שלום לכולן

inbalmom

New member
../images/Emo24.gifשלום לכולן

לא ממש חדשה פה אבל חוזרת בכוחות מחודשים ..... אני בת 34 לאחר הפלה , 2 הזרעות שכשלו ועכשיו בדרך לצילום רחם !!! ספרו לי מה זה והאים זה כל כך נורא כמו שמספרים טיפים יתקבלו בברכה כל טוב ושבת נפלאה

צוקה1

New member
בהצלחה בצילום ובטיפול מקפיצה עבורך

-יש בנות שתדענה להסביר לך טוב ממני.צוקה

טיפטיפ29

New member
בקשר לצילום רחם...

זה בכלל לא נורא, אתמול במפגש שהיה כולן דיברו על החוויה הזו, ממש השמיצו את צילום הרחם. אמנם זה לא תענוג גדול, אבל אני גם ממש פחדתי, וזה ממש לא נורא, יש רק לשניה אחת כאב קטן, וזה מיד עובר, תחשבי על זה שזה בדיוק כמו זריקה, פעם חשבנו שזה בלתינסבל והיום אנחנו עושות את זה כל בוקר, תוך כדי צחצוח שיניים, נעילת נעליים, מי היה מאמין... בדיוק אותו דבר.

צילום רחם והמפלצת הנמוכה..

קודם כל זה באמת לא נורא והמפלצת התגלתה אומנם כלא ממש ידידותית אבל גם לא ממש עוינת.. קצת לא נעים והופ עבר. חוצמזה כדאי לך לעשות חיפוש (בסרגל למעלה) תמצאי המון המון תגובות בנושא וגם כמה טיפים. בהצלחה!

ellieg

New member
אצלי זה לאמ היה נורא

רק כצת מביך. 3 אנשים בחדר: רופא שמבצע, טכנאי רנטגן והבחורה שמחזיקה את האור (אבל שם בעיקר בשביל הנוכחות). ובעיקר לשבת יותר מדי זמן עם רגלים פתוחות. בשבילי זה היה יותר טראומה נפשי מאשר פיזי, אבל מי המטלות שחייבים לעבור בחיים. הבנתי שנשים עם חצוצרות סתומות זה כואב.

חגית6

New member
גם לי לא כאב

אני לקחתי טיפות אופטלגין כחצי שעה לפני הבדיקה. ממליצה על ד"ר טוגנרייך. בהצלחה

h i l a l

New member
לא כל כך נורא../images/Emo13.gif

עברתי צילום רחם לפני שבועיים ובאמת ממש לא נורא,לא כאב בכלל גם לא אחרי ממליצה בחום על דר' טוגנרייך מאוד בהצלחה.

einav8

New member
מוסיפה שאלה - האם משהי עברה 3

צילומי רחם בחצי שנה? האם יש בעיה עם ריבוי צילומי רחם???

זקיקית

New member
גם אני עברתי

את עשויה להיות חלשה ומסוחררת מעט אחרי, אז כדאי שילווה אותך מישהו. חוץ מזה זה פרוצדורה שעוברת. אצלי התגלתה גם חסימה בחצוצרה, אז ניסו לצנתר את זה במקום, אבל ללא הצלחה. זה לא נעים, אבל זה נגמר מהר. בהצלחה, ובעיקר הריון מהיר.

צילום רחם

הפחד גדול מכאב הצילום עצמו. עברתי זאת, מעט כואב אך לא נורא. ניתן לסבול. משך הבדיקה הינו 5 דקות. לדעתי הזריקות המתמשכות הרבה יותר כואבות, אז עם עמדת בזה בגבורה... תעמדי גם בצילום. זכרי תמיד מהי המטרה שלשמה אנו סובלות . מאחלת לך שיעבור בקלות ובהצלחה.

למעלה