שלום לכולם!

../images/Emo8.gif

1) האם את/ה יודע מהו פפראצ'י? כן 2)בעד פפראצ'י או נגד? גם וגם.. צריך שהיה פפרצי כדי שניתעדכן אבל שהם לא יחדרו להם יותר מידי לפרטיות... 3) מיהו לדעתך ה"סלב" הכי מבוקש כיום ע"י הפפראצ'י? לא יודעת.. אולי בר רפאלי וליאונרדו 4) אם היית/ה פפרצ'י את מי היית רוצה ללכוד בעדשתך? בר רפאלי המדהימה! וטל אלון! 5)מיהו קהל היעד של הפפראצ'י? אנחנו 6) פפראצ'י = מציצנות לדעתך? קצת 7) מה יותר "חשוב" לדעתך? זכות הציבור לדעת או הזכות לפרטיות? הפרטיות 8)מה היה /לא היה קורה ללא הפפראצ'י? לא הינו מתעדכנים על האנשים שאנחנו מעריצים..

hilonet14

New member
עונה :)

1) האם את/ה יודע מהו פפראצ'י?יודעת 2)בעד פפראצ'י או נגד? נגד 3) מיהו לדעתך ה"סלב" הכי מבוקש כיום ע"י הפפראצ'י? נראה לי בריטני 4) אם היית/ה פפרצ'י את מי היית רוצה ללכוד בעדשתך? אממ לא הייתי רוצה תאמת 5)מיהו קהל היעד של הפפראצ'י? אנחנו 6) פפראצ'י = מציצנות לדעתך? כן 7) מה יותר "חשוב" לדעתך? זכות הציבור לדעת או הזכות לפרטיות? פרטיות 8)מה היה /לא היה קורה ללא הפפראצ'י? אין לי מושג

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif עונה ~

1) האם את/ה יודע מהו פפראצ'י? כן. 2)בעד פפראצ'י או נגד? בעד ונגד, בעד כי זה נחמד לפעמים לצלם והכל.. אבל נגד כי כבר חודרים לפרטיות. 3) מיהו לדעתך ה"סלב" הכי מבוקש כיום ע"י הפפראצ'י? נינט ובריטני ספירס. 4) אם היית/ה פפרצ'י את מי היית רוצה ללכוד בעדשתך? רן דנקר
וג'רארד ווי. אבל זה כבר חלום D: 5)מיהו קהל היעד של הפפראצ'י? רכלנים D: 6) פפראצ'י = מציצנות לדעתך? כן. 7) מה יותר "חשוב" לדעתך? זכות הציבור לדעת או הזכות לפרטיות? הזכות לפרטיות. לפעמים אני מנסה לשים את עצמי במקום הסלבס, זה מעיק לפעמים. 8)מה היה /לא היה קורה ללא הפפראצ'י? לא היינו יודעים שבריטני ספירס עשתה קרחת.

../images/Emo42.gifפפראצי ../images/Emo98.gif

1) האם את/ה יודע מהו פפראצ'י? כן 2)בעד פפראצ'י או נגד? נגד 3) מיהו לדעתך ה"סלב" הכי מבוקש כיום ע"י הפפראצ'י? ליאו ובר.. 4) אם היית/ה פפרצ'י את מי היית רוצה ללכוד בעדשתך? אבריל לאבין 5)מיהו קהל היעד של הפפראצ'י? סלבס 6) פפראצ'י = מציצנות לדעתך? כן 7) מה יותר "חשוב" לדעתך? זכות הציבור לדעת או הזכות לפרטיות? הזכות לפרטיות 8)מה היה /לא היה קורה ללא הפפראצ'י? היו הרבה אנשים משועממים, סלבס עם חיים יותר טובים וגם כמה צלמים חסרי עבודה..

shaharrr53

New member
עונה../images/Emo13.gif

1) האם את/ה יודע מהו פפראצ'י?כן 2)בעד פפראצ'י או נגד?בעד 3) מיהו לדעתך ה"סלב" הכי מבוקש כיום ע"י הפפראצ'י?בר רפאלי 4) אם היית/ה פפרצ'י את מי היית רוצה ללכוד בעדשתך?בר רפאלי 5)מיהו קהל היעד של הפפראצ'י?כל מי שרואה את אותם תמונות 6) פפראצ'י = מציצנות לדעתך?כן 7) מה יותר "חשוב" לדעתך? זכות הציבור לדעת או הזכות לפרטיות?זכות לפרטיות 8)מה היה /לא היה קורה ללא הפפראצ'י?צלמי ראש 1 לא יתפרנסו

