תודה על המפגש

MAMALY

New member
../images/Emo24.gifתודה על המפגש

טוב היה מרגש אני קצת חששתי לבוא האמת אולי חשבתי שעוד לא הפנמתי את כלל הרעיון עד הסוף אבל לא היה לי קשה רגשית - להפך שמחתי והתרגשתי רוב הזמן. היו כמה במיוחד שריגשו אותי כמו שירן המדהימה היפיפיה שבאמת היתה לי זכות לפגוש אדם כמוך האמא המיועדת שהפונדקאית שלה רויטל (המפורסמת) מצטערת לא זוכרת את שמך.. ההתרגשות... הזוג מהצפון שהקשבתי לסיפור שלכם והיה לי עצוב נורא בהצלחה!!! הפונדקאית שלכם חמודה ושמחה מאוד. ועוד כמה שאני לא זוכרת ממש את השם אבל היה מעניין ואנג'ל כמובן אי אפר לשכוח לא יאומן אבל הגעת למפגש!! בהצלחה אני חושבת עליך. מה שהכי שימח אותי היה האור בעיניים של הפונדקאיות שראיתי שהן באמת שמחות לעשות את זה ראיתי בעיניים שלי ומירב העוגה שלך מדהימה הכלבה שלך מקסימה (ישבתי לידה) והבעל שלך משו משו (אולי הייתי צריכה לשנות את הסדר????) ראיתי בזוית העין את האצבע של ליבי ומיד היא ברחה לשחק - שוב החלמה מהירה לאצבע. הרגשתי קצת פחות לבד והאמת? הכי מתוקים היו התינוקות נורא התגעגעתי לבן שלי המתוק ושעה שלמה הסתכלתי עליו עכשיו ישן יהיה טוב ותודה ענקית למירב שנכנסת לחיים שלי ושל כולנו בעצם ועשית אושר גדול לכל כך הרבה אנשים.

angel Mom

New member
MAMALY ../images/Emo13.gif

יקירתי.... את מדהימה! ה"מכשפה" לא כל כך רעה כמו שדמיינת לעצמך. אנחנו בני אדם בדיוק כמוך - המטרות שלנו דומות ושונות יחד. המפגשים של מירבי מתקיימים קרוב לפעם בחצי שנה - פעם הבאה תהי "צמודת פונדקאית" אני כבר יודעת איך יראו היחסים בינכן.... מירבי תודה על הכל!

waizman1

New member
המפגש../images/Emo88.gif

גם אני מצטרפת לתודות ולברכות
.... תודה לחיים
מירבי
שי-לי
וליבי
המדהימיםםםםםםם! תודה לכל המישתתפים היקרים של הפורום היקר הזה
. ברכות לכל ההריונות
בהצלחה לכולם
כל מפגש נותן לנו את הכוח
להמשיך ולהאמין! לילה טוב
ענת...רננית.....יא מבריזניות שכמותכן

עָנת

New member
ענת מאתמול עומדת בפינה.............

אילנית
רציתי להגיע. אבל רומי שלי מקוררת ומצוננת מאוד. ולא מתאים להוציא אותה בשעות הערב. טוב ,יהיו עוד מפגשים
בטוחה שהמפגש היה מקסים כהרגלו
את זיו פניה של רומי תראו בלייב אני מבטיחה

../images/Emo140.gif תודה על הצצה חטופה...

