שלום לכולם!

מושמושה

New member
../images/Emo24.gif שלום לכולם!

היי אני עושה סקר/שאלון קטן לעבודה שלי אשמח אם תשתפו איתי פעולה!
תודה מראש! נושא: פפראצי 1) האם את/ה יודע מהו פפראצ'י? 2)בעד פפראצ'י או נגד? 3) מיהו לדעתך ה"סלב" הכי מבוקש כיום ע"י הפפראצ'י? 4) אם היית/ה פפרצ'י את מי היית רוצה ללכוד בעדשתך? 5)מיהו קהל היעד של הפפראצ'י? 6) פפראצ'י = מציצנות לדעתך? 7) מה יותר "חשוב" לדעתך? זכות הציבור לדעת או הזכות לפרטיות? 8)מה היה /לא היה קורה ללא הפפראצ'י? תודה רבה !

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהומ~

1) האם את/ה יודע מהו פפראצ'י?אההא 2)בעד פפראצ'י או נגד?נגד, זה ממש חדירה לפרטיות 3) מיהו לדעתך ה"סלב" הכי מבוקש כיום ע"י הפפראצ'י?בר וליאונרדו :O ונינט ויהודה לוי 4) אם היית/ה פפרצ'י את מי היית רוצה ללכוד בעדשתך?את הלהקות האהובות עליי אבל הן מחו"ל 5)מיהו קהל היעד של הפפראצ'י?רכלניות כאלה במספרה חחחחחחח 6) פפראצ'י = מציצנות לדעתך?כן 7) מה יותר "חשוב" לדעתך? זכות הציבור לדעת או הזכות לפרטיות?ברור שהזכות לפרטיות 8)מה היה /לא היה קורה ללא הפפראצ'י?שומדבר. היינו נותנים למפורסמים לחיות ת'חיים שלהם בשקט

fluppster

New member
עונה

1) האם את/ה יודע מהו פפראצ'י? כן 2)בעד פפראצ'י או נגד? משהו באמצע - גם אני נהנית לראות תמונות של הסלבריטאים בחיי היום יום, אבל חושבת שהם מגזימים בהידחפות שלהם לחיי הסלבס. צריך לדעת מתי זה מוגזם. 3) מיהו לדעתך ה"סלב" הכי מבוקש כיום ע"י הפפראצ'י? נינט ויהודה. 4) אם היית/ה פפרצ'י את מי היית רוצה ללכוד בעדשתך? את אנג'לינה ג'ולי ובראד פיט 5)מיהו קהל היעד של הפפראצ'י? סלבס ואנשי ציבור 6) פפראצ'י = מציצנות לדעתך? כן 7) מה יותר "חשוב" לדעתך? זכות הציבור לדעת או הזכות לפרטיות? הזכות לפרטיות, אלא אם כן מדובר באנשי ציבור (כמו פוליטיקאים) שעושים משהו לא חוקי, או שנוגד את עקרונותיהם ואת המוסר הציבורי (כמו מרציאנו שהתפרע במועדון). 8)מה היה /לא היה קורה ללא הפפראצ'י? היו חיים יפים ורגועים יותר, במיוחד למפורסמים. עדיף בלעדיהם.

linoy pal

New member
עונהה

1) האם את/ה יודע מהו פפראצ'י?כןן 2)בעד פפראצ'י או נגד?אמ...בעד...אבל עד גבול מסויים 3) מיהו לדעתך ה"סלב" הכי מבוקש כיום ע"י הפפראצ'י?נינט...דעע 4) אם היית/ה פפרצ'י את מי היית רוצה ללכוד בעדשתך?את רן דנקר החמווד הזהה 5)מיהו קהל היעד של הפפראצ'י?סלבס 6) פפראצ'י = מציצנות לדעתך?כןן 7) מה יותר "חשוב" לדעתך? זכות הציבור לדעת או הזכות לפרטיות?הזכות לפרטיות... 8)מה היה /לא היה קורה ללא הפפראצ'י?אז האנשים היו רגועים יותר..חחח

1Shir

New member
נושא מאוד מעניין!

