שלום לכולם!

SHANILIROY

New member
כן אני והדס היינו הולכות להופעות ..

ביחד .איזה עולם קטן .היינו מדברות ?

אופיפה

New member
אז..

איך הבעל מקבל את ההערצה הזו? או שהוא גם מעריץ ונפגשתם בהופעה??

טוב לך יש מערכת יחסים רבת שנים עם

דיויד ברוזה, והוא אפילו איחל לך מזל טוב בחתונה (וואו הוא ממש מותק) לצערי אין סיכוי שאני יגיע לכזאת מערכת יחסים, אני מעריכה אותו מרחוק הרבה זמן (חח יותר ממה שלך יש מערכת יחסים איתו משהו כמו 15 שנים) ובקשר ללדבר איתו, אני כולי דיבורים אני לחלוטין מסכימה עם מי שאמרה שזה פאדיחה, אני מרוצה אבל שזה יגיע ללדבר איתו אני לעולם לא אצליח לאזור את האומץ :p

SHANILIROY

New member
תבואי להופעה יום שישי הבא

ונלך לדבר איתו .הוא נחמד עם כל המעריצים שלו , אין לך מה להתבייש

SHANILIROY

New member
הוא מקבל את זה יפה מאוד

ואנחנו הולכים יחד להופעות . אבל כמובן לא בתדירות כמו פעם כשכרנו לפני 7 שנים הוא לא הבין את השיגעון

יום שישי הבא? ב 10? בת"א?

אני אשקול ברצינות ללכת. נראה כבר אבל אני בהחלט רוצה לבוא. בכל הקשור ללגשת אליו אני אשתפן. אני מעריכה מרחוק מאוד , פאדיחה כי הוא לא מכיר אותנו ואנחנו מתנהגים כאילו הוא חבר.

טוב לאחר 14 שנים זה בטח לא מרגש יות

יותר. אבל תנסי לשחזר איך זה היה לפגוש אותו בפעם הראשונה. לא פגשתי אותו מעולם ואני לא יודעת אם אני אצליח לפגוש אותו, בכל מקרה הוא מעין אידיאל בראש ושהאידיאל והמציאות נפגשים הם לעיתים שונים. חוץ מזה אני אתרגש מידי לא אדע מה להגיד ואראה כמו מפגרת (פחד הבמה המשתק שלי נכנס לפעולה)

הפעם הראשונה והאחרונה (לבינתיים)

שפגשתי את דיויד פנים מול פנים היתה בסוף ההופעה שלו בצוותא (לפני כמה חודשים), כשהוא חתם על דיסקים. היה תור ארוך וככל שהגיע התור שלי הלב שלי כמעט נפל על הרצפה מרב התרגשות - אני לא צוחקת. כשהגיע תורי בקושי הצלחתי לאיית לו את השם שלי
. אבל אז האוששתי ודיברתי איתו קצת על ההופעה והוא היה ממש מקסים - הוא התייחס אלי כאילו הוא כבר מכיר אותי!

SHANILIROY

New member
היי שרית לשאלתך ....

את זיוה אני מכירה , היא הייתה באה פה ושם להופעות ,איזה יופי היא התחתנה ? והדס עכשיו בארצות הברית אבל מאז שהיא נסעה אנחנו לא בקשר . אני ישלח לך תמונה היום יותר מאוחר .

SHANILIROY

New member
הפעם הראשונה שפגשתי אותו

אכן הייתה קצת מביכה , מה גם שהייתי ילדה

lile0

New member
הפעם הראשונה שאני פגשתי אותו

הייתה לפני משהו כמו 10 שנים, ואני זוכרת שכ"כ התרגשתי..אפילו שכחתי לבקש להצטלם איתו.. אבל מאז הייתי בהמון הופעות וכמעט כל פעם ניגשתי אליו אחרי ההופעה, ועם הזמן (והגיל) ההתרגשות עוברת. הוא אדם מקסים, הוא זוכר בכל פעם ממתי לא התראינו, שואל איך היתה ההופעה (כמובן שתמיד הן מדהימות), ועם הזמן הוא גם זוכר פרטים אישיים ומתעניין.

SHANILIROY

New member
לילך צודקת ...

הוא באמת מקסים ואכפתי ,הוא זוכר הכל , ממתי התחלתי לבוא להופעות בפעם הראשונה שהגעתי עם בעלי (אז חבר שלי) הוא התחיל לספר לו את שני אני מכיר מגיל 13 ,וכשהודענו לו שאנחנו מתחתנים הוא ממש שמח והבטיח להגיע הוא התקשר מחול יום לפני והתנצל שהוא לא יכול להגיע כי יש לו הופעה . אני הייתי בשוק, ראיתי על הצג טלפון עם מספר מחול 001 ואמרתי בטח טעות במספר, ופתאום על הקו מהצד השני שלום שני, מדבר דויד ברוזה , אני מתנצל שלא אוכל להגיע , שמרתי את ההזמנה בתיק ואני מתקשר לאחל לך מזל טוב הוא דיבר איתי ועם בעלי . הוא באמת בן אדם מקסים...

חחח תודה איזה מותק. נראה לי שאני

היחידה ששומרת מרחק מאנשים שאני לא מצליחה לאיית להם את שמי
וגם היחידה שלא פגשה אותו ולא היתה עוד בהופעה (לא נמשהו שאני גאה בו) אבל כל הדיבורים על כל ההופעות ווהופעות והתקליטיןם בספרדית גורמות לי לרצות נוררררררראאאאא להיות בהופעות ולהיות בהופעה בספרד.

YulaShpil

New member
ואת בהחלט לא היחידה

שעוד לא פגשה אותו, ולמרות שהייתי בכמה הופעות שלו, הן היו ממש מזמן... אולי עוד ניפגש בהופעה

YulaShpil

New member
אור, כל מלה אני איתך!!!

גם לי יש את "האידאל" בראש, ואני מפחדת שהוא יתנגש עם המציאות... חוצמזה שאני תמיד משתפנת ברגע האחרון, ובטח שלא יהיה לי מספיק אומץ לגשת ולדבר איתו...

למעלה