שרשור חדשים

1ספירוש1

New member
היי..חדשה ושאלה..

היי.. אני חדשה.. קוראים לי ספיר ואני בת 14.. יש לי שאלה איך קוראים באנגלית לשיר ממריאים? אשמח לתשובהה.. ומקווה להשתלב מהר.. ספירר

venesa19

New member
אני חדשה..

אמרתי שאני חדשה והכל למה אף אחד לא התייכס אלי? אני רוצה להיות חברה אצלכם או איך שאתם לא עושים את זה

Hilary דאף

New member
חדשה [:

היי , אני חדשה ^^ קוראים לי מור ואני בת 12 , מממ , ישלי קומונה על אשלי טיסדייל ... מי שרוצה - http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=28253&smsMsg= מתה על זאק ואשלי
מתעבת את ונסה !!!
ראיתי כבר היי סקול מיוזיקל בחו''ל , הסרט האהוב עליי
סוואו , ממ מקוה להשתלב מהר ... אה , ד''א - ראיתי ת'קליפ של גילת הלל ל-Breaking Free זה כ"כ לא המילים |: נו טוב , אין על זאק [חייבים להודות שוונסה שרה יפה , לא יותר מזה] ! לאב יא 33>

היי כולם

שמעו... אהה יש אתר של אשלי טיסדלו ונראה לי שוונסה מגיבה שם לבלוגים אבל הוא באנגלית כמובן .. ואשלי כנראה גם עונה הכתבות היא : www.ashleymusic.com יאללה ביי לילהטוב

היי אני חדשה

ואני מתה על היי סקול מיזיקל...ביום חמישי(מחר) זה קורה....בשעה 19:00 הסרט ששיגע את כל העולם מגיע לישראל!!!

ZivMusic

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני זיו לשיר קוראים breaking free השתלבות נעימה

Efrat K

New member
למה כולם שונאים את ונסה?מה היא עשתה לכם?../images/Emo6.gif

1ספירוש1

New member
שאלה אחרונה..

יש בארץ די וי די של הסרט? ואם לא ..הוא יגיע מתישהוו?

היי אני דניאל..

אני גם דיחדשהפה אני בעך שלושה ימים פה.. אני בת 14 גם.. וראיתי את הסרט 1 ואת 2...וני הכי אוהבת את זאק שם.. ואשלי וונסה גם.. וזהו..תמשיכו את השרשרת..

למעלה