מחפה על אתמול ואני הראשון שנכנסתי לנט.
E emmy5 New member 12/5/04 #5 ../images/Emo24.gifEVEUSH ברוכה הבאה עוד מעט השירשור שלנו נגמר ...אז ברוכה הבאה .. שכולם יוכלו לראות אותך ..
../images/Emo24.gifEVEUSH ברוכה הבאה עוד מעט השירשור שלנו נגמר ...אז ברוכה הבאה .. שכולם יוכלו לראות אותך ..