החליטו לשנות כמה חוקים בבגרויות שזה מ=מ=ש מעצבן שתמיד שאנחנו באים משנים/מוסיפים דבררים! כמו בבגרויות .. פתאום עושים 2 יחידות לשון גם בי'א (תמיד היה רק בי' ) ומלאלאלאלאלא דברים דפקו אותנו !/= איזה עצבים .
יש לי מלא שיעורים באזרחות למחר ואין לי כח לעשות!!זה משעמם מידי!!! ואתמול היה לי שיעור ספורט וכל הגוף כואב לי!!הוא פשוט צועק ה-צ-י-ל-ו דדדדדדדדייייייייייייייייייי נמאס לי!!!!אני לא יכולה לצחוק למה הבטן כואבת לי מהכפיפות בטן והידיים כואבות לי מהשכיבות צמיחה והרגליים מהריצות והגב?!הגב כואב לי מכל זה...
יכול להיות שאחרי יום רביעי לא נהיה פה אז רק תדעו שאהבתי את כולכם ושהייתם אחלה אנשים!!! **ולמי שלא מעודכן:ביום רביעי יתחיל באירופה הניסוי היומרני והיקר אי פעם:שחזור תנאי המפץ הגדול.המתנגדים:הניסוי ייצור חור שחור ענקי שיבלע את כולנו.התומכים מרגיעים:אין כל סיבה לחשוש,וסוף סוף נדע איך נוצר הועלם. זה ציטוט מעיתון ידיעות של אתמול הלכתי לקחת משו מהדואר..מי יודע...אולי זאת תהיה הפעם האחרונה שאני יחכה את התור הארוך של הדואר
אני מפחדת מזה כמו תינוקת חיחחח אבל איזה קטעים היה היום בגלל זה D: אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא סההר שמררי עלליייייייי אני אוהבת אותכםם אם לא יצא לי להגיד לכם את זהה חחחח