1) האם את/ה יודע מהו פפראצ'י? יודעת אבל נראה לי שאומרים את זה פפראצי 2)בעד פפראצ'י או נגד? שאלה קשה... אני חושבת שאי אפשר לאכוף את זה אז אכתוב בעד 3) מיהו לדעתך ה"סלב" הכי מבוקש כיום ע"י הפפראצ'י? בעולם או בארץ? אולי נינט/בריטני הכי מוכרות 4) אם היית פפראצ'י את מי היית רוצה ללכוד בעדשתך? בחיים לא הייתי בוחרת במקצוע כזה 5)מיהו קהל היעד של הפפראצ'י? נראה לי בעיקר ילדים 6) פפראצ'י = מציצנות לדעתך? כן 7) מה יותר "חשוב" לדעתך? זכות הציבור לדעת או הזכות לפרטיות? הציבור לדעת, רק שהציבור לא אמור להתעניין בכל דבר 8)מה היה /לא היה קורה ללא הפפראצ'י? מעמד המפורסמים היה פחות גדול

מושמושה

New member
תודה רבה לכל המגיבים!!

עוד עוד
חחח נושא: פפראצי שכחתי שאלה אחת.. 9) אם היתה לכם הזדמנות לפגוש צלם פפארצי מה תרצו לשאול אותו? (מכיוון שאני הולכת לפגוש צלם פפארצי לראיון אישי אני מתחקרת את הנושא!) תודה רבה !

fluppster

New member
שאלה לפפראצי

יש לי 3: 1. יש לך קווים אדומים? אם כן, מהם? 2. אתה לא מרגיש לפעמים שהחדירה שלך לפרטיות של אנשים היא מוגזמת, שאתה פוגע בזכותם לחיים אישיים ופרטיים בלי פלאשים מכל כיוון? 3. איך היית מרגיש לו צלמי פפראצי היו עוקבים אחריך ומצלמים אותך?

1Shir

New member
את מי את הולכת לפגוש?

ואני הייתי שואלת מה אתה אוהב ומה אתה לא אוהב בעבודה שלך.

1Shir

New member
פגשתי אותו, הוא חמוד לאללה!

והוא אחד שבאמת אוהב את העבודה שלו מכל הלב והנשמה אז יהיה לך מעניין! תבואי לספר מה הוא אמר, זה מעניין לשמוע!

דנטל

New member
הכסף זה מה שמניע אותך

או שהיית עושה את זה גם אם הכסף היה פחות טוב?

../images/Emo26.gif../images/Emo219.gif

9) אם היתה לכם הזדמנות לפגוש צלם פפארצי מה תרצו לשאול אותו?איך הוא יודע איפה כל מפורסם יהיה,מתי הוא יהיה וכאלה.

rasmus girl1

New member
../images/Emo187.gif

1) האם את/ה יודע מהו פפראצ'י?כן 2)בעד פפראצ'י או נגד?בעד 3) מיהו לדעתך ה"סלב" הכי מבוקש כיום ע"י הפפראצ'י?לאדעת 4) אם היית/ה פפרצ'י את מי היית רוצה ללכוד בעדשתך?אביב גפן ^^ 5)מיהו קהל היעד של הפפראצ'י?אלו שהכי הרבה רואים אותם בכלי התקשורת. 6) פפראצ'י = מציצנות לדעתך?מ..אם עוברים את הגבול המסויים של זה אז כן. 7) מה יותר "חשוב" לדעתך? זכות הציבור לדעת או הזכות לפרטיות?זהו שזה 2 זכויות שבולמות זו את זה ובשביל לקיים אותם צריך לאזן בינהם,זכות הציבור לדעת חשוב כמו הזכות לפרטיות ככה שאם ישימו גבול בזכות הציבור לדעת יהיה איזון בפרטיות. [הכל בגלל שמחר ישלי מבחן מסכם באזרחות >< בע] 8)מה היה /לא היה קורה ללא הפפראצ'י?לא היינו נסחפים לחיים הפרטיים של הסלב,לא היו כמעט מפורסמים "חשובים" יותר וחשובים פחות..

