שרשור הפרק היומי! 4-8-11

תראי...

אם היית הולכת למסעדה, ומגישים לך שם רק פילה של דג. בלי כלום מסביב. לא היית מתאכזבת? המנה שהוא הוציא הייתי שמחה לשלם עבורה כל מחיר בכל מסעדה. חצמיזה אני אישית חושבת שגספצו זה אחלה ליוו לדג, כי הוא לא מבושל ומאוד מקל ומרענן. חוצמיזה שני, אפשר לתת ביקורת בונה ולומר שהצלחת עמוסה מידי, עדיין מה שקובע זה הטעם ופה הוא שיחק אותה. להכישל מתמודד בגלל עומס במנה שהיא טעימה בכל אופן? קצת מאולץ, לדעתי... ולגבי סמדי בומבה.. אני לא יודעת, אני לא מבינה למה האישיות משחקת כאן תפקיד כה מהותי. ראיתי גם את מאסטר שף של ארצות הברית ושם זה בישול נטו.. חבל לי שלא נמצדים לפורמט יותר :)

Haad Yao

New member
לא, מה פתאום רק פילה

פשוט משהו לא הסתדר בצורת ההגשה הזו. "עמוסה מדי" - הכוונה לא הייתה לריבוי מרכיבים אלא לכך שהם לא כל כך אינטגרטיביים. אבל אני מסכימה עם פפוריין, שמוקדם מדי להערות בסגנון הזה כשמעבירים מנות כמו פול מהקופסא או (חדש) עוף בתנור שלא בושל מספיק.

peporain

New member
הבנתי למה התכוון אייל בנוגע למנה של הדייג

אופן הרכבת המנה והגשתה, גספצ'ו שהביא בכוסית, מנה ששם בצלחת קינוחים שהייתה גם צפופה מדי להכיל את הכל... אבל אכן מפתיע שהם מדברים בשלב זה על פלייטינג, זה לא אמור לעמוד עכשיו על הפרק. במיוחד איך שאת אומרת - אחרי שהעבירו את איש השימורים. כנראה רצו ליצור מתח סביב הבחור שלעניות דעתי אכן יש לו טעם וגישה נכונה

Mominit

New member
../images/Emo15.gifפרק מאכזב ביותר../images/Emo4.gif

היו אתמול מנות פשוט מזעזעות חוץ מהדייג מחיפה עם הלוקוס הלבן והכבד שהגיע לו לעבור ולא הבנתי מה בדיוק ההתלבטות ( בטח יביא מלא מתכונים טעימים של דגים...
) והטייס משוהם עם הריזוטו. היה פשוט אוכל מגעיל לרוב המתמודדים במיוחד הבחורה בשיער הקצוץ עם הביצה החיה שהיא פיזרה מעל הבשר...

peporain

New member
אני בד"כ לא אומרת "איחס" על אוכל

זאת הייתה מפעמים בודדות שאמרתי..... מסכימה איתך שהבשר הזה היה נראה די לא אכיל לטעמי...

Mominit

New member
../images/Emo15.gifהאמת אני מאלה שלא אוכלים בשר נא

או דג נא אז קל להגעיל אותי בסוגי מזון האלה...

פרק טוב מאוד.

מלבד זה שהיה לי קשה לראות בשר בתשעה הימים, כשאינני אוכל בשר.

peporain

New member
יועץ השקעות שהכין עופיון בתנור

במקרה ראיתי ביום שישי בערב תוכנית על המתכונים של מאסטר שף, שם הבחור הסביר שלהכנת העוף צריך להשרות אותו במרידנה כשעתיים. השאלה הגדולה... זה לא היה אמור להיות אודישן בהפתעה? או שיש לו באופן קבוע בבגאז' של האוטו עופיון מושרה במרינדה, למקרה שחיים כהן יבוא?... די שעשע אותי... אפילו יותר מהעובדה שהעבירו אותו למרות שהעוף לא היה מוכן עד הסוף כי הייתה רק שעה לבישול המנה. מצד שני, המרינדה דווקא נשמעה מעניינת - אוהבת שילוב של נענע בבישול. נו, שיין...

Haad Yao

New member
כן, הא?

הנבחנים האחרונים בחוץ אפילו לא מעמידים את פני המופתעים...

יאאאא את צודקת!!

חחח איזה כייף לגלות טעויות כאלו, הא? מזכיר לי את התכנית שהייתה בערוץ 10 עם ניר צוק ש"מפתיע" אנשים והולך לבשל אצלם ממה שיש בבית. אז תמיד בסוף יש שם קטע שהוא "קופץ להביא קינוח מתאים בול לארוחה" מהקונדיטור דודו אוטמזגין, ומבקש מכולם לבנתיים לערוך שלוחן ולחכות לו. בפועל ברור שזה צולם לפני, פעם אחת הם העלו שם מתכון של מוס שדרש קירור של לילה שלם...

למעלה