שלום לכולם!!!!

../images/Emo24.gifשלום לכולם!!!!

הלו.... אני חדשה פה , ואני מכורה למיכאלה! אני חושבת שהאנשים פה חמודים מאוד.. דברו איתי.

תיפי1

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

היי קוראים לי יפית בת 13 איך קוראים לך?????? בת כמה את?????

היי וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

היי ברוכה הבאה לפורם אני שני איך קוראים לך? ובת כמה את? אז בקיצר... נעים מאודדדדד ואני מאוד מקווה שתהני בפורום

../images/Emo24.gif ברוכה הבאהההההה ../images/Emo24.gif

ו...את צודקת...חחחח......אנשים פה באמת חמודים מאוד...חחחח...
... אז.....אממ....תהני.....ו....אם את צ'כה עזרה במשו...
..את מוזמנת..
... ד"א
אני דניאל....בת 14.......

galgol21

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo13.gifברוכה הבאה!!!../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורומינו הקט, מקווה שתישלבי, לי קוראים גל ואני בת 12 וחצי.....

unusual girl

New member
הודעה דחופה לרקדנית 13 או לכל מי

שיודע שיענה לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך עושים פורום חדש? -איך קראו לארנבת של נאווה? -מה? -הארנבת של נאווה. -איך קראו לה באמת? -קראו לה פיצי, לא? -פיצי? לא, לא. ממש לא פיצי. משהו דומה, כמו שם של חתולה -מיצי -מיצי, כן! -הארנבת מיצי...

ברוכה הבאה נשמה....../images/Emo24.gif

האי סי שלי:318522884 מסנג'ר:[email protected] מייל: [email protected] היינו החברות הכי טובות כמו אחיות בנפש ובנשמה ......
ואת פתאום שאלת אותי שאלה די משונה...
" תגידי מה יותר חשוב לך החיים שלך או אני??" ואני השתתקתי לרגע ועניתי לך " החיים שלי"...... ואת עזבת אותי נטשת אותי
...מרוב שהיית פגועה ממני....
ואני לא הבנתי למה???............................
כי את עזבת אותי בלי להבין שהחיים שלי זאת את!!! מוקדש לאפרת המדהימה כי את אפרתוש את כל החיים שלי
!!! מואה!!!!!
נתן
מתה עלייך!!! מואה
אפרתוש
מאושפזת עלייך!!!! מואה
נירו
חולה עלייך !!! מואה

דחחחוווףףףףףף תיכנסו בבקשההה

אוקי אז מישהו יכול להגיד לי איך עושים חתימה?
אהה..ושכחתי קוראים לי גל אני בתתתתת לא בן למרות שיש לי פרטים של בן ואני לא יכולה לשנותתתת

HaDaRoSh

New member
...

כנסי לפרטים שלך ואז לכרטיס אישי שם רשום לך חתימה ואת רושמת שם את מה שבא לך ואז בעדכן פרטים וזהו

למעלה