Volldemort

New member
עונה

1) האם את/ה יודע מהו פפראצ'י? כן 2)בעד פפראצ'י או נגד? נגד 3) מיהו לדעתך ה"סלב" הכי מבוקש כיום ע"י הפפראצ'י? בתקופה האחרונה- בר וליאונרדו, בכלליות- נינט 4) אם היית/ה פפרצ'י את מי היית רוצה ללכוד בעדשתך? נינט 5)מיהו קהל היעד של הפפראצ'י? סלבס סלבס ועוד פעם סלבס 6) פפראצ'י = מציצנות לדעתך?
7) מה יותר "חשוב" לדעתך? זכות הציבור לדעת או הזכות לפרטיות? תלוי באיזה נושאים, בקשר לפפראצי זכות הפרטיות. 8)מה היה /לא היה קורה ללא הפפראצ'י? שום דבר מיוחד. לא נראה לי זה מועיל במשהו חוץ מעוד כמה עמודים ב"פנאי פלוס"

2eye

New member
אני D:

1) האם את/ה יודע מהו פפראצ'י? כן... 2)בעד פפראצ'י או נגד? במידה... 3) מיהו לדעתך ה"סלב" הכי מבוקש כיום ע"י הפפראצ'י? לא יודע, לפני כמה שבועות זו הייתה בריטני. 4) אם היית/ה פפרצ'י את מי היית רוצה ללכוד בעדשתך? מישהו מעניין. 5)מיהו קהל היעד של הפפראצ'י? בני נוער? 6) פפראצ'י = מציצנות לדעתך? מציצנות? כלומר? 7) מה יותר "חשוב" לדעתך? זכות הציבור לדעת או הזכות לפרטיות? הזכות לפרטיות... 8)מה היה /לא היה קורה ללא הפפראצ'י? לא יודע \=

פיכס

1) האם את/ה יודע מהו פפראצ'י?ודאי 2)בעד פפראצ'י או נגד? נגד. אולי בהתחלה זה היה חיובי, כי גילינו שפרסום לא הופך אף אחד לאלוהים, אבל אז זה נהיה מטופש וסתם פוגע. 3) מיהו לדעתך ה"סלב" הכי מבוקש כיום ע"י הפפראצ'י? בארץ? ללא ספק נינה. תמיד מחפשים אותה. 4) אם היית/ה פפרצ'י את מי היית רוצה ללכוד בעדשתך? הממ. זה לא מעניין S: אז אני אצלם אותם בבית קפה, מקסימום מתנשקים............................ 5)מיהו קהל היעד של הפפראצ'י?אנשים שהולכים נגד הזרם ועושים מהפכות ורעש. 6) פפראצ'י = מציצנות לדעתך? העובדה שקהל היעד של צלמי פפארצי הוא מפורסמים, והעובדה שהם נהנים מהצומי, לא עושה את זה לפחות חטטני ודוחה. 7) מה יותר "חשוב" לדעתך? זכות הציבור לדעת או הזכות לפרטיות? זכות הציבור לדעת? לדעת מה?! שנינה ויודה ישבו בארומה, ושבר מזיינת מהצד? 8)מה היה /לא היה קורה ללא הפפראצ'י? הממ. היו הרבה הרבה פחות אנשים מפורסמים.

D o R a S h A y

New member
פשש אחלה נושא

1) האם את/ה יודע מהו פפראצ'י? כן 2)בעד פפראצ'י או נגד? נגד 3) מיהו לדעתך ה"סלב" הכי מבוקש כיום ע"י הפפראצ'י? נראה לי שנינט (או בר וליאו בעעעע) 4) אם היית/ה פפרצ'י את מי היית רוצה ללכוד בעדשתך? אולי נינט.. או סינרגיה חחח 5)מיהו קהל היעד של הפפראצ'י? בעיקר נוער 6) פפראצ'י = מציצנות לדעתך?כן 7) מה יותר "חשוב" לדעתך? זכות הציבור לדעת או הזכות לפרטיות? פרטיות 8)מה היה /לא היה קורה ללא הפפראצ'י? היה יותר משעמם זה בטוח.. ואם לא היה פפראצ'י איך היינו יודעים מה נינט ויודה הזמינו בארומה?! חשוב מאוד...

D o R a S h A y

New member
השאלה האחרונה..

9) אם היתה לכם הזדמנות לפגוש צלם פפארצי מה תרצו לשאול אותו? למה הם (הצלמים) כל כך לחוצים על לתפוס מפורסם קונה בגדים או אוכל בארומה או... מפוצץ חצ'קון... מה הקטע?! הם כולה בני אדם.. מה זה נותן להם לעקוב עשרים וארבע שעות אחרי אנשים? אין להם חיים?

