תרומת ביצית

מצב
הנושא נעול.

ענבלחי

New member
../images/Emo24.gifתרומת ביצית

תרומת ביצית
שלום לכולן אני חדשה והייתי רוצה לקבל מכן חוות דעת לגבי תרומת ביציות מקפריסין ומדוע כמעט כולן עושות דרך רומניה בהצלחה לכולן

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif בטח עוד בנות יגיבו

תרומת ביצית
שלום לכולן אני חדשה והייתי רוצה לקבל מכן חוות דעת לגבי תרומת ביציות מקפריסין ומדוע כמעט כולן עושות דרך רומניה בהצלחה לכולן
ברוכה הבאה
בטח עוד בנות יגיבו
מצרפת לך קישור לשאלות נפוצות שמופעים בסרגל האתר http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumFAQAnswer.asp?id=926&QID=7382 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumFAQAnswer.asp?id=926&QID=7379 נשמח לדעת את הסיפור שלך. ב ה צ ל ח ה !!!!

Super Moran

New member
היי =]

תרומת ביצית
היי =]
אני לא בדיוק יודעת אם אני יכולה לעזור כי גם אני בהתלבטות כזאת. אני גם חושבת דרך קפריסין למרות שכולם עושים ברומניה... אני מקווה שאלה שיודעות יותר טוב יוכלו יותר לעזור לך. דרך איזה רופא את עושה? המון המון בהצלחה!

Super Moran

New member
ו...

היי =]
אני לא בדיוק יודעת אם אני יכולה לעזור כי גם אני בהתלבטות כזאת. אני גם חושבת דרך קפריסין למרות שכולם עושים ברומניה... אני מקווה שאלה שיודעות יותר טוב יוכלו יותר לעזור לך. דרך איזה רופא את עושה? המון המון בהצלחה!
ו...
יש לנו את אותה הבעיייה. בבקשה אם בפרטי או משהו יתנו לך מידע אז תודיעי לי. גם אני שמעתי על המסלול של קפריסין וכמעט עשיתי אותו אבל בכל זאת - יכול להיות שאני אלך לרומניה

בריזה1

New member
פרטים על כל המסלולים המוכרים

תרומת ביצית
פרטים על כל המסלולים המוכרים
יש בשאלות הנפוצות אפשר להתרשם ולהחליט מה הכי מתאים לכן. יש שלושה מסלולים פופולריים בפורום, רומיה/קייב/קפריסין. שלושלתם טובים והבחירה היא אישית כל אחת מתחברת למשהו אחר והשיקולים שלה אחרים. נכון שיש תחושה שמסלול רומניה בזמן האחרון דומיננטי יותר אבל היו זמנים שזאת היתה התחושה לגבי מסלול קפריסין. אני בחרתי במשלול רומניה והצלחתי. מאחלת גם לכן הצלחה מהירה.

אדוינה

New member
ברוכה הבאה ענבל!../images/Emo140.gif

תרומת ביצית
ברוכה הבאה ענבל!

עניתי לך בבוקר במסר אישי(מכיון שמהעבודה אני יכולה לשלוח רק מסרים אישיים ,להודעות יש חסימה).ההודעה היתה דיי דומה למה שבריזה כתבה. מאחלת שוב בהצלחה!

ה M שבי

New member
../images/Emo124.gif ברוכה הבאה

תרומת ביצית
ברוכה הבאה
אני אישית דווקא בחרתי במסלול פדיוס/קפריסין (והאמת שלפי הטבלה המרכזת, לאו דווקא כולן בוחרות בקייב). כשאחזור (בע"ה עם בשורות טובות) אוכל לספר לך ממקור ראשון את ההתרשמות שלי מהמסלול. בכל מסלול שלא תבחרי, מאחלת לך הצלחה מהירה!

ayoosh

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif ו../images/Emo50.gif

תרומת ביצית
ברוכה הבאה
ו

מצטערת על העיכוב בתגובה... לא הגעתי למחשב... לגבי מסלולים נפוצים בפורום- קודם כל- יז עליות וירידות, מעבר לזה- אל תשכחי שהפורום לא מייצג את המצב האמיתי בהכרח, באותה מידה, מסלול שישי לו הרבה הצלחות בפורום (או ההפך)- אין הכרח שזה המצב האמיתי לגביו... צריך לקחת הכל בערבות מוגבל... בכל מקרה- כדאי לדייק- יש שלושה מסלולים ברומניה (אני מניחה שאת מדברת על בני ציון, אבל יש גם את רונאל ואת מדיקל) ושניים בקפריסין(אני מניחה שאת מדברת על פדיוס, אבל יש גם את זיגי) הכי חשוב- המון

מצב
הנושא נעול.
למעלה