sweet shir

New member
~

1) האם את/ה יודע מהו פפראצ'י? כן. 2)בעד פפראצ'י או נגד? המ לא בעד ולא נגד. כי אם אני אגיד שאני נגד אני אהיה צבועה לגמרי.. 3) מיהו לדעתך ה"סלב" הכי מבוקש כיום ע"י הפפראצ'י? בר רפאלי וליאונרדו דקפריו. 4) אם היית/ה פפרצ'י את מי היית רוצה ללכוד בעדשתך? ^ 5)מיהו קהל היעד של הפפראצ'י? הרבה, לרוב אנשים שמשעמם להם בחיים. אהמאהמאני. 6) פפראצ'י = מציצנות לדעתך? כן. 7) מה יותר "חשוב" לדעתך? זכות הציבור לדעת או הזכות לפרטיות? המ כעיקרון הזכות לפרטיות.. אבל אני אצא צבועה לאללה. 8)מה היה /לא היה קורה ללא הפפראצ'י? היה להרבה אנשים משעמם בחיים. וחוסר בתעסוקה.

דנטל

New member
פפארצ'י

1) האם את/ה יודע מהו פפראצ'י? כן 2) בעד פפראצ'י או נגד? נגד 3) מיהו לדעתך ה"סלב" הכי מבוקש כיום ע"י הפפראצ'י? בארץ נינט בחו"ל בראנג'לינה 4) אם היית פפרצ'י את מי היית רוצה ללכוד בעדשתך? משפחת תאקט 5) מיהו קהל היעד של הפפראצ'י? בעיקר סלבס וגם פוליטיקאים 6) פפראצ'י = מציצנות לדעתך? לפעמים כן, לא תמיד 7) מה יותר "חשוב" לדעתך? זכות הציבור לדעת או הזכות לפרטיות? איזה "זכות הציבור"? לדעת איך נראים הציצים של ג'ניפר אניסטון והתחת של הקנצלרית הגרמניה ומה מדונה זורקת לזבל? דו מי א פייבר! הזכות לפרטיות! 8) מה היה/לא היה קורה ללא הפפראצ'י? אולי יותר אנשים היו משיגים לעצמם חיים במקום לדחוף את האף לחיים של אחרים.

עונה../images/Emo140.gif../images/Emo219.gif

1) האם את/ה יודע מהו פפראצ'י?כן 2)בעד פפראצ'י או נגד?בעיקר נגד. זה נחמד שיש אנשים שבזכותם אתה יודע כל דבר על הסלבס אבל זה די חדירה לפרטיות. 3) מיהו לדעתך ה"סלב" הכי מבוקש כיום ע"י הפפראצ'י?נינט&בר רפאלי 4) אם היית/ה פפרצ'י את מי היית רוצה ללכוד בעדשתך?לא יודעת,יש כ"כ הרבה 5)מיהו קהל היעד של הפפראצ'י?רכלנים 6) פפראצ'י = מציצנות לדעתך?כן 7) מה יותר "חשוב" לדעתך? זכות הציבור לדעת או הזכות לפרטיות?הזכות לפרטיות. אף אחד לא רוצה שידעו עליו את הדברים הכי אישיים בשבילו 8)מה היה /לא היה קורה ללא הפפראצ'י?כנראה שבלי פפראצי גם לא היינו מעודכנים בקשר לסלבס וכל זה,אבל בטח היה יותר טוב לאנשים מפורסמים

הו,ובחו"ל../images/Emo26.gif../images/Emo219.gif

[לשאלה 3] בריטני ספירס. בגלל הקרחת והמכון לגמילה מסמים וכאלה.

למעלה