His latest flame
New member
../images/Emo24.gif שלום לכם
ובכן, כידוע לכם בחר הפורום להתרכז החודש - חודש נובמבר, בשנת 1958. נתבקשתי גם אני לשלב קטעי וידאו רלוונטים מאותה שנה. אלביס אומנם כיכב והיה בשיאו, אך לצערי, קשה מאוד למצא קטעי וידאו מצולמים מאותה שנה, למעט מהסרט king creole, שהריי באותה שנה התגייס אלביס לצבא "הדוד סאם". האמת היא שבשבוע שעבר דווקא כן הבאתי בפניכם קטעי וידאו ביתיים שצולמו באותה שנה, ואתה מוזמנים להציץ בהם שנית.... אך עבר שבוע מאז ו... צריך לספק סחורה חדשה ואני לא מתחמקת
לכן - לכל אלו שראו ורוצים להיזכר ולכל אלו שלא ראו ורוצים ...לראות,
אני "מקשרת" אתכם השבוע לטריילר של הסרט king creole (מן פרומו...). ובכן - סקירה קצרה: הסרט king Creole יצא לאקרנים ב4 ביוני שנת 1958. אלביס נאלץ לדחות את גיוסו לצבא באישור מיוחד היות והיה עליו לסיים את הצילומים לסרט.... המפיק היה האל ווליס, הבמאי מייקל קורטיז - בחברת פרמאונט. לצידו של אלביס שיחקו השחקניות דולוריס הארט וקרוליין ג'ונס. הסרט נחשב לסרטו הטוב והרציני ביותר, ואלביס עצמו ציין כי זהו הסרט החביב עליו ביותר מכל סרטיו. לא פעם שמעתי כי התפקיד יועד במקור לג'ימס דין, אך היות ונהרג בתאונת דרכים לפני תחילת הצילומים, לוהק אלביס לתפקיד במקומו (לאחר שנעשו שינויים בתסריט.... - אני מניחה שג'יימס דין לא ידע לשיר כמו אלביס
). בסרט שובצו שירים רבים: "King Creole," "Trouble," ," "Crawfish," "Steadfast, Loyal and True," "Lover Doll," "Dixieland Rock," "Young Dreams"; "New Orleans," "Don't Ask Me Why," and "As Long As I Have You" והשיר "Hard Headed Woman" - שצעד בראש המצעד האמריקאי. הסרט מגולל את סיפורו של נער, בן למשפחה קשת-יום, שהופך לזמר במועדוני לילה ביו אורלינס ומסתבך בעולם הפשע. אני לא אגיד יותר מזה! לכו ותראו אותו בעצמכם!
ובכן, כידוע לכם בחר הפורום להתרכז החודש - חודש נובמבר, בשנת 1958. נתבקשתי גם אני לשלב קטעי וידאו רלוונטים מאותה שנה. אלביס אומנם כיכב והיה בשיאו, אך לצערי, קשה מאוד למצא קטעי וידאו מצולמים מאותה שנה, למעט מהסרט king creole, שהריי באותה שנה התגייס אלביס לצבא "הדוד סאם". האמת היא שבשבוע שעבר דווקא כן הבאתי בפניכם קטעי וידאו ביתיים שצולמו באותה שנה, ואתה מוזמנים להציץ בהם שנית.... אך עבר שבוע מאז ו... צריך לספק סחורה חדשה ואני לא מתחמקת