יקיריי,(מירבי, תפסתי ותפסתי אני לולה 7... עוד היחידה..) זו אני האינדיינית מלי מנתניה, ולמי שלא הצליח או שסתם לא היה בא לשמוע אותי אז אני רווקה ,חד הורית יש לי ילדה בת שנה ו8 (ברזילאית משהו..). בשלב הנוכחי של חיי לא עובדת אבל מחפשת (HELP) עברתי דירה לפני 5 דקות בערך... בקיצור אני די מתחילה כמעט הכל "חדש" בחיי וכן גם הפונדקאות. ראשית הרשו לי להסיר את הכובע בפני כל אחד ואחת מכן על מס' דברים והראשון שבהם הוא ההחלטה לעשות צעד אמיץ שכזה, צעד שבסופו התגמול אינו בר השוואה. ואני מדברת על 2 הצדדים הזוגות והפונדקאיות כי אייך שלא יהיה אנחנו בראש ובראשונה צוות, יד ביד.. רק שאנו מפנים עוד איזו יד אמצעית, אחת שקופה למירבי אתם יודעים נו, זו שמחזיקה לנו את הנר..את הלהבה בוערת בצבע הנכון.."הגלגל השלישי" והאמינו לי היא ממש לא ספייר... כשהצגתי את עצמי ניסיתי להגניב מבטים אל כל אחת מכן (אם יש כאן אבות לעתיד סילחו לי, הכוונה גם אליכם רק ש..) רציתי להביט בעיניים ולנחש איזה סיפור מסתתר לו שם. כמובן שלא הצלחתי, ההתרגשות שאחזה בי עיוורה אותי לחלוטין. אני מתארת לעצמי שהרבה הגיעו חלקם בעלי חששות חלקם בטוחים בעצמם, אפילו אולי גאים כבר באותה פונדקאית שילדם שוכב בבטחה אצלה בבטן,מחכים לרגע המיוחל.. כולי תקווה שעשיתם היכרות עם "הבומים" שבבטן כי באותו רגע מיוחל "הבומים" לא יתנו לכם מנוח (ואני ממש לא מתכוונת לצירים, אלא להתכווצויות המשונות עם החיוך) רגע אחרי שכולם סיפרו מי ומה מצאתי את עצמי מתבוננת (בעיקר על העוגות..) בכן ויודעת שאני עושה את הדבר הנכון ביותר. לראת אנשים מחוייבים כל כך לאותה מטרה זה פשוט מראה מלבב. שניות אח"כ מצאתי את עצמי מציעה קפה לזה, עוגה להוא, מחבקת כאן, מפטפטת שם, רצה לילדים (שאגב יש רק מילה אחת לתאר אותם - מעצימים) רודפת אחרי מים חמים, מבלבלת לאורית במוח על ניירת, מפטרלת בבית כאלו היה שלי. (עוד יהיה דומה לזה ועם בריכה, טוב נו אולי גם כלב..) זה בדיוק המקום לומר תודה מיוחדת למירב שבכל פעם שאני רואה אותך אני מבינה שיש עוד אנשים שאכפת להם, ולחיים הנהדר שרץ כל הערב משחת הדרכה להבאת מים רותחים לקפה, לניקיון ולא שכח לשניה חיבוקים לאורחים, לבנות שי לי וליבי על שבכל זאת יחד איתכם פתחו לנו בית כזה חם. (וכן שי לי אני זוכרת את מתגעגעת..תזכרי אתהוילונות..) והכיבוד הטיעם שלכבדו הפסקתי לאכול מאתמול, תגידו פשטידת בצל של מי? מתכון דחוףףףףףףףףףףףףףף זהו חברים, עד לפעם הבאה...מקוה לשמוע מכם... נ.ב - (אני יודעת שמקומו בסוף..) יפעת היה לי העונג להכיר אותך ואת אורי ושחר בבקשה תתחילי להכין נדוניה.. תמי את נראית נהדר, אורית נו כבר, ובכלל, תודה. שלכם, (למרות היכרות קצרצרה עם חלקכם) מליXXX

מירבי*

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

יקירתי, איזה כיף שאת כאן!!!! תודה שבאת והיית מקסימה כהרגלך, מקווה שההופעה שלך כאן היא לא חד פעמית וזכרי- פורים עליך!!! נשיקות ושבת שלום.

מצטרפת לתודות ../images/Emo13.gif

תודה למירב ולחיים על הערב הנפלא. כל כך מחזק שוב לראות את כל האנשים שנמצאים איתנו, ממש באותה סירה, וכמובן את אלה שזכו כבר להטיל עוגן ולעלות על החוף
... ולשתי הפונדקאיות הנפלאות שעומדות ללדת ממש בכל יום אתן נראות נפלא!! אשרכן שזכיתן למעשה נאצל כל כך, מחזיקה אצבעות ללידה קלה ומהירה. מגיע לכן! "חייכו הכל לטובה" שמחתי להכיר אותך, המון הצלחה בתהליך! ולקרן הפונדקאית שלנו, האחת והיחידה - היה כיף להפגש (אפילו שזה היה קצר מדי
)

מירבי*

New member
תודה לכולם../images/Emo24.gif

תודה לכל הזוגות והפונדקאיות היקרים שהגיעו למפגש, שפתחו את ליבם בפני כולם, ששיתפו וסיפרו, שהכינו מטעמים, שטרחו להגיע מכל קצוות הארץ. התרגשתי מכל אחד ואחת מכם, מהסיפורים שאני מכירה ובכל זאת מתרגשת בכל פעם מחדש. אוהבת אתכם

../images/Emo7.gifאיזה בעסה שהפסדתי

הלוואי שהייתי יכולה להבריז... אני משלשום עם וירוס של שלשולים שהתיש אותי לגמרי.
מירב וכל חברותיי כאן אתן יודעות כמה דיברתי על המפגש וכמה חיכיתי לו! אוףףףףףףףף
איך הוא הגיע בזמן לא נכון. אתמול כל הבוקר נחתי בין ריצה לריצה לשרותים בכדי להבריא לקראת הערב. הלכתי לאזכרה של אחות של בעלי ב16:00 שבנסיעה של 20 דקות עשיתי 2 עצירות בתחנת דלק כדי.... ועדיין לא הסכמתי לוותר על המפגש!!! עלינו להוריו של החצי ושם כבר הרגשתי שאני חייבת לעשות החלטה והיא הייתה קשה
- מירב תאמיני לי שהיה לי ממש קשה להתקשר ולומר שלא אוכל להגיע. חשבתי עליכם כל הערב ובמיוחד על החיבוקים של כולכן אליי ולאליכן שחיכיתי להם כל כך
היום לחשו לי 2 חברותיי מכאן שהיה מהמם ומרגש!!! זה היה לי ברור
מאחלת לכן שבת שלום
ומקווה שבמפגש הבא כל אחת תתקדם צעד אחד לפחות לעבר המטרה

למעלה