שרשור הכרות!

../images/Emo24.gifשרשור הכרות!../images/Emo24.gif

בשבילללללללל כול החדשות שפההה=]]]] שנכיר יותר טובבב אני מבקשת לא להגיבבבב שום דבר אחר חוץ מהנושא הזה=] שם פרטי: משפחה: איסיקיו: מסנג'ר: כיתה: מי את הכי אוהבת מהבויז: תמונה שלך עצמך עם את רוצה: תמונת שבוע מי שבאלך: זהו מקווה שככה נכיר יותר טוב=]]]

../images/Emo110.gifעונה=]]]

שם פרטי: ספיר=דמושית=] משפחה: קנפו איסיקיו:251713457 מסנג'ר: [email protected] כיתה: ט' מי את הכי אוהבת מהבויז:אדם
תמונה שלך עצמך עם את רוצה: תמונת שבוע מי שבאלך

../images/Emo110.gifאופס בנות כנסו../images/Emo70.gif

התבלבלתיי אי אפשר לשים 2 תמנוות ביחדדדדד אזז או שתשימו תמונה רק של עצמכםםם ובתגובהההה הבאה תשימו תמונת שבאלכםם או רק של עצמיכםם טוב???=]] שחף?!יפשלי???אני כ"כ אוהתבותך צ'וצ' יפשלייי
מי אוהב אותך יותר ממני מי מי??רק אני חח כפרעליךך חיימשליי
=]

../images/Emo110.gifלא להגיב שחוש!

מארתי לא להגיבב סתם דבריםםם בנות אני שוב אומרת לא להגיד שגם השרשור הזה לא יתקלקללל=\\\\\ שחףףף נננצל תתגובהה אני חולה עליך צ'וצ' שלייי לא להגיב יותר!

אנייי

שם פרטי: חני משפחה: מלכה איסיקיו: 378407990 מסנג'ר: [email protected] כיתה: ו' מי את הכי אוהבת מהבויז:
אדם
תמונה שלך עצמך עם את רוצה: תמונת שבוע מי שבאלך:
אדם שלייי

../images/Emo110.gifחני????

אמרתי שעדיף לשים תמונה של עצמךךך מסתם תמונה לא משנה עם יש לך תמונה של עצמךך תשימייייייי עכשיווו עם לא אל תגיבייי לי פע!!!!!!!!

עונה :C

שם פרטי: עדי משפחה:שריקי - כולם קוראים לי יוסף ! אפילו המורה שלי חיחיחיחייחי איסיקיו:212734271 מסנג'ר:[email protected] כיתה: ז' מי את הכי אוהבת מהבויז:אדםםםם - דושווני שלי !! תמונה שלך עצמך עם את רוצה:אינלי בעיה לשים אבל זה לא מעלה לי :( תמונת שבוע מי שבאלך:יש לי אבל אמרתי ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ** אני מוסיפה אחד ** אני - ד ו ש ו נ ת !!

רוצות לראות אותי? כנסוו

http://www.showme.co.il/picture.asp?u=doshonet&album=139555&pid=3712304 קישור מהשואו מי שיללי ..... כי התפוזבלל הזה לא מעלה לי תמונה =/ ואינלי מושג איך עושים קישור ... :{

../images/Emo15.gifאניניניני . [[:

שם פרטי: מיכל משפחה: מתן תורה - סקעת . [[; איסיקיו: 348876795 מסנג'ר: --- אין --- כיתה: ט' מי את הכי אוהבת מהבויז: אני כבר לא כ"כ אוהבת .. אבל ערן ואדם נחמדים . [[; תמונה שלך עצמך עם את רוצה: אני יעלה בקישור בהודעה הבאה , תפוז הזבל לא מעלה לי . |: תמונת שבוע מי שבאלך: כנ"ל .

../images/Emo85.gifענה :)

שם פרטי: שני משפחה: אלמווריש :) [ אני לא אומרת כאןן את השם האמיתי ] איסיקיו: 349135571 מסנג'ר: [email protected] כיתה: ט' מי את הכי אוהבת מהבויז:
אוושרריי
תמונה שלך עצמך עם את רוצה: = תמונת שבוע מי שבאלך: =

../images/Emo210.gifאני :)../images/Emo210.gif

שם פרטי: דילב :] משפחה: עלמני-לוי איסיקיו: 289539227 מסנג'ר: [email protected] כיתה: ט' מי את הכי אוהבת מהבויז:
אביחי
תמונה שלך עצמך עם את רוצה:

../images/Emo210.gifהתמונה השניה

ספיר הרסת לעצמך ת'שירשור :\ ואם אין לכם תמונה לשים אל תשימו. :|

../images/Emo109.gif עונה

שם פרטי: שירלי משפחה: נחום יוסף איסיקיו: 215389917 מסנג'ר: אין כיתה: ח מי את הכי אוהבת מהבויז:אדם תמונה שלך עצמך עם את רוצה: תמונת שבוע מי שבאלך:

למעלה