קספר07

New member
עונה ללפראצי

) האם את/ה יודע מהו פפראצ'י? כן 2)בעד פפראצ'י או נגד? אפשר לומר שנגד למרות שלפעמים אני קוראת/רואה 3) מיהו לדעתך ה"סלב" הכי מבוקש כיום ע"י הפפראצ'י? לא יודעת אולי נינט עדיין? 4) אם היית/ה פפרצ'י את מי היית רוצה ללכוד בעדשתך? אביב גפן 5)מיהו קהל היעד של הפפראצ'י? בעיקר נוער או אנשים משועממים 6) פפראצ'י = מציצנות לדעתך? כן ברור 7) מה יותר "חשוב" לדעתך? זכות הציבור לדעת או הזכות לפרטיות? פרטיות נו 8)מה היה /לא היה קורה ללא הפפראצ'י? היה יותר טוב לדעתי

../images/Emo80.gifצצ

1) האם את/ה יודע מהו פפראצ'י? כן. 2)בעד פפראצ'י או נגד? נגד. 3) מיהו לדעתך ה"סלב" הכי מבוקש כיום ע"י הפפראצ'י? בארץ? לא יודעת, בר רפאלי? חברה שלי גרה לידה ואומרת שהצלמים לא זזים משם. 4) אם היית/ה פפרצ'י את מי היית רוצה ללכוד בעדשתך? שלמה ארצי [סתם, נו.] 5)מיהו קהל היעד של הפפראצ'י? פאקצות? 6) פפראצ'י = מציצנות לדעתך? כן. 7) מה יותר "חשוב" לדעתך? זכות הציבור לדעת או הזכות לפרטיות? מה זכות הציבור לדעת, באיזה בית קפה הבנאדם ישב לפני שבוע? 8)מה היה /לא היה קורה ללא הפפראצ'י? מאיפה לי.

coullette

New member
=_=

היי אני עושה סקר/שאלון קטן לעבודה שלי אשמח אם תשתפו איתי פעולה! תודה מראש! נושא: פפראצי 1) האם את/ה יודע מהו פפראצ'י? כן 2)בעד פפראצ'י או נגד? נגד 3) מיהו לדעתך ה"סלב" הכי מבוקש כיום ע"י הפפראצ'י? נינט? 4) אם היית/ה פפרצ'י את מי היית רוצה ללכוד בעדשתך? אף אחד 5)מיהו קהל היעד של הפפראצ'י? ילדים קטנים,נשים שקוראות במגזינים של רכילות ורואות את התוכנית של גיא פינס 6) פפראצ'י = מציצנות לדעתך? כן 7) מה יותר "חשוב" לדעתך? זכות הציבור לדעת או הזכות לפרטיות? הזכות לפרטיות 8)מה היה /לא היה קורה ללא הפפראצ'י? מפורסמים היו יכולים לישון יותר טוב בלילה

נושבו

New member
עונה!

1) האם את/ה יודע מהו פפראצ'י
כן 2)בעד פפראצ'י או נגד
אממ עד גבול מסוים. אפשר מדי פעם לצלם מפורסם ברחוב אבל לא עד כדי חדירה לפרטיות, רדיפות והצקה. זה מעניין מאוד אבל זה מעצבן ומגעיל בטירוף לרדוף אחריהם. 3) מיהו לדעתך ה"סלב" הכי מבוקש כיום ע"י הפפראצ'י
נינט ויהודה כמובן. 4) אם היית/ה פפרצ'י את מי היית רוצה ללכוד בעדשתך
אממ מלי לוי. 5)מיהו קהל היעד של הפפראצ'י
בני נוער וילדות. 6) פפראצ'י = מציצנות לדעתך
כן 7) מה יותר "חשוב" לדעתך? זכות הציבור לדעת או הזכות לפרטיות
ברור שהזכות לפרטיות. 8)מה היה /לא היה קורה ללא הפפראצ'י
ללא הפפראצי לא היינו יודעים כלכך הרבה על המפורסמים, לא היו הרבה תמונות שלהם בעיתון ואפשר לומר שהיה די משעמם בלי הפפראצי בסופו של דבר חח..

