שרשור צומי

מיוש94

New member
../images/Emo24.gifשרשור צומי../images/Emo201.gif

עכשיו כשהתחיל בית ספר אני בטוחה שיהיה הרבה מה לכתוב חחח

אז בתור התחלה, פריקה קטנה D:

החליטו לשנות כמה חוקים בבגרויות שזה מ=מ=ש מעצבן שתמיד שאנחנו באים משנים/מוסיפים דבררים! כמו בבגרויות .. פתאום עושים 2 יחידות לשון גם בי'א (תמיד היה רק בי' ) ומלאלאלאלאלא דברים דפקו אותנו !/= איזה עצבים .

מיוש94

New member
צומי דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףף

יש לי מלא שיעורים באזרחות למחר ואין לי כח לעשות!!זה משעמם מידי!!! ואתמול היה לי שיעור ספורט וכל הגוף כואב לי!!הוא פשוט צועק ה-צ-י-ל-ו דדדדדדדדייייייייייייייייייי נמאס לי!!!!אני לא יכולה לצחוק למה הבטן כואבת לי מהכפיפות בטן והידיים כואבות לי מהשכיבות צמיחה והרגליים מהריצות והגב?!הגב כואב לי מכל זה...

מיוש94

New member
אני רוצה להיפרד מכולכם!

יכול להיות שאחרי יום רביעי לא נהיה פה אז רק תדעו שאהבתי את כולכם ושהייתם אחלה אנשים!!! **ולמי שלא מעודכן:ביום רביעי יתחיל באירופה הניסוי היומרני והיקר אי פעם:שחזור תנאי המפץ הגדול.המתנגדים:הניסוי ייצור חור שחור ענקי שיבלע את כולנו.התומכים מרגיעים:אין כל סיבה לחשוש,וסוף סוף נדע איך נוצר הועלם. זה ציטוט מעיתון ידיעות של אתמול הלכתי לקחת משו מהדואר..מי יודע...אולי זאת תהיה הפעם האחרונה שאני יחכה את התור הארוך של הדואר

../images/Emo7.gif

אני מפחדת מזה כמו תינוקת חיחחח אבל איזה קטעים היה היום בגלל זה D: אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא סההר שמררי עלליייייייי אני אוהבת אותכםם אם לא יצא לי להגיד לכם את זהה חחחח

אני עושה בביייביסיטטר חחחחח

וכואבת לי הבטןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן וחםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

מיוש94

New member
את ממש כלבה קטנה../images/Emo7.gif../images/Emo3.gif

גם מרוויחה כסף וגם לא מדברת איתי!! מה קרה?!פתאום התעשרת שכחת מי גידל אותך?!
אני מתגעגעת!!

מיוש94

New member
צריכה שתעזרו לי חח

עוד חודש פחות יומיים יש לי יום הולדת 14 וחברה שלי כל הזמן שואלת אותי מה אני רוצה כי אם אני לא יגיד לה לא תהיה מתנה()אבל אני לא יודעת מה אני רוצה!
מה הייתם מבקשים ליומולדת?

עצצבנייתתתתתתתתתתתתתתת

וועדיין כואבתת לי הבטןן זהה מחלה אצללי כל הזמן כואבת לי הבטןן DDDDDD: ואישתיי אני חושבת לך על מתננה חח

איישתתי דחוףףףף

כמה חמודהה הייא? ננכוןן ??????? רק אני והיא נביןן כפפרה עלייה המושלמתת הזאתת DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD: חחחחחחח

טוב שמעו אני מטומטמתת רשמיתתת

אישתתי זה בגלל השקדים בושת DDDDDDDDDDDDDDDDDDD: אני רעבה איך שאני נכנסת למטבח בא לי להקייא חחחחחחחחחחחחח התפפגרתתי זזו, למיש'ו יש מספר של פסיכיאטטר ?

למעלה