שלום לכולם!

../images/Emo24.gifשלום לכולם!

רק עכשיו גיליתי את הפורום...אז קודם כל נעים מאוד! לא חשבתי שיש עוד הרבה אנשים בגילי שאוהבים את דיויד ברוזה כל-כך! איזה כיף!

סטודנטית בת 22

שמחפשת כבר שנים מעריצים נוספים של דיויד בקירבתי... ויש לי רק קומץ קטן! אז אני ממש שמחה להיות פה! כבר חשבתי שזה רק אני ועוד הרבה זקנים... בכל מקרה, אני תל-אביבית, התחלתי ללמוד השנה, (וזה שגיליתי את הפורום בוודאי לא יתרום ללימודים...
)

תודה!

אני לומדת מדעי ההתנהגות מה אתכם? מה אתם מספרים על עצמכם? איזו היתה ההופעה האחרונה של דיויד שהייתם בה?

../images/Emo2.gifשאלה

תגידו, כשאתם מתארגנים ללכת יחד להופעות אתם ממש נפגשים איתו? מדברים איתו?

SHANILIROY

New member
תשובה

אני בד"כ נפגשת איתו מאחורי הקלעים , הפורום הזה די חדש ולצערי עוד לא יצא לנו להפגש ...

lile0

New member
היי, ברוכה הבאה

גם אני סטודנטית, בת 23, מירושלים. ההופעה האחרונה שהייתי בה היתה לפני שבוע וחצי בירושלים, והיה מקסים! לאיזו הופעה את מתכוונת ללכת בקרוב?

איזה כיף פה

אני אלך כנראה ב29 לדצמבר לזאפה. אחותי שגרה בניו יורק תבוא לביקור תבוא לארץ ונלך - שתינו ממש אוהבות אותו ועוד לא יצא לנו לראות אותו יחד... (מה שמשעשע זה, שאם אני לא טועה, יש לו הופעה בניו יורק ב23 לדצמבר... היא תכננה עליה כל השנה עד שהיא ידעה שהיא באה...) מעניין איך זה להיות בהופעה שלו בחו"ל...

SHANILIROY

New member
לא צריך אישור ...

אני מחכה כמה דקות באולם , הוא בד"כ נח ואז הוא נפגש עם מעריצים כמה דקות .לפני 10 שנים הייתי הולכת לכל הופעה שלו שם הכרתי את לילך גם היא חברת הפורום , וגם אם הייתי באה יום אחרי יום הייתה לו סבלנות לדבר ולהצטלם . יש לו סבלנות והוא אוהב את המעריצים שלו . טוב זה היה פעם...היום יוצא לי ללכת להופעות קצת פחות טוב הרבה פחות ... נראה לי שנדחה את המפגש לסוף החודש בזאפה ולכולנו יהיה מספיק זמן להתארגן מה אתם אומרים חברים

חחחחחחח הייתי חושבת למישהו שמפורסם

לא רק בישראל ושהוא מלחין זמר וגיטריסט נפלא יהיו מלא שומרי ראש מגודלים. חח נו טוב יותר טוב לי. הכל מקרה אני רוצה שתגניבי אותי איתך. אין לי סיכוי מול שומרי ראש.

SHANILIROY

New member
איזה יופי שניפגש וברור ....

שניגש יחד לדבר עם דויד אחרי ההופעה
יהיה כיף

אופיפה

New member
סתם שאלה

על מה אתם מדברים איתו? אני הייתי מתה ממבוכה במצב כזה.. אז על מה מדברים עם מישהו שמעריצים אבל לא מכירים באופן אישי? סליחה על הבורות.

sarita4

New member
אומרים לו כמה ההופעה היתה...

מצוינת,נהדרת וכו'. עוד כל מיני דברים כמו משאלות,בקשות שהוא יכול לעזור אני למשל יודעת שחברה שלי הזמנה אותו לחתונה שלה. וזה גם תלוי עד כמה דיויד מכיר אותך אם יש יחס יותר קרוב אז יש יותר על מה לדבר, היחס הקרוב נוצר ע"י הגעה להופעות כמעט לכל הופעה וגם ללכת ולדבר איתו לפני או אחרי ההופעה או גם וגם. מקווה שעניתי.

SHANILIROY

New member
אין משהו מוגדר בהתחלה ...

אמרתי לו שאני מאוד מעריכה אותו ואת המוזיקה שלו ואז מהופעה להופעה התחלנו להכיר .אני מדברת על לפני 10-12 שנים .אני באה אומרת שלום,מה נשמע והולכת , לפעמים יותר מזה . יום לפני החתונה שלי הוא התקשר אלי מחול לאחל לי מזל טוב ...הוא ממש בן אדם מקסים . האמת שבהתחלה התביישתי אבל הייתי בת 14 .בקיצור פשוט זורמים איתו ....

sarita4

New member
שני נראה לי שאני מכירה אותך

היית מסתובבת גם עם הדס?

למעלה