מושמושה

New member
המפגש עם הצלם..הסיכום../images/Emo178.gif

יום שלישי בבוקר נסעתי ברכבת מב"ש לת"א פגשתי את ברק פכטר בתחנת הרכבת השלום.. לחצנו ידים חח הוא הביא לי קסדה ועלינו על אופנוע מטורף.. התחלנו לנסוע ברק אמר לי שהיום נסתובב בכל המקומות הכי מפורסמים בת"א.. בהתחלה עשינו סיבוב בכיכר המדינה בדקנו את השטח..לא היה אף אחד מוכר בחוץ חחח ברק אמר שהם ישנים בשעות כאלו(11:00!! זה לא מוקדם!!) משם עברנו לבתים של המפורסמים תחילה נסענו לביתה של אגם..רודברג אבל המכונית שלה לא היתה שם.. ז"א שהיא לא שם..(נ.ב אני חייבת לציין שהצלם"ברק פכטר" יודע כמעט את כל מספרי הרכבים של המפורסמים! זה מטורף את הסוג של האוטו וכו'..) משם עברנו לבית של שירי מימון פתאום הוא מבחין באוטו שלה..שהוא חונה לא כסדר על המדרכה הוא אומר לי איזה טוב זה יהיה אם אם יעבור פה פקח הוא לא הספיק להגיד פקח ופתאום הופיע פקח חחח הוא מיידשלח הודעה לשירי מימון שהיא עלולה לקבל קנס של 500 שקל וגרירה אם לא תרד למטה בדק' הקרובות כעבור חצי שעה היא יורדת והוא מצלם אותה כמובן.. ומשם עוברים לחוף הים בת"א חבר של ברק פתח חנות שייקים חדשה ורצה קצת פירסום אז נסענו לשם אכלנו שתינו צחקנו וקיבלנו הודעה שג' יפית אמורה לעבור ליידינו אחרי הליכת בוקר שלה... לאחר דק ספורות הצטרפו עוד 2 צלמי פפראצי מירושלים דיברנו איתם וראיינתי אחד מהם(דניאל כהן) השעה היתה כבר מאוחרת וג' כבר לא הופיעה אז המשכנו לכיכר המדינה לעשות סבב במספרות שמא יהיה שם מישהו מפורסם..עברנו אצל שוקי זיקרי.. להגיד בוקר טוב אצל מיקי בוגנים.. ברק התעייף אז ישבנו בקפה קפה.. ושתינו בחוץ.. פתאום אני רואה ג'יפ שחור עם לוחית זיהוי 777 באמצע וזכרתי שברק אמר שזה מספר האוטו של יעל בר זוהר.. ואכן זו היתה היא ברק ישר קיפץ עם 2 מצלמות ענקיות שהיו תלויות לו על הצאוור והתחיל לצלם אותה היא היתה עצבנית חח והתחילה לצעוק לי"איך את מסתובבת עם המטורף הזה" אחרכך ברק אמר לי שהיא חשבה שאני אישתו:-\ לאחר מכן נסענו לרמת גן לאיזו מספרה שמלכת היופי החדשה אמורה להסתפר שם.. אחרי המתנה מרובה היא הגיע עם אבא שלה כולה חיוכים.. וצביעות צילמנו כמה תמונות ועפנו.. למערכת של מעריב שם ראיתי איך הוא מכניס את כל התמונות למחשב איך עורכים תמונות וכו' וכו'.. בקיצור.. היה יום מטורף!! אחד הימים הכיפים.. למרות שלא היה הרבה אנשים לצלם כי מזג האויר היה לא משהו..למדתי הרבה על הצלמים ועל המקומות שהם מצלמים על הנחישות שיש בהם ואת כל האינפורמציה שהם צריכים לדעת כדי להיות צלמים.. שמעו לי.. קשה להיות צלם פפראצ'י
זהו סיימתי לחפור! תודה שוב למגיבים

לאיור

New member
עונה

1) האם את/ה יודע מהו פפראצ'י? מן הסתם לא?! 2)בעד פפראצ'י או נגד? נגד 3) מיהו לדעתך ה"סלב" הכי מבוקש כיום ע"י הפפראצ'י? נינט ויהודה לוי יצאו לי כבר מהתחת!!!!! כמה אפשר!?!?!? 4) אם היית/ה פפרצ'י את מי היית רוצה ללכוד בעדשתך? יובל מנדלסון 5)מיהו קהל היעד של הפפראצ'י? כל מיני פקאאצות משועעממות שאוהבות את רוני סופרסטאר!! 6) פפראצ'י = מציצנות לדעתך? כןן 7) מה יותר "חשוב" לדעתך? זכות הציבור לדעת או הזכות לפרטיות? זכות לפרטיות! 8)מה היה /לא היה קורה ללא הפפראצ'י? אולי אז כל הסלבס היו יכולים לנשום

למעלה